person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 12179 times

Što se krije od hrvatskog naroda? Koja je pozadina osnivanja vojske Europske unije?

Do kraja 2018. godine objekt će biti spreman za obuku vojnika u borbi protiv europskih građana u europskim gradovima ukoliko bi se usudili ići na barikade protiv zločina i pljačke od svojih vođa i oligarha

Europska unija napravila je ''prve korake'' u osnivanju vlastitih vojnih snaga, a među 23 članice koje su se uključile i podržavaju taj proces nalazi se, naravno i sluganska Hrvatska. Kratica koju koriste PESCO (Permanent Structured Cooperation) označava proces kojim će članice na ovaj način ''produbiti suradnju oko obrambenih i sigurnosnih pitanja''.

Visoka Soroseva predstavnica EU-a za vanjsku politiku, Federica Mogherini, izjavila je nakon potpisivanja obavijesti o namjeri (u ime Hrvatske je potpisao Kolindina Damir Krstičević i ministrica vanjskih poslova Pejčinović Burić) da je riječ o “povijesnom trenutku u Europskoj uniji”.

Samoproglašeni lideri EU-a, Njemačka i Francuska iznimno su zadovoljne preliminarnom podrškom 23 članice za ovu inicijativu, za koju Francuzi žele da bude što je moguće ambicioznija u vojno-sigurnosnom smislu. A ekonomski ubojica njemačkog naroda Merkelica je već najavila osnivanje zajedničke vojske ''Mi Europljani moramo svoju sudbinu zaista uzeti u vlastite ruke".

Prihvaćeni protokol nije samo najava neodređenih želja, nego sadrži i konkretnu listu dvadeset obaveza koje su članice preuzele ulaskom u PESCO. Među njima su obaveza da svaka treba povećati svoj nacionalni budžet za obranu i istraživanja u području obrane s namjerom da se za to ubuduće izdvaja 2 posto sveukupnog budžeta za obranu, kao i konstantno povećanje obrambenog budžeta sveukupno.

Članice su se obavezale i na veću suradnju u vojno-sigurnosnim pitanjima, uspostavljanje Fonda za europsku obranu, veće bavljenje i suradnju na pitanjima cyber obrane, razvijanje zajedničke baze podataka itd.,'' piše cionistički portal Indeks.hr

Što se zapravo krije iza stvaranja zajedničke EU vojske?

U malom sjeveroistočnom gradu njemačke savezne države Saxony-Anhalt već duže vremena radi se jedan od najsuvremenijih europskih kampova za vojne vježbe u visini od nekoliko stotina milijardi eura. Većina, njemačkih i ostalih europskih poreznih obveznika nikada nisu čuli za to.

Do 2018. godine objekt će biti spreman za obuku vojnika u borbi protiv europskih građana u europskim gradovima ukoliko bi se usudili ići na barikade protiv zločina i pljačke od svojih vođa i oligarha. Koncept je po uzoru na skrivene garnizone oko "ranjivih" aglomeracija - New Yorka, Detroita, Chicaga…

S Rothschildovom cipelom - Macronovim ''izborom'' predsjednika Francuske kako bi zaštitio financijske oligarhe Francuske, nesmetani kapitalizam i daljnje osiromašivanje europskih naroda, Europa se brzo kreće prema stanju fašističke represije, popraćene fašističke ekonomije.

b9d9bb55654c361677f8b506639acc75

Nakon ukradene pobjede Macron je izjavio kao prioritet da će Francuska biti prva u ''borbi protiv terorizma''. Kojeg sami stvaraju i financiraju. Francuska, pod Hollandom je postala ultra-lutka Washingtona, ima najveći krvavi trag u Europi za napad lažnih zastava (false flag).

A sa Macronom će postati prva zemlja u Europi koja će proglasiti trajno izvanrednog stanje kako bi bio primjer u vazalnoj Europi. Objekti za vježbanje u sjevernoj Njemačkoj, uz potporu Angele Merkel, da tlače i ubiju prosvjedne Europljane, idu u skladu s Macronovom makijavelijanskom filozofijom".

Zato Europi treba jaka vojska koja će čuvati ove korumpirane kriminalce od EU naroda koji se počeo buditi i shvačati da je opljačkan i ekonomski uništen. Najtragikomičnije je što porezni obveznici europskih naroda, čiji lideri su potpisali obavijest o namjeri, financiraju izgradnju ovog kampa u kojem će se obučavati interventna vojska za borbu protiv istih tih noroda koji sve ovo  financiraju!!  

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

(19 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: