person_outline
search
hrendeitpt
HRVATSKA nije članica Europske unije!!
headline: croatia is not a legal member of Eu! EU is a cover for looting and gombeen
  • Posted
  • Read 15437 times

HRVATSKA nije članica Europske unije!!

Jadranka Kosor i Ivo Josipović potpisali su Lisabonski Ugovor - udruživanje Republike Hrvatske u savez sa drugim državama, što je protivno članku 135. Ustava RH, koji zabranjuje udruživanje prije referenduma.

Članak 135. stav 4. kaže: 'Odluka o udruživanju Republike Hrvatske donosi se na referendumu i samo NAROD referendumom može donijeti odluku o udruživanju sa drugim asocijacijama'.

 

Temeljne odredbe Ustava, Članak 2. stav 1. kaže „Suverenitet Republike Hrvatske neotuđiv je, nedjeljiv i neprenosiv. Potpisom Lisabonskog ugovora, Hrvatska je izgubila svoj suverenitet, što je protuustavno po članku 2. Ne obazirući se na to Jadranka Kosor u svojstvu premijerke i Ivo Josipović u svojstvu predsjednika potpisali su dana 9. prosinca 2011. godine, za vrijeme summita u Bruxellesu, takozvani mali ustav EU, odnosno Lisabonski sporazum i time pokazali da su iznad Ustava RH i naroda!

Isto tako Članak 1.Ustava RH kaže:
Republika Hrvatska jedinstvena je i nedjeljiva demokratska i socijalna država.
U Republici Hrvatskoj vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu kao zajednici slobodnih i ravnopravnih državljana.
Narod ostvaruje vlast izborom svojih predstavnika i neposrednim odlučivanjem.

Drugim riječima, Jadranka Kosor i Ivo Josipović protuustavno su potpisali Lisabonski ugovor odnosno pridružili Hrvatsku drugoj asocijaciji bez da je o tome odlučio narod na referendumu. Tek nakon potpisivanja Lisabonskog ugovora održan je referendum o ulasku u EU što je najobičnija farsa, proforma i pravno nevažeća za hrvatski narod. EU je zapravo pokriće za pljačku i lihvarenje hrvatskih građana. Koji pošteni i moralni političari rade protiv svog naroda koji ih je izabrao za svoje predstavnike!? 

Dakle, mi ne trebamo CROEXIT, jednostavno to mogu riješiti hrvatski zastupnici u saboru, naravno ako u hrvatskom saboru ima dovoljan broj hrvatskih zastupnika! Oni su dužni to učiniti jer su prisegli, da ih podsjetimo:
'Prisežem svojom čašću da ću dužnost zastupnika u Hrvatskom saboru obnašati savjesno i odgovorno i da ću se u svom radu držati Ustava i zakona i poštovati pravni poredak te da ću se zauzimati za svekoliki napredak Republike Hrvatske'. Ne moram vam crtati što ste dužni učiniti!

Hrvatske pravne institucije ne štite hrvatski narod. One i dalje pokrivaju i štite sudionike privatizacijske pljačke, štite one koji su nas enormno i protuustavno zadužili, štite one koji su uništili sve grane gospodarstva, one koji uništavaju obitelji, štite one koji tjeraju mladost iz države, one koji uvode protu božje zakone, štite one koji truju hrvatske građane GMO-om i chemtrailsom... one koji nas ponovno, preko svojih medija, pokušavaju uvući u međuvjerske ratove. Štite židocioniste koji upravljaju HNB-om!

Imamo li mi, hrvatski građani, a to nam Ustav RH dozvoljava, dovoljno pameti i hrabrosti, ako već neće pravne institucije i saborski zastupnici, zaustaviti korporativne židocioniste?

To smo dužni učiniti za svoju djecu i buduće generacije!

NAPOMENA: Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.
Čitajte nas i komentirajte na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

(21 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: