person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 13146 times

I ovog liječnika su ubili! Nevjerojatno s kojom lakoćom se farmaceutske korporacije rješavaju svih koji upozoravaju na opasnost od cjepiva!

Prof. dr. Louis Cantilena je samo najnoviji u dugom nizu liječnika i holističkih iscjelitelja koji su ubijeni u zadnje dvije godine. Koliko pratimo dr. Cantilena je 83. liječnik kojeg su sredile plaćene ubojice farmaceutskih korporacija.

Profesor Cantilena, koji je upozoravao na opasnosti cjepiva koje proizvode farmaceutske tvrtke sa ciljem depopulacije svijeta, poginuo je zajedno sa svojom kćerkom u avionskoj nesreći koja se dogodila u šumovitom području 40-tak milja sjeverozapadno od Cincinnatija.

Dr. Cantilena bio je profesor na Sveučilištu za prirodne znanosti 'Uniformed Services u Bethesdi' poznat po svojim iznimnim pogledima na Big Pharme. Na predavanjima svojim studentima je govorio da su obvezna cjepiva, koja pokušavaju nametnuti korumpirani političari, zapravo ''farmaceutski plan stvaranja velikog novca i depopupacije stanovništva".

Dr. Cantilena je samo najnoviji u dugom nizu liječnika i holističkih iscjelitelja koji su ubijeni u zadnje dvije godine. Koliko pratimo, profesor Cantilena je 83. liječnik kojeg su sredile plaćene ubojice farmaceutskih korporacija.

Plane Crash Indiana 56583 bbc41

Trump je, kako izvještavaju neovisni portali, krenuo u žestoki obračun sa farmaceutskim korporacijama. Optužba za urotu i podmićivanje liječnika, nakon toga uhićenje milijardera i vlasnika farmaceutske tvrtke 'Insys Therapeutics,' te izjava državnog tužitelja Jeffa Sessionsa: ''Imamo potpuno slobodne ruke predsjednika Trumpa u borbi protiv narko kartela i monopola zdravstvene skrbi''…. mogla bi biti potvrda da je predsjednik Trump uistinu ušao u fajt sa korporativnom farmaceutskom mafijom.

Naravno, ni ovu vijest, kao ni sve koje smo objavili vezane za masovna ubojstva liječnika, neće prenijeti glavni hrvatski sluganski mediji.

Nije teško pogoditi zašto! 

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

(7 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: