person_outline
search
hrendeitpt
A.Hruperov: Geneza Europske unije
Jean-Claude Juncker-predsjednik Europske komisije koji je više pijan nego trijezan
A. Hruperov A. Hruperov
  • Posted
  • Read 2050 times

A.Hruperov: Geneza Europske unije

Danas Hrvatskoj vladaju izdajnici, poslušnici, djeca ostarjelih udbaša i partijaca koja su odrastala na privilegijama, neradnici i prevaranti raznog profila, glupani, političke maškare, korumpirani legionari koji su preoteli i prostituiraju pojam branitelja i naziv osloboditelja. Vrh države okupirali su poluinteligenti koji se jedva potpisuju, obmanjivači, lihvari, ratni dezerteri, psihijatrijski bolesnici, simulanti, anemičari, evropski batleri i gicani.

Geneza evropskih država počiva na temeljima nasilja i oružanih pljački koje su izvodile oružane skupine koje se nisu željele prehranjivati vlastitim radom uzgojem bilja i stoke. Kako su te skupine brojčano rasle nakon što su pljačkama osiromašile i pobile domicilno stanovništvo bile su se prisiljene teritorijalno što više širiti .U bitkama poginule pripadnike nadomještali su otetom djecom ratara i stočara. Proglasili su se vladarima i vlasnicima teritorija te su im svi morali plaćati naknadu za pravo na život i boravak na zemlji i pravo na proizvodnju hrane.

Pošto su uživali u stečenom blagu i obilju proglasiše se plemenitim rodom jer nisu morali raditi. Glavari tih pljačkaša koji se nazivaše raznim nazivima, plemenitašima, grofovima, kneževima, kraljevima i carevima ovisno kojom silom su raspolagali i kojim teritorijem za pljačku su vladali. Te teritorije su nazvali kraljevinama, carevinama, kneževinama i sl. i neprestano su ratovima mijenjali granice osvajanjima, a za povod su često uzimali religijska vjerovanja iz kojih su crpli pravo vladanja od boga dana.

U dva svjetska rata u ogromnom ratnom nasilju i genocidu evropske države su se urušile na rub kamenog doba. To je rezultiralo gubitkom većine kolonija koje su iako posrćući ostvarivale svoju nezavisnost, kakvu takvu. No evropskim gubitnicama je zavladala nova kolonijalna sila bivša kolonija SAD koja je nakon pada sila osovine zavladala Evropom u zajednici sa SSSR.

Niti jedna evropska država nije nastala samoopredjeljenjem i glasovanjem naroda koji živi na tom teritoriju. Brojčano i ekonomski jači narodi pokoravali slabije i pripajali tuđe teritorije. Tu svoju tradiciju proširile su diljem svijeta osvajajući brojne kolonije. Dakle, tu demokracija ne stanuje.

Kolonijalne sile su bile i ostale, iako su mijenjale sredstva i ciljeve: Vel.Britanija, Belgija, Francuska, Španija, Portugal, Nizozemska, Njemačka, Švedska, Norveška, Danska, Poljska, Rusija,Turska, Austrija, Italija, Mađarska. Narodi koji su povremeno imali neki oblik samostalnosti, a trajni su cilj kolonizacije navedenih imperijalističkih sila, su Finci, Irci, Islanđani, Grenlanđani, Česi, Slovaci, Ukrajinci, Bugari, Rumunji, Baski, Katalonci, Korzikanci, Bretonci, Valonci, Alzašani, Srbi, Romi, Frizijci, Bavarci i dr., dok su Slovenci i Hrvati jedini samoodređenjem referendumom stvorili samostalne države milošću kolonijalnih sila koje su uništile i rascijepale Jugoslaviju.

Novi kolonijalisti SAD su gospodarski i vojno podredili Evropu, pomogli joj u gospodarskom usponu ali su radi održavanja pokornosti u svim zemljama postavili svoje vojne baze pa čak i s atomskim oružjem i zaplijenili sve zlato koje su pronašli u bankama te nametnuli svoj politički sustav kao i sustav vrijednosti.

Tim konglomeratom država (vrečom buha) bilo je teško upravljati zbog čeka su kroz nekoliko faza nametnuli lihvarsko oligarhijsku Europsku uniju filtriravši u njezinu strukturu najistaknutije nametnike i podložnike iz zahvaćenih naroda .Tako su stvorili nadnacionalnu odnarođenu birokratsko parazitsku strukturu koja spremno izvršava naloge dobijene od SAD.

Formiran je i lažni parlament dekorativne uloge ali bez ovlasti da bi se sačuvao privid nekakve demokracije. Europskom unijom sastavljenom od zemalja koje su prije formalnog priključenja prošle ponižavajući dril poniznosti i pokornosti političkih frakcija domaćih izdajnika i parazita vlada Europska komisija zvana Babilon sa sjedištem u Briselu uzornom prijestolnom gradu kraljevskog vampira Leopolda II čiji su zločini gori od Hitlerovih.

Komisijom dana upravlja pijani trol porijeklom iz evropskog porezno valutnog vešeraja. Svoja iskustva varanjem sa porezima sada bestijalno koristi za nametanje novih sveobuhvatnih poreza i nadzora nad svim stanovnicima evropske unije. Evropska unija svojom sveobuhvatnom svemoći postala je živodernica evropskih naroda.

Nametnuli su tiskanu valutu dolar i njegovu izvedenicu EURO (inače bez vrijednosti) koja nema zlatne podloge kao mjerila vrijednosti. Time je započelo globalno lihvarenje i otimanje novih vrijednosti u korist SAD koji se nalazi u permanentnom ratu sa svim zemljama koje raspolažu dragocjenim sirovinama.Sve to na račun podjarmljenih naroda. Nova je tendencija daljinsko ratovanje pomoću automata,dok se na teren izvode vojnici iz vazalnih kolonija i nerazmjerno iz Hrvatske.

Belgijskog monarha Leopolda II nekadašnjeg vlasnika Konga povijest bilježi kao Hitlerovog prethodnika, kao najkrvoločnijeg i najokrutnijeg kolonijalnog gospodara crnih robova u Africi i predvodnika uništavanja tog kontinenta kolijevke čovječanstva. Masakrirao je više od 10 milijuna ljudi.

Je li slučajno Brisel (Babilon) prijestolnica kralja Leopolda II izabran za prijestolnicu Evropske unije?

Hrvatska i Slovenija su nakon procesa preodgajanja silom uključene kao vazali u savez kolonijalnih država koji se naziva Europska unija. Čak i te male državice rascjepkane su ekonomski tako da su u Hrvatskoj, Italiji i Austriji pripale komercijalne banke, autoceste: Njemačkoj je pripala centralna banka i telekomunikacije veletrgovina i maloprodaja policija i pravosuđe, Mađarskoj je pripala industrija nafte i plina, Francuskoj aviopromet, USA je pripala vojska, monetarna politika i krediti .

Osvajanja svih prirodnih resursa i dalje traju. U tijeku je proleterizacija Hrvata kako bi postali mobilni robovi po potrebama vlastodržaca. Posljedica vladavine evropskih lihvara, oligarha je trajna nestabilnost i strah pred budućnosti, što rezultira razaranjem obitelji, demografskom propašću i izumiranjem. Izumiranje se nastoji spriječiti uvozom robova iz Afrike koju su destabilizirali ne samo nevjerojatnom pljačkom već i trajnim genocidnim ratovima.

Je li to kulturno i demokratsko naslijeđe Evrope koje se nudi kao temelj novokomponiranih evropskih vrijednosti i pravnih stečevina? Je li to religijsko naslijeđe i etičko moralnih vjerskih postulata? Je li to časno služenje istini i milosrđu zlatom nakinđurenih vjerskih i crkvenih prelata. Je li to njihova slika i pravi moralni lik, jesu li to oživotvorene inkvizicijske ili šerijatske ili sotonske presude slabima i nemoćnima.

Rezultat: Slavonci su ratari i stočari kojima treba mir za dugoročnu proizvodnju pa su izbjegli od Turskog zuluma, a sad bježe od HDZ-ovog harača jer nemaju ni za sjeme. Odolijevaju jedino kamenjarci koji grabe njihovu zemlju.

Ovaj povijesni interludij podsjetnik je na to da se suštinski do danas ništa nije promijenilo. Mijenjaju se nazivi i značenja riječi radi zamagljivanja istine.

Temeljne vrijednosti:

SLOBODA (Ama-gi po Sumeranima: izuzeće od oporezivanja, dugovanja, kažnjavanja) Sloboda je mogućnost samostalnog, nezavisnog djelovanja, mogućnost samoodređenja čovjeka. Sloboda govora, sloboda mišljenja, sloboda savjesti, sloboda kretanja sloboda življenja!

NEZAVISNOST - Samostalnost, suverenitet: to znači da je država nezavisna i ravnopravna sa ostalim zemljama. To je isključivo pravo i vrhovna izvršna moć nad određenom geografskom oblašću, grupom ljudi ili naroda ili nad samim sobom. Suverenitet se također odnosi na vladu koja posjeduje punu kontrolu nad vlastitim poslovima unutar države. To znači da ne postoji viša vlast izvan granica države.

RAVNOPRAVNOST -JEDNAKOST da svatko, bez obzira na godine, spol, rod, vjeru, etničku pripadnost itd., ima jednaka prava.

PRAVEDNOST - jednaka mjerila djelovanja prema strancima, sebi, drugima.To je prva krepost društvenih institucija. Po Aristotelu pravednost se sastoji od jednakog odnošenja prema jednakima,te nejednakog odnošenja prema nejednakima ali proporcionalno njihovim bitnim razlikama. Onaj tko prosuđuje ne odlučuje u čemu je jednakost, nego treba odlučivati jesu li postojeće nejednakosti bitne.

SOLIDARNOST - društvena bliskost među ljudima i međusobna potpora, međusobno pomaganje, djelovanje u korist nekog drugog bez očekivanja da će ti taj drugi uzvratiti istom mjerom.

DEMOKRACIJA - narod sam kandidira bira i postavlja i smjenjuje zastupnike u vlasti suce i zakone neposrednim izborom .

BOG JE ZAPOVIJEDIO: ne ubij, ne laži, ne kradi, ne poželi kuće bližnjega svoga.......

Imamo li to danas u EU i Hrvatskoj? Jesmo li to ikad imali ?

A danas Hrvatskoj vladaju izdajnici, poslušnici, djeca ostarjelih udbaša i partijaca koja su odrastala na privilegijama, neradnici i prevaranti raznog profila, glupani, političke maškare, korumpirani legionari koji su preoteli i prostituiraju pojam branitelja i naziv osloboditelja. Vrh države okupirali su poluinteligenti koji se jedva potpisuju, obmanjivači, lihvari, ratni dezerteri, psihijatrijski bolesnici, simulanti, anemičari, evropski batleri i gicani.

Društveni talog koji je u procesima truljenja ispunjen prdežima isplivao na površinu.

A.H.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

(2 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: