person_outline
search
hrendeitpt
Vincent.V Vincent.V

Njemački ministar unutarnjih poslova pokrajine Bremen Ulrich Mäurer izjavio da izraelski vojnici ubijaju Palestince i odmah ga optužili za antisemizam!

U zadnjih 6 godina, od 2012. do danas, Izrael je ubio još nekoliko tisuća Palestinaca. Samo u 2 tjedna, u kolovozu 2014., kada je izraelska armija bjesomučno bombardirala i porušila dobar dio Gaze, ubijeno je oko 2000 Palestinaca, među njima polovicu  djece

Ulrich Mäurer je njemački političar iz Socijaldemokratske stranke, na dužnosti ministra unutarnjih poslova pokrajinske vlade grada-pokrajine Bremen.

U pokrajinskom parlamentu Bremena, nedavno se vodila rasprava o problemima reda i sigurnosti u tom gradu. Naziv teme rasprave bio je "Sigurnost u Bremenu ne ugroziti kroz sukobe iz inozemstva i uvezeni ekstremizam". Tu se ponajviše misli na sukobe između Turaka i Kurda u Njemačkoj, zbog problema kurdske manjine u Turskoj, te na palestinski problem i na povremene prosvjede Palestinaca i drugih Arapa protiv okrutnog državnog terorizma i rasističkog aparthejda države Izrael prema Palestincima.

U svom govoru u parlamentu, Mäurer je u principu izrazio razumijevanje da se i u Bremenu prosvjeduje protiv sukoba, koji se odvijaju u drugim državama. I onda je između ostaloga, izrekao rečenicu, koja bi ga mogla koštati karijere: "Kada vidim da izraelska armija pred graničnom ogradom (između Gaze i Izraela), naprosto ubija na desetke Palestinaca, ni za to nemam razumijevanja. I zato mogu razumijeti sve one, koji zbog toga ovdje (u Njemačkoj) prosvjeduju".

ooi32567484 1878201105536596 5775218647760896000 n

Na Mäurera se odmah sručila lavina optužbi Merkeličinih dupelizaca, koji su ga optužili za antisemitizam i zahtjevali njegovu ostavku sa položaja ministra unutarnjih poslova. Publicist Tobias Huch, navodno "stručnjak za Bliski istok", prvi je cinkario Mäurera na twiteru i pokrenuo lavinu optužbi. Huch je odmah objavio snimak te sporne rečenice koju je izrekao Maurer i napisao: "za ovu antisemitsku laž ustvari se mora dati ostavka ili je mržnja prema Židovima već ušla u modu?" Nekoliko Mäurerovih kolega , političara iz njegove stranke SPD, kao i iz Merkeličinog CDU-a, također su zahtjevali njegovu ostavku.

Svatko normalan će se upitati: što je tu "antisemitska laž"?

Dakle; Mäurer je izrekao istinu, činjenicu, koju svatko zna. Da izrelska armija nemilosrdno ubija Palestince, koji nenaoružani prosvjeduju protiv koncetracijskog logora Gaza. Samo u zadnjih nekoliko mjeseci, ubijeno je više stotina Palestinaca, pred očima cijele svjetske javnosti. Prema podacima organizacije Palestinian Centre for Human Rights (PCHR), i drugih neovisnih organizacija, koji su objavljeni 2012., u periodu između 1987. i 2012. , Izrael je ubio 8.516 Palestinaca, a još najmanje pet puta više, ih je ranjeno i ozlijeđeno. Dakle preko 40.000 ranjenih i ozlijeđenih. To su bili podaci prije 6 godina.

U međuvremenu u zadnjih 6 godina, od 2012. do danas, Izrael je ubio još nekoliko tisuća Palestinaca. Samo u 2 tjedna, u kolovozu 2014., kada je izraelska armija bjesomučno bombardirala i porušila dobar dio Gaze, ubijeno je oko 2000 Palestinaca, među njima polovicu djece. A od 2014. do danas, ubijeno je ukupno, vjerojatno još toliko. Tako da je broj ubijenih Palestinaca, u zadnjih 31 godinu, od 1987. do danas preko 12.000!! Koliko je Palestinaca ubijeno prije toga, u periodu od 40-ak godina, od 1948., kada je Palestincima oteta zemlja i silom nastala nelegalna cionističko-fašistička država Izrael pa do 1987., to nitko točno ne zna.

Ali, može se pretpostaviti, da je taj broj još višestruko viši. Ali to javno reći je antisemitizam. Mäurer je, ništa ne sluteći, očito podcjenio ciožidovsku totalitarnu policiju, koja kontrolira javno mišljenje ne samo u Njemačkoj, već i u cijeloj Europi i cijelom Zapadu.

Slučaj poznatog čelnika njemačkih Liberala (FDP), Jurgena Möllemana je zastrašujući primjer za to.

Jürgen Mölleman bio je poznati član predsjedništva stranke FDP, bivši ministar u vladi CDU-a i FDP-a 90-ih godina, te član uprave nogometnog kluba FC Schalke 04, čiji je bio veliki navijač. Za vrijeme predizborne kampanje za njemačke izbore u jesen 2002. Möllemann se zakačio sa moćnim ciožidovima. Mölleman je bio predsjednik Društva arapsko-njemačkog prijateljstva i kritizirao je Izrael zbog okrutne politike prema Palestincima. Zato su ga napali, sa svih strana, i odmah mu nabili batinu antisemitizma.

Ali Möllemann je rekao, da Ariel Sharon (koji je tad bio izraelski premjer), sa svojom agresivnom politikom najviše širi antisemitizam. Sharon je inače bio masovni ubojica i ratni zločinac, odgovoran za poznati pokolj nad Palestinicima u logorima Sabra i Shatila 1982., kada je bio na dužnosti generala izraelske armije. Ali Sharon naravno nikada nije odgovarao za te zločine, jer ciožidovi jedini na svijetu mogu nekažnjeno ubijati druge, a da nikomu ne odgovaraju, jer oni kontroliraju i UN i EU i Haški sud i sve ostalo.

Kritika koju je izrekao protiv Izraela i Sharona, za Möllemanna je doslovce bila smrtna presuda. Nakon toga na Möllemana je izvšrena ogromna medijska hajka, čak su ga sumnjičili da je potajni nacist, jer je u predizbornoj kampanji izlazio sa sloganom da FDP treba osvojiti 18% glasova. Lažjivi njemački mainstream mediji su rekli: aha, 18 je naravno poznati simbolički broj nacista, jer je slovo A prvo slovo u njemačkoj abecedi, a slovo H osmo slovo, a AH su Hitlerovi inicijali).

Pokrenuta je i sudska istraga protiv Möllemanna, izmislili su da je mućkao nešto sa nekim novcima i slično, poznata metoda ocrnjivanja i uništavanja protivnika i tako je sa svih strana izvršen pritisak na njega.

Sredinom 2003.. stiže vijest, Mölleman izvršio samoubojstvo, tako što je skočio sa padobranom i navodno namjerno nije htio otvoriti padobran. On je inače bio hobi padobranac i ranije je često skakako sa padobranom. Međutim njemački neovisni mediji nevjeruju u ovu priču, već tvrde da je Möllemann bio uklonjen.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

Last modified on Sunday, 28 October 2018 19:52
(3 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: