Print this page
Mel Gibson je bio na crnoj listi Hollywooda zbog izjave: ''J***ni Židovi... Židovi su odgovorni za sve ratove na svijetu."

Mel Gibson je bio na crnoj listi Hollywooda zbog izjave: ''J***ni Židovi... Židovi su odgovorni za sve ratove na svijetu."

Optužbe za antisemitizam dodatno su se rasplamsale nakon novinskih napisa o Gibsonovu ocu, Huttonu Gibsonu, za kojeg se tvrdilo da poriče holokaust i tvrdi da je većina priče o holokaustu "fikcija".

Mel Gibson reagirao je na hollywoodske pedofilske skandale rekavši "svjetlo je sada zasjalo na puno mračnih mjesta". Ljudi konačno razotkrivaju pedofilsku hollywoodsku elitu. "To je i tragično u nekom smislu, jer će mnoge žrtve morati to ponovno proživjeti. To je mučenje za njih'', rekao je. 

Gibson je rekao da se nada da će biti pozitivan ishod žrtvama seksualnog uznemiravanja ili napada. Gibsonova karijera zaustavljena je 2006. godine (stavljen je na crnu listu Hollyooda) kada je uhićen zbog vožnje pod utjecajem alkohola, odnosno izjave policajcima: “J***ni Židovi... Židovi su krivi za sve ratove u svijetu.”.

Gibson je rođen u Peekskillu, država New York kao šesto od ukupno jedanaestero djece. Njegova majka, Ann Reilly, rođena je u SAD-u, u obitelji irskih imigranata. Otac, Hutton Gibson, bio je sin američkog biznismena i australske operne pjevačice.

Nakon što je Gibsonov otac osvojio nagradu u televizijskom kvizu Jeopardy! (Izazov), 1968. godine, iz protesta prema Vijetnamskom ratu, obitelj se seli u Australiju. Otac je, naime, strahovao da bi mu najstariji sin mogao biti mobiliziran, a bio je i uvjerenja da su promjene u američkom društvu nemoralne.

Gibson je 2004. režirao Pasiju, film temeljen na posljednjih dvanaest sati života Isusa Krista prema četiri evanđelista i katoličkoj predaji. Film je snimljen na aramejskom, hebrejskom i latinskom jeziku. Sam je financirao film, potrošivši između 40 i 50 milijuna dolara. Na svom imanju u Kaliforniji sagradio je katoličku kapelu.

Kad su ga upitali hoće li njegov film "uznemiriti Židove", Gibson je odgovorio, "Ne bi trebao. Trebao bi samo reći istinu. Želim da bude istinit koliko to može biti." Optužbe za antisemitizam dodatno su se rasplamsale nakon novinskih napisa o Gibsonovu ocu, Huttonu Gibsonu, za kojeg se tvrdilo da poriče holokaust i tvrdi da je većina priče o holokaustu "fikcija".

Film 'Pasija' zaradio je više od 611 milijuna dolara u svijetu, a oko 370 milijuna samo u SAD-a, postavši tako osmi najuspješniji film u povijesti.

Bivša dječja zvijezda Corey Feldman također je na "crnoj listi" Hollywooda iz razloga što želi razotkriti elitni pedofilski prsten koji upravlja zabavnom industrijom.

A Hollywood drže Židovi!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

Last modified on Friday, 24 November 2017 20:34
(7 votes)
Copyright © 2016 Istinom protiv laži - Ne govoru mržnje | Sva prava pridržana | All rights reserved