person_outline
search
hrendeitpt

Hillary Clinton bi mogla završiti na električnoj stolici zbog afere 'Uranium One'! /video/

Naravno, odmah su kontrirali Clintonovi demokrati (Deep State) i njihovi mainstream mediji priopćenjem kako je uhićen Paul Manafort voditelj Trumpove predsjedničke kampanje od lipnja do kolovoza 2016.,zbog navodnog mita,

''Hillary Clinton bi se mogla osuditi zbog izdaje i suočiti sa smrtnom kaznom zbog skandala Uranium One. Postoje dokazi da je Hillary Clinton uzela mito iz Rusije u zamjenu za odobravanje kontroverznog sporazuma 'Urania One' koji bi mogli u konačnici rezultirati njezinim javnim izvršenjem smrtne kazne ubrizgavanjem, strujom, plinom, vatrom ili vješanjem'', rekao je za Fox News Sebastian Gorka, vojni i obavještajni analitičar koji je 2017. godine bio zamjenik pomoćnika američkog predsjednika Donalda Trumpa. Ostavku je dao nakon što su mu namjestili igru oko navodnog mita od Ukrajine.

''Ovo je ekvivalentno onome što su Rosenbergovi učinili, a ti ljudi su dobili stolicu. Julio i Ethel Rosenberg bili su osuđeni za špijunažu 1951. godine zbog odavanja nuklearne tajne Sovjetskom Savezu i dvije godine kasnije nad njima je izvršena smrtna kazna na električnoj stolici.'', rekao je Gorka'

Bivša sekretarica Bijele kuće Sarah Huckabee Sanders, izjavila je novinarima kako vlada vjeruje da postoji mnogo razloga za zabrinutost u vezi s Uranijem, no odbija komentirati konkretno izjavu gospodina Gorka.

Michael McFaul, američki veleposlanik u Rusiji od 2012. do 2014. godine, među onima je koji su se zabrinuli zbog komentara gospodina Gorka koji zagovara smrtnu kaznu za gospođu Clinton. "Ovo je odvratno", rekao je g. McFaul, "Iznenađujuće je zapamtiti da je ovaj čovjek nedavno radio u Bijeloj kući."

Republikanci su priopćili ranije ovog tjedna kako odbori za obavještajna i nadzorna tijela pokreću zajedničku istragu o Uranium One, sporazumu iz 2010. godine.

Naravno, odmah su kontrilari Clintonovi demokrati i njihovi mainstream mediji priopćenjem kako je uhićen Paul Manafort voditelj Trumpove predsjedničke kampanje od lipnja do kolovoza 2016.,zbog navodnog mita, a zapravo sve se svodi na diskreditiranje predsjedniak Trumpa i optuživanje Rusija zbog ''umiješanosti'' u američke predsjedničke izbore 2016.

20161111 200410 1

Nevjerojatno, od Trumpove inauguracije proteže se ova trakavica oko ruskog ''uplitanja'' u američke izbore.

Trumpov odvjetnik Ty Cobb izjavio je kako nije zabrinut da bi Manafort mogao ponuditi inkriminirajuće informacije o Trumpu u zamjenu za nagodbu, odnosno kako bi mogao biti tzv. svjedok pokajnik. Trumpov bivši savjetnik Roger Stone također je naveo da Manafort nema nikakve informacije koje bi mogle inkriminirati Trumpa.

Deep State (američka cionistička vlada u sjeni) neće imati mira dok ne makne Trumpa jer su u ovoj, 2017-oj, već morali započeti dugo najavljivani Treći svjetski rat, a godina je brzo na izmaku. Njega je u ovoj godini najavila i britanska kraljica Elizabeta. 

29. listopada 2017. Sean Adl-Tabatabai News, SAD

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

Last modified on Monday, 30 October 2017 16:45
(2 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: