person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 14507 times

Masoni (novi partizani) upravljaju saborom, vladom, DORH-om, Ustavnim i Vrhovnim sudom, medijima..!

Naše dvorište je Hrvatska, a naše najveće smeće je hrvatski (partizanski) sabor u kojem sjedi 151 zastupnik i odlučuje o našim životima, a kako su odlučivali i kako odlučuju svima nam je poznato.

Mnogi kažu: 'tko vam je kriv vi ste ih izabrali'. No, to nije točno jer dvije vodeće partizanske stranke HDZ i SDP od 2000-te godine varaju birače pomoću glasova Jugoslovena i Srba koji su 90-ih napustili Hrvatsku. Tragikomično je da se ti Jugosloveni i Srbi  i dalje vode na popisu hrvatskih birača. A ima ih više od 5oo tisuća.

Upravo njihovi 'glasovi' omogućavaju HDZ-u, SDP-u i njihovim trabantima HNS, IDS-u, SDSS-u.... da budu  stalno na vlasti ili pri vlasti.

Oni su predstavnici naroda koji ne služe narodu. Već služe masonima, gremijima, a gremije mnogi nazivaju lažnim Židovima, židopartizanima, cionistima ili fašistima 21 stoljeća. Hrvatski narod im je idealan za prikrivanje svojih zlodjela jer je "fašisoidan", kako nas desetljećima etiketiraju. Zato su Ostojić i ekipa od masona dobili zadatak da podmetnu svastiku na Poljudu.

Danas nas ti novi partizani (djeca i unuci onih koji su nas pobili na Križnom putu bezočno pljačkaju, lihvare, truju chemtrailsom, GMO-om i cjepivima. Sutra će i vodom jer su je (pro)dali nepoznatim koncesionarima!

Partizani

Pokupovali su sve i uprljali gradove perverzijom i kockom. Opljačkali su građane njihovim kamatama. Prvi su započeli trgovinu drogoma kako bi uništili mlade. Promijenili su prezimena kako bi se prikazali domoljubima. Tako su se ugurali u sve vlade Europe, u ekonomiju i politiku. Prouzročili su 1. i 2. Svjetski rat, financirali i vodili SSSR, Ameriku i Englesku u uništenje naše Europe.

20170531 214807

Rotschildi, kazarski monstrumi i najveći svjetski zločinci postavljaju premijere i predsjednike

Stvorili su i vodili partizane u divljačko - ubilački pohod na Kršćane i Muslimane diljem Europe. Uživali su mučiti svećenike i hodže, paliti i rušiti crkve i džamije. U svibnju 1945. uzeli su pravdu u svoje ruke i nakon Bleiburga poklali i pobili Hrvate, Muslimane i Srbe. Oteli nam zemlju i stvorili Jugoslaviju. Zatvarali su svakog domoljuba i rodoljuba, branili nam religiju, učili nas lažima, sami pisali povijest.

Uspjeli su to napraviti, a mi nismo ni primijetili. Morali su nas dobro prorijediti kako bi ostvarili svoj plan. Masovno su promijenili prezimena u hrvatska ili srpska. Zbog toga su i danas mnogi nevidljivi.

20106241 126034748005725 178941047929796676 n

Kada im je dosadila Jugoslavija odlučili su je razmontirati i opljačkati. Iskoristili su svoje ljude u našim redovima i inicirali bratoubilački rat između katolika, pravoslavaca i muslimana. Dok se svakodnevno umiralo, naivna mladost ginula za ideale, izvršili su pretvorbu i privatizaciju, oteli sve resurse (zajedničko vlasništvo naroda) i podijelili ga među sobom. I to im je malo pa žele sve oteti. Žele oteti Vode, Šume, Putne koridore i jedini dom zbog kojeg mnogi završavaju na ulicu.

Tko su ti ljudi? Židovi!

20170531 211428

Elizabeta se divi opljačkanom europskom zlatu 

A koji Židovi? Postoje Židovi koji su odgajani kao i mi, na Bibliji, odnosno Tori sa 10 Božjih zapovijedi. No, postoje i oni drugi Židovi koji su odgajani na Talmudu, njihovoj bibliji ili knjizi zla. Oni se još zovu cionisti, što je novi naziv za naciste ili fašiste. A na vrhu piramide su Rotschildi, Elizabeta, Rockefelleri, Soros, Crni i Bijeli papa i drugi članovi Komiteta 300....Cionisti ne moraju biti isključivo Židovi.

"Naša" predsjednica Kolinda je također cionistkinja. Cionisti su gotovi svi EU premijeri i predsjednici članica Europske unije, ministri u vladama, čelnici najvećih stranaka. Oni su inkorporirani u pravosudnim tijelima, Vrhovnim i Ustavnim sudovima, središnjim bankama, državnim poduzećima, mainstream medijima....

Neke EU članice su počele pružati otpor cionističkoj EU tvorevini zahvaljujući osvješčivanju političara u Mađarskoj,  Poljskoj, Italiji... Počeo je pružati otpor i do jučer uspavani narod u nekim europskim zemljama.

Svatko treba pomesti dvorište ispred svoje kuće.

Naše najprljavije dvorište je hrvatski sabor. Moramo ga provjetriti kako bi prodisali. U protivnom ugušiti ćemo se od tog smrada, od tog smeća koji dozvoljava CIA-i da nas truju chemtrailsom, ubijaju monsantovim GMO-om. Sutra cjepivima, vodom. Oni nas planski tamane. Pa ne treba čuditi što je Hrvatska na prvom mjestu u Europi po broju umrlih od malignih bolesti.

Partizanski sabor uredno, svake godine usvaja proračun.

A 28 godina ni jedna pozitivna bilanca...samo dug na dug koji plaćamo mi budale - porezni obveznici.

A ovi partizani (tzv. hrvatski zastupnici) za izglasavanje gremijevih zakona u prosjeku mjesećno primaju 30.000 kuna, a ne moraju ni dolaziti na posao. 

Očistimo smeće ispred našeg dvorišta! Rastjerajmo gremijeve zastupnike iz  hrvatskog Sabora!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

(25 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: