person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 8925 times

Plenković i Kolinda nas drže idiotima! Potpisivanje Marrakech-ove deklaracije je prihvaćanje do 300 milijuna migranata, koje je EU tvorevina već usuglasila! /video/

Ministri vanjskih poslova EU, s nekoliko predstavnika afričkih država, 2.svibnja ove godine dogovorili su dovođenje do 300 milijuna Afrikanaca što bi bilo više od polovice stanovništva Europe, s krajnjim ciljem stvaranja Sjedinjenjih Država Europe, sa zajedničkom policijom i vojskom koja će sutra braniti mafijašku EU elitu od probuđenih EU  naroda!

Angela Merkel, pri kraju svog političkog djelovanja i odlično odrađene sotonističke dionice otvorenih vrata za migrante i teroriste, i dalje pokušava dovući ne-integrirane migrante u Njemačku. To bi ih približilo njihovu cilju da lokalne stanovništvo bude manjina i time ukloni otpor prema stvaranju Sjedinjenih Država Europe (VSE).

Naravno, Merkel nije sama. Michael Klein i Hadmut Danisch trenutno ističu kako su ministri vanjskih poslova EU dogovorili 2. svibnja ove godine s nekoliko predstavnika afričkih država kako bi u Europu doveli do 300 milijuna Afrikanaca što bi bilo više od polovice stanovništva Europe koja ima 511 milijuna stanovnika.

Agenda 2030 i Rabatov proces

Agenda 2030 za tzv. Održivi razvoj, koju su potpisali i ''hrvatski'' sluganski ili cionistički političari (Kolinda Grabar Kitarović i Tihomir Orešković), ima za cilj olakšati" urednu, sigurnu, redovitu i odgovornu migraciju i mobilnost ljudi, uključujući provedbu dobro planiranih i dobro upravljanih migracijskih politika.

ookil

Rabatov proces osnovan je 2006. godine kao platforma dijaloga za nacionalne vlade zemalja podrijetla, tranzita i odredišta duž zapadnoafričkih migracijskih pravaca. Inicijativa se temeljila na priznanju da pronalaženje odgovora na neupravljane migracijske tokove zahtijeva koordinirani odgovor od svih zainteresiranih zemalja. U to vrijeme, glavni putovi migracija bili su Gibraltarski tjesnac ili su vodili na Kanarske otoke. Uvjerenje da nije isključivo odgovornost Španjolske i Maroka za upravljanje ovim migracijskim rutama, ''potaknulo'' je Francusku, Maroko, Senegal i Španjolsku da stvore Rabatov proces. Dijalog je službeno uspostavljen na prvoj Euro-afričkoj ministarskoj konferenciji o migraciji i razvoju organiziranom u Rabatu 2006. godine.

'Rabat' je od svog osnutka dosljedno promovirao pozitivan potencijal redovne migracije i ključnu ulogu dijaspore za zemlje podrijetla, tranzita i odredišta. Jačanje sinergije između migracija i razvoja je prioritetno područje i specifična značajka Rabatovog procesa. Pozivajući se na Agendu 2030 za 'Održivi razvoj', partneri u tzv. 'Rabatovom procesu' prepoznaju potrebu, način da se redovite migracije promoviraju na način promicanja mobilnosti određenih kategorija putnika (osobito poslovnih ljudi, mladih stručnjaka ili istraživača) između europskih i sjevernih, zapadnih i srednjoafričkih zemalja.

Ciljevi i aktivnosti

CILJ 3: Promicati redovnu migraciju i mobilnost, posebno među mladima i ženama, između Europe i Sjeverne, Zapadne i srednje Afrike i unutar tih regija.

Aktivnost 6: Promovirati razvoj mreža razmjene između obrazovnih institucija i agencija za zapošljavanje u Europi i Africi, iskoristiti vještine mladih imigranata u potpunosti i prilagoditi tehničke obuke za potrebe tržišta rada. Posebna se pozornost posvećuje aktivnostima za žene i adolescente.
Aktivnost 7: U skladu s nacionalnim zakonodavstvom, projekti s ciljem poboljšanja prenosivosti prava i socijalne zaštite redovnih migranata i njihovih obitelji, na primjer, zaključivanjem i provedbom odgovarajućih bilateralnih, regionalnih ili međunarodnih konvencija.

CILJ 5: Promicati mjere za jačanje zaštite izbjeglica i drugih raseljenih osoba

Cilj 6: Promicati integraciju izbjeglica i raseljenih osoba u zajednice domaćina

Aktivnost 13: promoviranje integracije izbjeglica i raseljenih putem kampanje podizanja svijesti, koje su usklađene s jedne strane na lokalne zajednice, a s druge strane na izbjeglice i azil i pokrivaju njihova prava i obveze u domaćina.

Marakeška deklaracija

Indikativno je da se afrički šefovi vlasti slažu s lijevim, gotovo staljinističkim planovima preseljenja naroda. Čak su i zatvori već ispražnjeni i njeni stanovnici poslani u Njemačku i druge zemlje Europe. No, Merkel i drugi EU luđaci neće uspjeti. Da su to učinili, tiho kao i prije rujna 2015. (zapravo prije jeseni 2014.), njemački građani bi jedva primijetili, a kad bi se probudili bilo bi prekasno. Göring-Eckardt Merkel & Co pokrenuli su neočekivanu politizaciju stanovništva koji će u konačnici biti sve radikalniji prema ovom luđačkom planu psihopata. Ljudi počinju shvaćati što se događa. 156.710 migranata u Njemačkoj je bez prava na boravak, dakle ilegalno.

Isto se danas događa i u Hrvatskoj u kojoj političari na vlasti i ministar policije lažu  i obmanjuju narod, a režimski mediji ga nazivaju ksenofobnim, optužuju i prijete kaznenim progonom zbog mržnje prema ''jadnim'' izbjeglicama.  Koji imaju bjanko račune na svojim bankovnim karticama! Nevjerojatni su ti tzv. mainstream ili ''hrvatski'' mediji!

Prema podacima Eurostata u Europi trenutno boravi 618.780 ilegalnih osoba. Čitava vojska! Na prvom mjestu je Njemačka, slijede Francuska, Grčka, Španjolska…. A kako je krenulo uskoro će se i Hrvatska pojaviti u Eurostatu.

Marakeška deklaracija obvezna je kao i Istanbulska konvencija. I točka je na 'i' završnog Rabatovog procesa ili Agende 2030 - plana uništenja europskih naroda!

Probudite se ljudi. Ne vjerujte što pišu židomediji: Jutarnji list, Slobodna Dalmacija, Index.hr, Tportal…što u vjestima objavljuje NOVA TV, RTL, HRT….ili što govore - lažu Kolinda, Plenković, Božinović….njihov je glavni posao smirivati narod!

 .vfScreenshot 5

0Screenshot 5

Video: Pogledajte kako danas izgleda Pariz nakon što je Rothschild za predsjednika Francuske instalirao korisnog, svakodnevno napušenog, idiota  Emmanuela Macrona kod kojeg je, nakon prošlomjesečnog posjeta ''našeg'' premijera Plenkovića, danas u posjet stigla i ''naša'' predsjednica Kolinda.

okScreenshot 5

I formirajte vlastito mišljenje na osnovu logičnog i vlastitog razmišljanja, a ne općeg!

Izvor: https://www.pravda-tv.com/

NAPOMENA: Stalno nam upadaju u računalo, mijenjaju slike na objavama, riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru...Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

(23 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: