person_outline
search
hrendeitpt
Dvoje istaknutih aktivista koji su povezivali epidemiju autizma s nedostatkom sigurnosnih testova u industriji cijepiva ubijeni!
Dan Olmsted i Jeana Beck, ubijeni zbog borbe za istinu

Dvoje istaknutih aktivista koji su povezivali epidemiju autizma s nedostatkom sigurnosnih testova u industriji cijepiva ubijeni!

Ni jedan glavni medij u Hrvatskoj o tome ne smije govoriti ni pisati! Strašno! Još jedan dokaz da Hrvatskom upravljaju korporativni fašisti!

Jeana Beck, autorica " Razotkrivanje autizma", pronađena je prije šest dana (17. studenog 2017.) mrtva u kanalu iz motela Rodewaj u kojem je bila sa svojim autističnim sinom. Naravno, policija u pravilu ubojstva protivnika farmaceutskih korporacija proglašava samoubojstvima!

Jeana Beck je platila životom borbu protiv farmaceutske mafije. Slične sudbine zadesile su još osamdeset holističkih liječnika koji su pronađeni mrtvi bez odgovarajućeg objašnjenja u posljednje dvije godine.

O tome smo nekoliko puta pisali. No, ni jedan glavni medij u Hrvatskoj o tome ne smije govoriti ni pisati! Strašno! Još jedan dokaz da Hrvatskom upravljaju korporativni  fašisti!

Ista sudbina, kao i Jeana Beck, zadesila je Dana Olmsteda koji je također pronađen mrtav u sumnjivim okolnostima. Dan Olmsted bio je istraživač u Yaleu i neustrašivi borac protiv Big Farmi. Njegovo izvješćivanje educiralo je mnoge ljude vezano za povezanost cjepiva i autizma.

Važno je još napomenuti da je svako 45. dijete u Americi autistično!

23. studenoga 2017. Baxter Dmitry

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi


 

Last modified on Sunday, 03 December 2017 22:47
(10 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: