person_outline
search
hrendeitpt

Putin obećao intervenirati u sjevernokorejskoj krizi kako bi zaustavio Treći svjetski rat kojeg želi započeti Deep State!

Vladimir Putin obećao je preuzeti kontrolu nad sjevernokrenskom krizom i spriječiti Deep State (duboku državu koja upravlja Ujedinjenim narodima i NATO savezom) da napadne Sjevernu Koreju i praktički započne dugo najavljivani nuklearni rat koji bi prepolovio svjetsko stanovništvo. 

Prema Kremlju, Putinu je to postao prioritet broj jedan kako bi spriječio nuklearni rat intervencijom u Sjevernoj Koreji. Ruski tajnik Vijeća sigurnosti, Nikolaj Patrushev dobio je zadatak suprotstaviti se nuklearnoj reakciji Pyongyanga, poduzimajući odlučujuću akciju koja će ih neutralizirati.

Patrushev je rekao da će Rusija ''umiriti'' nerazumnog susjeda. "Mi zapravo dijelimo granicu s njima. Zato nas zanima političko i diplomatsko rješenje. "

Napetosti između Sjeverne Koreje i SAD-a porasle su posljednjih mjeseci nakon što su Trump i Kim izmjenjivali ratne poruke. Obraćajući se UN-u u listopadu, Trump je nazvao Kim Jong-una "raketni čovjek u samoubilačkoj misiji", obećavši uništiti Sjevernu Koreju.

Retorika između dviju država ponovno se zakuhala nakon nedavnog drugog testiranja rakete Sjeverne Koreje koja je pala oko 210 kilometara zapadno od japanskog otoka Kyurokujima.

Japanski mediji su izvjestili da je raketa bila u zraku 50 minuta! Korejska središnja novinska agencija pohvalila se, nakon testiranja projektila, kako sada imaju sposobnost udariti u srce Amerike , samog Washingtona, New Yorka….

Trump je uzvratio na novu Kimovu prijetnju rekavši: " Znati ćemo se nositi s tim".

Je li Putin uistinu čovjek koji može zaustaviti Deep State (židobankari) koja inicira i financira sve porobljivačke ratove u svijetu?

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

Last modified on Sunday, 03 December 2017 11:06
(6 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: