person_outline
search
hrendeitpt

Švedska u moralnom i ekonomskom kolapsu! Nordijski raj pretvorio se u pakao!

Nekada homogena, gotovo bez kriminala Švedska, u kojoj je vlada štitila svoje građanstvo, a koje mnogi nazivaju "nordijskim rajem", pretvorila se u paklenu stvarnost. U mnogim četvrtima Stockholma policija se ne usuđuje ući, a obični Šveđani te četvrti izbjegavaju pod svaku cijenu. Malme je već gotovo izgubljen...

"Nordijski raj" koji je prije nekoliko desetljeća bila Švedska, postao je virtualna noćna mora s prilivom tisuća migranata s Bliskog Istoka, većine njih koji se nisu htjeli asimilirati. Homogeno društvo nekoć Švedska, sa niskim kriminalom i jakom radnom etikom, pretvorilo se u multikulturalno društvo, prepunom kriminala, socijalne nestabilnosti i opadanja produktivnosti.

Socijaldemokratska Švedska bila je model uspjeha i divljenja. Država je građanima pružala raskošan sustav socijalne skrbi i neovisne socijalne usluge. Zatim je uslijedila poplava imigranata, a s njom i promjena ekonomskih okolnosti. Tome je prethodila opsežna privatizacija nakon, očito umjetno pripremljene, gospodarske krize (inflacija 10%, a kamate su porasle na 500%.).

Naime, kako se Švedska približavala 1990-ima, njezino se gospodarstvo „suočilo s ozbiljnom fiskalnom i proračunskom krizom“. Ista priča bila u gotovo svim zemljama Europe. Nakon toga Socijaldemokratska vlada donežosi drastične reforme, uključujući opsežnu privatizaciju, smanjenje socijalnih usluga i otvaranje prema slobodnoj tržišnoj ekonomiji. To je značilo da se socijalistički eksperiment mora privesti kraju.

Dolazak stotina tisuća migranata s Bliskog istoka promijenio je kulturnu scenu Švedske i nepovoljno utjecao na njezino ekonomsko blagostanje. Danski povjesničar i društveni komentator, Lars Hedegaard, napisao je u svojoj knjizi „ Opasne riječi “ iz 2014. godine da „Ako iz povijesti treba izvući neku lekciju, to je ono što mislite da se neće dogoditi. Konačna posljedica imigracijske politike Zapada i, prije svega, švedske imigracijske politike jest da će se ekonomija srušiti - jer tko će sve to platiti?

Početkom 1970-ih, Švedska je imala jedan od najviših nivoa prihoda u Europi. Danas je sve to nestalo. Bruto domaći proizvod (BDP) po stanovniku u Švedskoj je u konstantnom padu. U samo četiri godine smanjio se za gotovo 50 milijardi USD. Autor knjige Ronald Huntford u svojoj knjizi "Novi totalitaristi" napisao je: "Vlada puca odreda ... nije samo nehumana ... demonstrirano je neučinkovita, a u doba napredne tehnologije to je grijeh protiv Svetoga Duha. Stvarno učinkovita totalitarna država bila bi bila ona u kojoj svemoćna izvršna vlast političkih šefova i njihovi brojni upravitelji kontroliraju populaciju robova jer robovi to vole. Vole biti poslušne ovce jer je "dobroćudni socijalizam"skandinavskog sustava stvorio sterilno, duhovno neplodno društvo naseljeno poslušnim, hiperkonformističkim stanovništvom."

Švedska luteranska crkva više nema duhovnu ulogu u Švedskoj. Podlega je moralima ultra-sekularnog društva koje je Švedska postala. Ona sloboda koju Šveđani izrazito zastupaju je seksualna sloboda. Priljem muslimanskih imigranata s Bliskog Istoka, poslužio je kao poziv za silovanje i seksualne zločine. Švedsku je prikladno nazvao "glavnim gradom silovanja." Multikulturalizam je postao nova revedska švedska religija i građanski etos, gdje se ne može kritizirati imigrante, a tisak namjerno suzbija imigrantske zločine. Sasvim je ironično da su Šveđani izabrali "feminističku" vladu koja se više brine za zaštitu silovatelja nego za zaštitu Švedske žene".

Nekada homogena, gotovo bez kriminala Švedska, u kojoj je vlada štitila svoje građanstvo, koju su mnogi nazivali "nordijskim rajem", pretvorila se u paklenu stvarnost. U mnogim četvrtima Stockholma policija se ne usuđuje ući, a obični Šveđani te četvrti izbjegavaju pod svaku cijenu. Malme je već gotovo izgubljen, imigranti vladaju ulicama.

Švedski mediji neće otkriti razmjere epidemije silovanja u zemlji. Švedski parlament nije izglasao prijedlog zakona za stvaranje ažuriranih podataka o kriminalu na temelju nacionalnog podrijetla. Nasilni kriminal u Švedskoj raste, pucnjave, napadi ručnim bombama, ratovanje band... švedska su svakodnevnica.

Ovo više zvuči kao Bagdad ili Gaza nego nordijski raj. Švedska multikulturalizam i otvorena imigracijska politika doprinose njegovom moralnom i ekonomskom urušavanju.

Izvor: Joseph Puder

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru, blokiraju admine na našoj fb stranici
Pišite nam na naš mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

Last modified on Monday, 21 October 2019 14:21
(11 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: