Print this page
Centar za socijalni rad ili Centar za otimanje djece iza kojeg stoji USAID!?
  • Posted
  • Read 11505 times

Centar za socijalni rad ili Centar za otimanje djece iza kojeg stoji USAID!?

Slučaj obitelji Trkulja je „probni balon“, na osnovu kojeg će se procijeniti odjek u javnosti, sukladno antiobiteljskom konceptu mondijalističkog totalitarizma i ekspanzije radikalnog feminizma, čijim je psihopatskim predstavnicama, uz pokriće i financiranje USAID-a, dato da kreiraju antiobiteljske zakone u cijeloj regiji.

Nezakonitim kriminalnim aktom Gradskog centra za socijalni rad ''Zvezdara'' u Beogradu, koji su u djelo sproveli radnici Centra: Dubravka Gavrilović, Smilja Igić, Jelena Acić i Jasna Matović, oteta je od svojih roditelja šestogodišnja djevojčica Marija Trkulja.

Navodimo da je oteta, jer ne postoji sudska odluka koja nalaže odvajanje djeteta od roditelja, a to je obvezan zakonski preduvjet da bi se dijete moglo oduzeti roditeljima.

20171026 184429

Riječ je o gruboj zloupotrebi po nalogu ekstremne feminističke tzv. „nevladine“ organizacije naziva „Autonomni ženski centar“ i američke državne agencije USAID, pri čemu je kao žrtva izabrana jedna siromašna obitelj za koju su procijenili da će otmica proći bez odjeka u javnosti.

No, portal GLOBAL MEDIA i urednik Duško Velkovski započeli su veliku akciju kako bi se sa slučajem otimanja male Marije upoznala široka javnost u svim republikama bivše države u kojim se, ili će se događati isti slučajevi otimanja djece. 

Tim povodom aktivisti Srpske Akcije dijelili su u centru Beograda letke čija je poruka i poziv da se ne damo zlotvorima koji, tobože, brinu o našoj djeci, a prodaju ih i izručuju, tko zna kome! Aktivisti su ispred Gradskog centra za socijalni rad ''Zvezdara'' raširili transparent sa porukom: „Ovo je centar za otimanje djece!“

recimo ne otimanju dece sa 2

Gradski Centar za socijalni rad 'Zvezdara' – Transparent: “Centar za otimanje djece”

Slučaj obitelji Trkulja je „probni balon“, na osnovu kojeg će se procijeniti odjek u javnosti, sukladno antiobiteljskom konceptu mondijalističkog totalitarizma i ekspanzije radikalnog feminizma, čijim je psihopatskim predstavnicama, uz financiranje USAID-a, dato da kreiraju antiobiteljske zakone u cijeloj regiji.

20171119 072444

Hrvatska je na ''čekanju''... čeka se reakcija javnosti na otimanje djece u Srbiji 

Obranom obitelji Trkulja, branimo zapravo sve obitelji. Zato šaljimo peticije, protestirajmo, objavimo ovu potresnu priču o otimanju male Marije na internet, potrudimo se da ne prođe ni jedan dan kako bi zaustavili ove Soroseve feministkinje, tzv nevladine organizacije koje se ''brinu'' o našoj djeci.

Svjedoci smo da Sistem u službi globalizma uništava obitelji pričom o „obiteljskom nasilju“, a nasilje se tumači kao svako, i najmanje ograničavanje osobe. Onda se stvara lažna priča da je osoba asocijalnog ponašanja i žrtva patološkog ponašanja roditelja.

Budući da je sredina iz koje potiče dijete obitelj, izvore mladalačke i dječje asocijalnosti treba tražiti unutar obitelji. Ovo je zlokobna formula za uništavanje obitelji, nakon čega nastupa Centar za socijalni rad koji oduzima dijete. Kamuflirano usvojenjem, dijete odlazi na nepoznatu lokaciju i ''daljnju obradu'' zainteresiranim klijentima, odnosno najboljim ponuđačima.

Stoga, ustanimo u odbranu obitelji Trkulja i svih drugih obitelji koji proživljavaju istu sudbinu. Nema izgovora, nema odstupanja! Danas u Beogradu, sutra u Zagrebu, Splitu, Sarajevu, Ljubljani, Skoplju, Podgorici….

Svi smo mi obitelj Trkulja!

Izvor: GLOBAL MEDIA http://www.globalmediaplanet.info/recimo-ne-otimanju-nase-dece/

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(12 votes)
Copyright © 2016 Istinom protiv laži - Ne govoru mržnje | Sva prava pridržana | All rights reserved