person_outline
search
hrendeitpt
Učitelj, koji je silovao četverogodišnju djevojčicu pritom joj oštetivši crijeva, osuđen je na smrt vješanjem.
učitelj pedofil (lijevo) Mahendra Singh Gond

Učitelj, koji je silovao četverogodišnju djevojčicu pritom joj oštetivši crijeva, osuđen je na smrt vješanjem.

Gond je oteo dijete u noći 30. lipnja 2018. godine, silovao je i ostavio u šumi (đungli), misleći da je mrtva. Njezina obitelj pronašla ju je, ni mrtvu ni živu, odvela u lokalnu bolnicu, a vlada zrakoplovom u Delhi. Zločin je šokirao naciju

Mahendra Singh Gond će postati prva osoba koja će biti pogubljena u Indiji prema novom zakonu koji propisuje smrtnu kaznu za silovatelje djece. Datum pogubljenja za Mahendra Singh Gond određen je za 2. ožujka u Jabalpur zatvoru. Od zločina do potvrde smrtne kazne, trajalo je samo sedam mjeseci. Ako bude pogubljen, to će biti prvi slučaj vješanja po novom zakonu za silovanje djece.

Gond je oteo dijete u noći 30. lipnja 2018. godine, silovao je i ostavio u šumi (đungli), misleći da je mrtva. Njezina obitelj ju je pronašla jedva živu i odvela u lokalnu bolnicu, a vlada zrakoplovom u Delhi. Zločin je šokirao naciju. Policija je djelovala brzo i uhitila Gonda za nekoliko sati.

Sudac PK Jaiswal i ministar pravosuđa Anjuli Palo kazali su: „Sudovi ne mogu izbjeći svoju dužnost da budu nemilosrdni s tvrdokornim kriminalcima, osobito zato što su takvi zločini u porastu. Incident ima već težinu jer je počinitelj učitelj koji bi morao podučavati svoje učenike moralnim vrijednostima''. 

Nakon što je viši sud potvrdio smrtnu presudu, izdali su "crni nalog" protiv Gonda.

Gopal Tamrakar, upravitelj zatvora Jabalpur Central - jedini zatvor u MP-u koji može izvršiti vješanje, primio je e-mail od suda glede izvršenja osuđenika za silovanje. ''Gond će biti pogubljen u 5 sati ujutro 2. ožujka'', rekao je. Međutim, Tamrakar je upozorio da osuđenik nije iscrpio sve pravne lijekove koji su mu na raspolaganju, a vješanje još uvijek može zaustaviti Vrhovni sud ili predsjednik.

Posljednja osoba koja je zbog ubojstva 1966. bila obješena u Madhya Pradesh bila je Kamta Prasad, iz Budhara u Shahdolskoj četvrti.

Godine 2018. prvostupanjski sudovi u MP-u osudili su na smrt čak 21 osobu - njih 19 za silovanje ili ubojstvo djece mlađe od 12 godina. Prema novom zakonu koji je usvojen u travnju 2018. potvrđene su smrtne kazne u pet slučajeva, a za ostale doživotni zatvor.

A, takozvani naši sudovi i suci pedofile osuđuju na rad za opće dobro koje uglavno 'odrađuju' u ustanovama u kojima su počinili najgnusniji zločin, prema nemoćnom djetetu koje se nakon toga nikada neće oporaviti.

Izvor: 5. veljače 2019 Sean Adl-Tabatabai Vijesti , Svijet 1

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru… javite nam na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

Last modified on Tuesday, 05 February 2019 19:14
(2 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: