person_outline
search
hrendeitpt
Vincent.V Vincent.V

I Vatikan u službi Sorosa: katoličke organizacije dovlače migrante-teroriste u Europu!

Bergoglio i Vatikan od početka podržavaju planiranu masovnu migraciju iz Afrike i Azije, iza koje stoji globalistička cionistička elita. U zadnje tri godine, Bergoglio je u svakoj prilici hvalio Merkelicu i napadao one države koje štite svoje granice, zato što se "ograđuju bodljikavim žicama", kao Mađarska. Sada katoličke organizacije i same sudjeluju u dovlačenju migranata-terorista u Europu i tako faktički rade isto ono što i mnogi Sorosevi NGO-ovi. Sve je to zapakirano u celofan milosrđa i humanosti

Talijanska katolička organizacija 'Sant Egidio' je službena organizacija Katoličke crkve i Vatikana. Organizaciju je 1968. osnovao talijanski aktivist Andrea Riccardi, koji je u mladosti bio pristalica Marxa i Mao Ce Tunga. Riccardi je od 2011. do 2013. bio ministar u takozvanoj "tehnomenadžerskoj" talijanskoj vladi masona i Bilderbergovca Marija Montija. U suradnji sa Caritasom, koji je službena vatikanska organizacija za humanitarnu pomoć i sa protestantskom crkvom Waldenser Kirche, organizacija Sant’Egidio je prije četiri godine po prvi put započela sa akcijom stvaranja "humanitarnih koridora" za migrante. 

 

Ti "humanitarni koridori" trebaju biti siguran put za migrante, da na siguran način dolaze u Italiju i Europu, da ne bi riskirali živote, idući nesigurnim putevima u čamcima i brodovima preko Sredozemnog mora. Prije četiri godine, Sant’Egidio, Caritas i Waldeneser Kirche su dovukli oko 1000 sirijskih izbjeglica iz Libanona koji su već bili u sigurnoj zemlji, susjednom Libanonu, u izbjegličkim centru. Zašto ih se onda dovuklo u Italiju i Europu?

Zato što i Vatikan radi za Sorosa i židocioniste!

Forsiranjem masovne migracije, želi se postepeno uništavati europske nacije i države, da bi se stvorila planirana jedna svjetska država, što su snovi psihopata, ciožidovskih mafijaških obitelji Rotschilda i Rockefellera, preko 100 godina. Sada Sant’Egidio zajedno sa Caritasom pravi humanitarne koridore za migrante iz Etiopije na način da aktivisti iz ove organizacije u izbjegličkim kampovima u Etiopiji, izaberu one izbjeglice, kojima je ''najpotrebnija'' pomoć. Pobrinu se da dobiju vize, putne troškove, stan i boravište, a kada stignu u Italiju i sve ostalo. I tako te izbjeglice na legalan način dolaze u Italiju i Europu, ne moraju ići riskantnim putem preko Sredozemnog mora, već se dopremaju zrakoplovima.

U Etiopiji, trenutno živi skoro milijun migranata iz Eritreje, Somalije i Južnog Sudana. Aktivisti iz organizacije 'Sant’Egidio', u suradnji sa Caritasom, dakle, izaberu skupinu izbjeglica za put u Europu, i ako sve prođe glatko, izaberu slijedeću skupinu, pa slijedeću, i tako redom. Aktivisti Sant’Egidia i Caritasa koriste cijelu onu ljigavu patetiku o dobročinstvu i milosrđu, taktiktu koju koristi i slatkorječivi jezuitski podlac Bergoglio i mnogi njegovi kardinali i biskupi u službi cionističke elite. Bergoglio je naravno pozdravio i podržao ovu inicijativu aktivista Sant’Egidia.

Planovi Sant’Egidia o "humanitarnim koridorima" za migrante, već su se proširili i u Francuskoj, Andori i San Marinu, a katolički aktivisti žele ih primjeniti i u Njemačkoj. Tako su Vatikan i vrhovi Katoličke crkve, rame uz rame sa Sorosom, i njegovim bezbrojnim NGO-ovima, te antifama i ljevičarima, koji su najveći mrzitelji Crkve i kršćanstva. Katolički nadbiskup Hamburga, Stefan Hesse, najavio, da i oni u Njemačkoj žele praviti takve "humanitarne koridore" za migrante iz Afrike.

Službena Katolička Crkva u Njemačkoj od početka tzv. izbjegličke krize, potpuno podržava Merkeličinu politiku dovlačenja migranata. Crkveni velikodostojnici KC Njemačke napadaju sve one oporbene političare i obične ljude, koji kritiziraju Merkeličinu politiku nazivajući ih opasnim populistima, desničarima i ekstremistima. Isto tako suspendiraju i svakog svećenika, koji se ne slaže sa masovnom migracijom.

Da u isti rog puše i druga velika crkva, Evanđelička crkva Njemačke (EKD), ne treba posebno naglašavati. Ova crkva je odavno režimska socijalističko-gejevsko-globalistička sprdnja. Ali kako i ne bi, kada obadvije crkve žive kao bubreg u loju od državnog novca. Obje crkve u Njemačkoj, KC i EKD, od poreznih obveznika godišnje dobivaju po nekoliko milijardi eura!I

Kardinal Marx osobno donirao 50.000 eura organizaciji „Mission Lifeline“

Ova organizacija, pod maskom spašavanja migranata, krijumčari migrante preko Sredozemnog mora i dovlači ih u Europu. Nadbiskupija München i Freising, gdje je Marx nadbiskup, potvrdila je na twiteru da je kardinal donirao novac i pozvala vjernike i druge ljude, da također doniraju toj organizaciji. https://jungefreiheit.de/politik/deutschland/2018/kardinal-marx-spendet-50-000-euro-an-mission-lifeline/

889k

Jezuit, kardinal Marx financira krijumčare migranata-terorista

Iza organizacije „Mission Lifeline“ kao i iza mnogih drugih stoje Soros i ostala ciožidovska elita. Protiv kapetana broda "Lifeline", krijumčara migranata, Clausa-Petera Reischa pokrenut je kazneni postupak, jer je bez registracije i bez dozvole, prije nekoliko mjeseci, brod sa 230 krijumčarenih migranata uveo u luku Valette. Brod 'Lifeline', koji plovi pod nizozemskom zastavom, zaplijenjen je od strane malteških vlasti i trenutno se nalazi u luci u Valetti, pod nadzorom malteške policije.

lli25f4b0fbc954a44e8a29a298bfdecf99311567f2c22f86a6765187faa836cba0

Dakle, kardinal Marx je donirao novac jednoj kriminalnoij organizaciji! Glasnogovornica nadbiskupije München i Freising pokušala je pravdati Marxa da su tih 50.000 eura privatni novac kardinala Marxa!! Otkuda jednom, crkvenom velikodostojniku privatni novac i to 50.000 eura? Iako je velika većina njemačkih građana protiv toga da se dodatne izbjeglice dovlače u Njemačku, kardinal sa novcima tih istih građana pomaže kriminalnu organizaciji da krijumčari ilegalne migrante. I nikom ništa. Jer iza njih stoji židocionistička mafija!

Naravno, njemačke mainstream medije, takozvane "sekulariste", ljevičare i antife to ne smeta. Kao što ih uopće ne smeta, ni činjenica, da KC i EKD u Njemačkoj, godišnje dobivaju milijarde eura od države. I ne zahtjevaju prekid financiranja Crkve putem crkvenog poreza. EKD čak ima i vlastiti zrakoplov za pretragu mora „Moonbird“ (naravno od državnih para) , koji pomaže Sorosevim NGO-ovima, u spašavanju migranata na Sredozemnom moru.

Migrantima 'Crkveni azil'

Prvi čovjek KC u Njemačkoj, predsjednik Njemačke biskupske konferencije, homo-kardinal Reinhard Marx, javno podržava Merkelicu i njenu politiku napadajući sve one koji joj se protive. I ne samo to. Biskupi obadviju crkava, KC i EKD, daju migrantima, takozvani "crkveni azil" i na takj način zaobilaze zakon i pravni sustav. Dakle, kada se nekim migrantima odbije zahtjev za azilom i trebaju biti protjerani, onda im čelnici KC i EKD-a daju utočište u crkvi, "crkveni azil"!

Ministar pokrajine Bavarske, Joachim Hermann, više puta je naglasio da Crkve na taj način krše postojeće zakone i da se to ne može i neće tolerirati. Prema anketama, 80% Nijemaca je protiv toga da se i dalje dovlače migranati. Ali crkveni mantijaši u Njemačkoj su se potpuno slizali sa ciožidovskom elitom i okrenuli protiv naroda. Marx je inače jedan od ljubimaca Bergoglija (Bergoglio ga u šali naziva: "moj marksistički kardinal") i prije 2 godine je izjavio da se KC treba javno ispričati gejevima.

I kardinal Kölna (najveće dioceze u Njemačkoj), Rainer Maria Woelki, takođe poznat kao "gay friendly", također je više puta napadao sve one koji se protive masovnoj migraciji u Njemačkoj. Prije 2 godine, na svečanoj misi za blagdan Tjelova u kelnskoj katedrali, Woelki je u znak solidarnosti sa migrantima, umjesto oltara, postavio čamac, sa kojim su afrički i arapski migranti preko Sredozemnog mora, iz Libije dolazili u Italiju. Taj čamac je zrakoplovom ekstra dopremljen sa Malte u Köln!

Gadljivo licemjerje gej-mantijaša

Kardinal Rainer Maria Woelki je u poruci za Božić, kritizirao to što su stanovi u Njemačkoj sve skuplji i nedostupniji za mnoge obične ljude, te na taj način izbrabljivaju stanare. Međutim, nadbiskupija Köln je najbogatija biskupija, ne samo u Njemačkoj, već u cijeloj Europi. Posjeduje 2,7 milijardi eura u vrijednosim papirima, plus 825 milijuna eura rezerve na žiro računu!! Plus udio od 41, 5 % dionica u tvrtki "Aachener Siedlungs- und Wohnungsgesellschaft GmbH".

ioCardinal Rainer Maria Woelki Credit Botulph via Wikipedia CC 30 CNA

Rainer Maria Woelki...tko ovome liku može vjerovati?

A to je tvrtka za nekretnine, koja posjeduje i upravlja sa bezbrojnim zgradama i stanovima. U 2016.-oj imala je godišnji utržak od 950 milijuna eura. Osim toga, ova tvrtka je uključena i u upravne poslove, u 16 fondova za nekretnine, koji posjeduju 380 nekretnina (zgrada za stanovanje i slično). Raspolažu sa 5, 2 milijardi eura!!

http://www.tichyseinblick.de/meinungen/kardinal-woelki-nimmt-sich-der-wohnungsnot-an/

Prije nekoliko mjeseci, predsjednik bavarskog CSU-a i bavarski premjer, Markus Söder, najavio je da će križevi i raspeća visjeti u svim državnim ustanovama u Bavarskoj. Tu je akciju Söder napravio i u svrhu izborne kampanje zbog pokrajinskih izbora u Bavarskoj. Jer stranka AFD puše u leđa CSU-u i odvodi mu mnoge birače, koji su razočarani što i CSU sve više gubi svoj nacionalni i konzervativni karakter.

Dakle, to je bez sumnje bio efekt Södera za predizbornu kampanju, ali ipak je taj efekt zbog jedne stvari bio dobar. Zato što je odmah izmamio štakore da iziđu iz svojih rupa i da kmeče. Da su u njemačkoj javnosti odmah zakmečali zeleni, socijalisti, sorosevci i ostale antife i ljevičari, to je bilo i za očekivati. Ali, da glavni predstavnici KC u Njemačkoj, na čelu sa kardinalom Marxom, također napadnu Södera, zato što je javno istakao križ-simbol kršćanske vjere, to mnogi nisu očekivali.

''To je desni populizam, to je protivno kršćanskom milosrđu, to je raspirivanje mržnje, to je netolerancija''….drečali su Marx i ostali gej kardinali i biskupi u Njemačkoj.

Nije ništa bolja situacija ni u vrhovima KC u Italiji, Francuskoj i u drugim zapadnim zemljama. I tamo se događa dekršćanizacija Katoličke crkve i njeno pretvaranje u elitnu globalističku, sekularnu nevladinu udrugu. U Italiji je od strane nove vlade, donešen prijedlog i nacrt zakona, po kojemu križevi trebaju biti istaknuti u svim državnim ustanovama; školama, sudnicama, općinama, itd. To je razbjesnilo pojedine predstavnike KC. Urednik jezuitskog časopisa 'Civiltà Cattolica', pater jezuit Antonio Spadaro napao je novu talijansku vladu zbog tog prijedloga i nazvao taj prijedlog blasfemijom.

Jezuit su odavno masonska mafija unutar Vatikana i KC. Dakle, za jednog svećenika i službenog člana KC, isticanje križa u javnim ustanovama je "blasfemija" ili svetogrđe. Ali ako je javno isticanje križa svetogrđe, onda je uklanjanje križa valjda ispravno i sveto. Sigurno nije pretjerivanje reći, da se i u samom vrhu KC nalaze mnogi iluminati, koji zapravo mrze križ i traže njegovo uklanjanje. Novog talijanskog ministra za unutarnje poslove Salvinija, neki talijanski crkveni velikodostojnici uporedili su sa Sotonom, jer Salvini odlučno želi zaustaviti masovnu migraciju iz Afrike.

I u Crkvi u Hrvatskoj, polako ulazi bergoljevsko-jezuitski globalistički duh - zloduh

Tako se pater Tvrtko Barun, jezuit naravno, lani u Jutarnjem listu, zalagao za masovnu migraciju i u Hrvatsku, naravno uvijek pod maskom, milosrđa i dobročinstva. A nedavno, u razgovoru za "Nacional" branio migrante i kritizirao hrvatsku policiju:

"Tvrtko Barun: ‘U Bihaću su mi se migranti žalili da ih hrvatska policija tuče"

http://www.nacional.hr/intervju-tvrtko-barun-u-bihacu-su-mi-se-migranti-zalili-da-ih-hrvatska-policija-tuce/

Zbog zalaganja za migraciju, Tvrtko Barun je prošle godine dobio europsku nagradu od strane globalističke elite. I talijanska organizacija 'Sant’Egidio' također je nagrađena od strane globalističke elite. 2009. Je dobila Karlovu nagradu, o kojoj smo već pisali, je nagrada, koju globalistička cionistička elita, svake godine dodjeljuje za zasluge u "jačanju jedinstva Europe". Dobitnici te nagrade su sve sami pripadnici i aktivisti ili slugani cionističke elite: Kissinger, Bill Clinton, Tony Blair, Angela Merkel, Donald Tusk, Macron, grof Coudenhove-Kalergi (prvi dobitnik te nagrade 1950.) ..., itd. A i Bergoglio je prije 2 godine također dobio tu nagradu.

Novi vatikanski dikasterij (dikasteriji su nešto poput ministarstava u državi Vatikan), zove se "Dikasterij za cjeloviti razvoj čovjeka". Utemeljeio ga je Bergoglio prije dvije godine. U okviru tog dikasterija je zasebno odjeljenje "Migranti i izbjeglice" (https://www.migrants-refugees.org). To odjeljenje, kao jedino u Vatikanu, je osobno pod papinim ravnateljstvom. Simbol tog odjeljena "Migranti i izbjeglice" je narančasta vesta za spasavanje od utapanja, koju je jedan volonter za pomaganje izbjeglicama (čitaj: Sorosev plaćenik), poklonio Bergogliu u svibnju 2016. Na mrežnoj stranici ovog odjeljenja, koristi se slična retorika, a koriste je židovski plaćenici, Merkel, Macron i ostali cionistički aktivisti UN-a, da je migracija ljudsko pravo, da se migrantima mora bezuvjetno pomoći, itd.

I Dubravka Šuica u službi sotonista

Nedavno je Bergoglio opet, po tko zna koji put, zahtjevao da Europa mora prihvaćati migrante i napao je sve "populiste", upoređujući ih sa Hitlerom i nacistima. https://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/sveti-otac-nikad-zesci-u-obrani-imigranata-hitler-nam-je-pokazao-kamo-vodi-populizam-1239528/

Istovremeno je i Dubravka Šuica (u EU parlamentu glasovala za ratifikaciju Istanbulske konvencije), drečala poput Bergoglia na konferenciji hrvatskog ogranka organizacije "Paneuropska unija", prvoj i najstarijoj organizaciji ciožidovskih globalista, upozoravajući od opasnosti populizma, koji je za nju ekstremizam. Napala je Mađarsku, Češku, Slovačku i Poljsku zato što ove države prkose Briselu i Sorosu.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/dubravka-suica-populizam-bih-radije-nazvala-ekstremizmom-a-zabrinjavajuce-je-da-gotovo-nema-razlike-u-stavovima-krajnje-ljevice-i-krajnje-desnice/7963296/

ioDubravka Šuica glasovanje EP

Organizaciju "Paneuropska unija" 1923. Je stvorio zloglasni grof Coudenhove-Kalergi, a od početka su je financirali židovski bankari Warburg i Rotschild. Uoči izbijanja 2. svjetskog rata, organizacija je prestala postojati, a Coudenhove-Kalergi je otišao u egzil u SAD, gdje je za vrijeme rata održavao kontakte sa Warburgom, Rotschildom, Rockefellerom i ostalim židovskim bankarima, vlasnicima FED-a. Nakon završetka 2. sv. rata, vratio se u Europu i obnovio svoju organizaciju, te je bio jedan od ključnih ljudi u procesima stvaranja današnje židotvorevine - Europske unije.

Bergoglio i Vatikan od početka podržavaju planiranu masovnu migraciju iz Afrike i Azije, iza koje stoji globalistička cionistička elita. U zadnje tri godine, Bergoglio je u svakoj prilici hvalio Merkelicu i napadao one države koje štite svoje granice, zato što se "ograđuju bodljikavim žicama", kao Mađarska. Sada katoličke organizacije i same sudjeluju u dovlačenju migranata u Europu i tako faktički rade isto ono što i mnogi Sorosevi NGO-ovi. Sve je to zapakirano u celofan milosrđa i humanosti.

NAPOMENA: Stalno nam upadaju u računalo i mijenjaju slike u objavama! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

Last modified on Sunday, 25 November 2018 16:12
(12 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: