person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 13507 times

Rosensaf, Zuroff… maknite se od Hrvata i Hrvatske. Holokaust se dogodio na Bleiburgu, a ne u Auschwitzu!

Svjetski židovski kongres pokreće međunarodnu kampanju zbog ustašluka u Hrvatskoj kojeg proizvode židovski konvertiti Josipović, Puhovski, Pupovac, Mesić, s druge strane Vučić, Vulin… naravno i portal index.hr. Da nije smiješno čovjek bi plakao!

Novinarsko klepetalo židovskog ili cionističkog Indexa raspisalo se o Menachem Z. Rosensaftu, američkom pravniku i aktivisti židovskog porijekla rođenom 1948. u Njemačkoj čiji roditelji su preživjeti nacističke logore smrti. Zanimljivo i mnogi drugi Židovi su preživjeli holokaust!? Naravno da su ga preživjeli jer nije ni postojao, a danas znamo i zašto.

Tako Židovski portal ''Tablet'' piše odnosno UPOZORAVA da “Hrvatska bezočno pokušava sakriti svoje zločine u holokaustu”, a u ''ekskluzivnom'' intervjuu za Index Rosensaft najavljuje kako Svjetski židovski kongres organizira međunarodnu kampanju koja će se pozabaviti situacijom u Hrvatskoj i fašizacijom društva na koju neki upozoravaju, dok je drugi poriču.

''Naš cilj je zbližiti Židove i Hrvate. Međutim, to se može postići samo ako hrvatske vlasti, ali i hrvatsko društvo u cjelini osude bilo kakvu novu pojavu'' kazao je Rosensaft. A nova ili stara pojava je svastika na splitskom stadionu koju su organizirali židovski konvertiti ili hrvatski Deep State kako bi se ponovno osudio ''ustaški'' hrvatski narod! Svastika je čisti dokaz da se Židovi panično boje hrvatske istine, zato je guše u startu i na svakom koraku.

Holokaust se dogodio na Bleiburgu, a ne u Autshwitzu  

Bleiburg je holokaust hrvatskog naroda, a ne Autschwitz židovskog naroda kako lažni „Židovi“ desetljećima pune glavu čitavom svijetu. Razotkrivaju ga lažne i montirane slike, kao i stvarni povijesni podaci i originalne slike koje govore nešto sasvim drugo od njihovih laži: https://nodisinfo.com/holohoax-wwii-pictures-jewesses-hung-total-fakes/

Holokaust je zapravo najveća svjetska obmana. To je laž složena na laži. Tri godine poslije završetka 2.Svjetskog rata, ''nestalo'' je 4 milijuna Židova!? Po popisu Židova: 1948-e ih je bilo 15,753,638, a 1949-e 11,266,600……dakle, od 1948.do 1949 ''nestalo'' je gotovo 4 milijuna Židova!! Gdje su nestali?

Raspoređeni su po cijelom svijetu. Pomoću mita i medija inkorpoprirali su se u sve najvažnije pore društva, kako bi promovirali laži o holokaustu i danas doveli svijet na rub ponora, odnosno Trećeg svjetskog rata u kojem planiraju ubiti: u prvoj fazi, 3,5 milijardi ljudi. A u drugoj fazi ostaviti ODRŽIVIH 500 miljuna ljudi, kako su i zapisali na šest metarskim kamenim pločama u Georgiji.

Odnosno svaki Židov će imati 2.800 robova što je točan broj kada se podijeli 500 milijuna ''održivih'' ljudi (Plenković stalno rabi ovaj termin) sa brojem elitnih židokonvertita ili talmudovih Židova u svijetu!

20170926 082047

Pravi holokaust je počinjen na Bleiburgu od strane upravo ovih, cionističkih lažnih Židova i njihove koljačke partizanske vojske koja je dobila za nagradu nasljedne mirovine. To je razlog zašto ovi Židovi skaću kada hrvatski narod traži istinu o Bleiburgu. Ponavljamo, na Bleiburgu se dogodio Holokaust, a ne u Auschwitzu!

1945 bleiburg dvd

271.301 ubijenih (žrtvovanih) Židova, a ne 6 milijuna!

Iz njemačkih originalnih podataka, radi se o 271,301 židovskih žrtava, a ne 6 miljuna!!! Pobijeni Židovi u radnim logorima su uglavnom bili žrtvovani siromasi koji nisu mogli platiti 1000 DM koliko se plaćala sloboda, a naplačivao ju je od poljskih Židova, osobno nacista George Soros koji se i javno hvalio s tim.

Danas, židovske plaćeničke vojske ISIS, Al-Queda… vrše genocid na narodima na Bliskom istoku, do jučer nad Sirijcima i Iračanima, danas nad Jemencima, Palestincima i Afganistancima. I o tome nitko ne piše jer su svi glavni javni mediji u njihovom vlasništvu ili pod njihovom kontrolom.

Židovi ili židovski konvertiti Rosensaf, Zuroff… maknite se od Hrvata i Hrvatske. 45-te ste izvršili nad hrvatskoim narodom holokaust na Bleiburgu, 90-te ste nas razoružali, ali niste pobijedili. Od 2000-te nas trujete chemtrailsom, GMO hranom i cjepivima…

Nikome niste donijeli dobro. Samo zlo! Palestinci su najbolje upoznali vašu dobrotu. Oteli ste im čitavu zemlju i pobili ih gotovo milijun! Financirate sve ratove u svijetu. Vi ste ustvari genocidan narod protiv kojeg se treba obraniti cijeli svijet!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.comć

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

(9 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: