person_outline
search
hrendeitpt

Talijanski senat izglasao zakon koji predviđa kazne do milijun eura i 10 godina zatvora za sve one koji budu „pomagali“ izbjeglicama.

UN koji i financira migrantske valove sa ciljem uništenja Europe kao i brojni „humanitarci“ za pomoć izbjeglicama, ogorčeni su jer ih očekuje kazna i do milijun eura kao i oduzimanje broda

Ministar unutarnjih poslova Matteo Salvini krenuo je oštro protiv samoproglašenih spasitelja izbjeglica: Talijanski senat odobrio je u ponedjeljak zakon koji predviđa stroge kazne za one koji neovlašteno uđu u talijanske vode.

UN (koji i financira migrantske valove sa ciljem uništenja Europe) kao i brojni „humanitarci“ za pomoć izbjeglicama ogorčeni su jer ih očekuje kazna i do milijun eura kao i oduzimanje broda, ako se budu ponašali kao njemačka kapetanica broda Carola Rackete. Oni koji budu pružali otpor talijanskim sigurnosnim snagama kod zaustavljanja privatnih "spasilačkih brodova" kažnjavati će se zatvorom do 10 godina, izvještava svijet .

Talijanski ministar unutarnjih poslova Matteo Salvini na Twitteru je napisao da je zadovoljan što je izglasan zakon: "Uredba o sigurnosti, s više ovlasti za granične kontrole, više ljudi za uhićenje mafije i Camorre, hvala Talijanima i Djevici Mariji "

Naime, Vlada je zatražila brzo usvajanje zakona na.prijedlog zakona, koji je već odobrila Zastupnička komora. Zakon je usvojen bez izmjena. Sada ga mora potpisati samo talijanski šef države Sergio Mattarella.

U međuvremenu, brodovi MSF-a Méditerranée vraćaju se na obalu Libije kako bi još jednom "spasili" Afrikance i pomogli im na putu u Europu. Sea-Eye, španjolska organizacija Proactiva Open Arms također su ponovo u akciji. Koristeći portale koji služe kao brodski radar, bilo tko može uživo pratiti položaje brodova u Sredozemnom moru - mogućnost koja bi sigurno trebala biti poznata krijumčarima na libijskoj obali.

Sea-Eye (vlasnica najpoznatija "spasiteljica“ njemačka kapetanica Carola Rackete) nudi ovu uslugu pod nazivom Tracker sea-eye .

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, smanjuju domet, usporavaju na serveru, blokiraju admine na našoj facebook stranici
Pišite nam na naš mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

Last modified on Thursday, 08 August 2019 08:44
(5 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: