person_outline
search
hrendeitpt
Dane Wigington Dane Wigington
  • Posted
  • Read 8303 times

Neće se moći još dugo skrivati planetarni omnicid! Pčele umiru od Alzheimera i demencije! /video/

'Američka je riječ bezvrijedna, sad možemo odbaciti sve nade da će obećanja iz Trumpove kampanje, kako ćemo se povući iz Sirije, normalizirati odnose s Rusijom i zaustaviti premještanje američkih poduzeća van Amerike, ikad postati američka politika'

Pažljivo poslušajte ova tri citata od Mark Twaina, vrlo su bitna i od izuzetne važnosti u ovom, toliko kritičnom momentu ljudske povijesti.
''Domoljublje je uglavnom utočište hulje. Hulja je čovjek koji najglasnije priča''.
''Na početku promjene, domoljub je rijekost, hrabar je, i omražen i ismijavan. Kada njegov pokret uspije, hulje mu se pridruže jer tada ništa ne košta biti domoljubom''
''Duša i suština onog, što se uobičajeno rangira kao domoljublje, je moralni kukavičluk - i uvijek je bio''.

Slijepo se dičiti domoljubljem i bez pogovora podržavati one na poziciji moći, nije domoljublje nego kukavičluk. U ovom ćemo emitiranju jasno i neosporivo povezati bijelo nebo i djelove slagalice od 9/11 do guranja u III Svjetski rat, što se upravo sada odvija na Bliskom istoku. Kako je sve ovo povezano s klimatskim inženjeringom i urušavanjem biosfere? Bijelo nebo postaje uobičajena stvar. Kad gledaš u horizont jedva možeš razabrati kumuluse iznad planina, jer je pozadina bijela ili maglično prljavo siva. To je klimatski inženjering i rezultat je kontinuiranih operacija geoinženjeringa. Programi, koji mijenjaju naš planet, odvijaju se svaki dan.

Svaki dan, GeoengineringWatch.org, pregledava satelitske slike diljem svijeta. Ne postoji gotovo ništa više što nije zagađeno globalnim operacijama klimatskog inženjeringa. I svi trebamo shvatiti da glavni mediji ne govore što se događa diljem svijeta. A događaju se klimatske kataklizme, od vrućina i temperatura od preko 50 stupnjeva, koje smo imali u nekim dijelovima svijeta u travnju, do rekordnih poplava i rekordnih suša. To se događa zbog klimatskog inženjeringa, koji nije potvrđen od nijednog službenog izvora ili glavnih medija. To nije ništa drugo, nego prikrivanje kriminala.

Događanja na Bliskom istoku su izravno povezana s klimatskim inženjeringom, kolapsom biosfere i očajničkom potrebom struktura moći s resursima.

Pitam se čega se trebamo najviše bojati? Koja je naša najveća prijetnja? Je li to kompletno kriminalna i kompletno van kontrole globalna struktura moći sa svim krakovima, koji joj pripadaju i s par krvožednih psihopata, koji su joj na čelu, ili je naša najveća prijetnja voljna ravnodušnost i potpuna uljuljkanost masa. Da, to je naša najveća prijetnja i uvijek je bila.

Koliko njih ima hrabrosti pogledati se u ogledalo i pitati - što ja mogu učiniti da pomognem u ovoj epskoj bitci za opće dobro? A samoubilački sistem nas sve gura u skori planetarni omnicid. Koliko nas je dobrovoljno izabralo biti štakorima, koji trče po svojoj stazi u krug? U kojem ćemo momentu shvatiti da je nasilno izrazito toksično cijepljenje oblik biološkog ratovanja protiv stanovništva diljem svijeta? Koliko nam treba dokaza za štetu koju cjepiva nanose stanovništvu?

InsurgeIntelligence.com: ''Otkrivamo: Dugo prešućivani izvještaj o američkom biološkom ratovanju u Sjevernoj Koreji 1977 godine. Vojska je pod vedrim nebom nad SAD civilima provela 239 tajnih testiranja bacilima''. Koliko se toga od onda dogodilo? Vojska je jučer objelodanila kako je tajno provodila 239 testiranja na otvorenom između 1949 i 1969. U izvještaju kažu da su testiranja neophodna ne bi li se ''potvrdile teorije i otklonile manjkavosti u znanju''. Ako ne mare za svoj narod zašto bi ih onda bilo briga za bilo koga drugog na svijetu? One na vrhu nije briga za nikoga? A ja o tome stalno govorim - od vojnika kojima je rečeno da kroz zaštitne naočale gledaju kako eksplodira nuklearna bomba. Svi su poslije umrli od karcinoma, zbog osiromašenog uranija, zbog otvorenih jama za izgaranje vojnog otpada i sada tisuće umiru od karcinoma.

Trenutna američka vlada, kao i Clintonova, Obamina, Busheva, nije ništa manje od rekvizita strukture moći. Sve je to predstava za odvući pažnju, zavaditi i polarizirati stanovništvo do zadnjeg mogućeg trenutka. Kao što svi znamo, Trump, ili oni koje on predstavlja, su nas povukli iz Iranskog sporazuma. Iako se puno Amerikanaca tome slijepo veseli, koliko njih zna išta o stvarnim činjenicama i planovima koji se provode? Koliko njih žele saznati što se zapravo događa? Otkrit ću vam informacije, koje mogu promijeniti njihov osjećaj za svijet u kojem žive, koje bi pomogle da osjete stanovitu odgovornost.

ZeroHedge.com: ''Trump se 'posvetio promjeni režima' u Iranu, kaže Rudy Giuliani, Trumpov najnoviji kontroverzni odvjetnik. Razgovarajući s novinarima, nakon nedavnog uvodnog govora na Konvenciji za slobodu, demokraciju i ljudska prava u Iranu, održanu u Washingtonu Giuliani je rekao: ''Imamo predsjednika koji je čvrst, koji ne sluša negativce, i predsjednika koji je toliko posvećen promjeni režima, koliko i mi. Drugim riječima, izlazak iz iranskog nuklearnog sporazuma je sada spojen s promjenom režima u Iranu''.

O tome se radi i tko smo to ''mi''? Giuliani kaže da je 10 godina podržavao promjenu režima u Iranu i da je to jedini način za postizanje mira na Bliskom istoku. I da je to 'mnogo važnije' od Izraelsko - Palestinskog dogovora. No, procurio je dokument, koji otkriva da Bijela kuća planira promjenu režima u Iranu. Operacije američke vojske i kontunuirane operacije na Bliskom istoku se ne vrte oko slobode i demokracije, nikada i nisu.

Novi Trumpov citat: ''Gdje god se je Iran umiješao, tamo je kaos i smrt, jer ja mislim da oni ne razumiju život''. Koji licemjer? Dok mi bombardiranjem vraćamo druge zemlje u kameno doba diljem pleneta; posebno na Bliskom istoku, ili nabavljamo oružje za despotske režime, kao što je Saudijska Arabija, koja je u Jemenu stvorila najgoru humanitarnu katastrofu ikad zabilježenu u modernom svijetu, bombardirajući desetke tisuća civila; Trump upire prstom na Iran!

licemjeri

Zato ponavljam, neka se zna, Iran nije napao niti jednu zemlju više od 2 stoljeća. S druge strane, SAD je napala i okupirala blizu 100 zemalja u isto toliko godina i trenutno okupira i/ili ima baze u preko 150 zemalja diljem svijeta. To je preko 3/4 zemalja na planetu! Tko je tu agresor? Kako možemo upirati prstom u bilo koga, kad radimo to što radimo? Iako nepojmljivi kriminalitet, naše vlastite vlade, raste i metastazira kroz više desetaka godina, rušenje WTO-a bio je momenat kulminacije, kad su do kraja dignute brane koje su zadržavale bujice tog ludila. Svi događaji od 9/11, povezani su sve do ovoga što su Trump i Izreal napravili tijekom zadnjih tjedana.

A počelo je dolaskom Busha 2000-te

George W. Bush, mlađi preuzeo je dužnost 2000. Doveo je sa sobom potpredsjednika Dick Cheyneja, ministra obrane Donalda Rumsfelda i zamjenika ministra obrane Paula Wolfowitza. Svi su oni prije služili administraciji Ronalda Regana i Georgea H.W. Busha. Zaključeno je, da SAD treba preispitati svoje obveze iz međunarodnih sporazuma, međunarodnih zakona i multilateralnih organizacija, kao što su Ujedinjene Nacije. Radikalni plan za uspostavu američke vojne dominacije, prvi je puta isplivao upravo za vrijeme administracije George Busha. Od Paula Wolfowitza su, još 1992., tražili da sastavi prvi nacrt nove državne strategije za sigurnost, naslova ''Vodić kroz planiranje obrane''.

Najkontraverzniji dijelovi onog, što će se kasnije znati kao Wolfowitz doktrina, bili su da SAD treba dramatično povećati troškove obrane, da treba biti spremna poduzeti preventivne vojne akcije i da treba biti spremna koristiti vojnu silu unilateralno, sa ili bez saveznika. Ovo novo povjerenje iskazano vojnoj sili, bilo je po Wolfowitzu, potrebno da spriječi pojavu bilo kakve buduće ili potencijalne konkurencije američkoj sili i da osigura pristup nužnim resursima, posebno nafti iz perzijskog zaljeva. Bez ovlasti, za vrijeme Clintonovog predsjedničkog mandata, Wolfowitz i njegove kolege su se povezale s nebrojeno mnogo utjecajnih konzervativnih stručnih instituta. U 2000-toj, izradili su još jedan prijedlog strategije za nacionalnu sigurnost, publiciranog od strane desničarskog trusta mozgova, nazivom ''Projekt za Novi Američki vijek''.

U svojoj suštini, dokument je ponovno oživio Wolfowitzovu doktrinu, kojom poziva SAD da poveća vojni proračun za 100 milijardi dolara, da uskrati drugim nacijama korištenje svemirskog prostranstva i da prihvati agresivniju unilateralnu vanjsku politiku, koja bi dozvolila SAD-u da djeluje ofenzivno i preventivno diljem svijeta. Eliminacija država, kao što je Irak, uočljivo se ističe u ovoj uzvišenoj viziji. U njihovom ključnom dokumentu, napisanom u rujnu 2000-te, puno godina prije 9/11 napada, utvrdili su kako će proces transformacije, čak i ako donese revolucionarnu promjenu, najvjerojatnije biti dug, bude li lišen kakvog katastrofalnog i katalizirajućeg događaja - slično jednom novom Pearl Harboru. 

Godinu dana kasnije, taj je događaj uslijedio. Naravno, radi se o 9/11, lažnom terorističkom napadu. Sad, podsjetimo se na ono, što je bivši NATO zapovjednik Wesley Clark javno rekao o programu američke vojske, koji je pokrenut odmah nakon 9/11 lažnog terorističkog napada, koji je iskorišten da galvanizira stanovništvo SAD-a, slijepom podrškom strukturama moći za osvajačkim ratovima na Bliskom istoku i otimanjem njihovih resursa. Što je tada bivši NATO-v zapovjednik general Wesley Clark izjavio? 

''Tjedan dana nakon 9/11, došao sam u Pentagon pozdraviti neke ljude združenog stožera, koji su prije radili kod mene. Jedan od generala me pozvao unutra. Rekao mi je: ''Gospodine, morate ući unutra popričati sekundu sa mnom. ''Ali, Vi ste prezaposlen'', rekao sam mu. ''Ne, ne, donijeli smo odluku, idemo u rat s Irakom'', rekao je. Upitao sam ga: ''Idemo u rat s Irakom? Zašto?''. Odgovorio mi je: ''Ne znamo što drugo napraviti''. ''Pa, jesu li pronašli kakvu informaciju, koja bi povezala Saddama s al-Qaedom'', upitao sam. ''Ne, nema ništa novo po tom pitanju. Samo smo donijeli odluku da idemo u rat s Irakom. Što da radimo s teroristima, imamo jaku vojsku i možemo skidati vlade'', rekao mi je.

Došao sam ga posjetiti nakon par tjedana, a tada smo već bombardirali Afganistan. Upitao sam: ''Je li još uvijek idemo u rat s Irakom?'' ''O, ne, još gore je od toga'', rekao je. Nagnuo se preko stola, uzeo komad papira i kazao: ''Upravo sam ovo dobio odozgo (misleći na ured ministra obrane). Ovo je memorandum koji opisuje kako ćemo uništiti 7 zemalja u 5 godina, počevši s Irakom, onda Sirija, Libanon, Libija, Somalija, Sudan i završno sa Iranom''.

SAD i Izrael, kao prst i nokat

Dakle, zadnji je Iran, plan koji je odavno skrojen. 'Ajmo sad pogledati par novinskih naslova iz prošlog tjedna. ''Netanyahova promidžba promjene režima''. Drugi naslov: ''Nadamo se promjeni režima u Iranu''. Sljedeći naslov: ''Izrael cilja na promjenu režima u Iranu''. Novi naslov: ''SAD hoće promjenu režima u Iranu tipa Irak-stila''. Još jedan naslov: ''Posada za promjenu režima u Iranu, vratila se''…itd….itd. Nije teško povezati ove stvari, ali problem je u tome što, na žalost, većina Amerikanaca još uvijek ne želi istinu. Puno je lakše slijepo se dičiti američkom zastavom, i biti vrsta ''domoljuba'', koju je opisao Mark Twain.

Idemo dalje. Iran komentira američku 9/11 presudu, kao ismijavanje Amerikanaca žrtvama terorističkog napada. Ponavljam, lažiranog napada, što bi svatko s imalo osjećaja za logiku i rezoniranje mogao zaključiti. Iran, sada potpuno opravdano pljuje po presudi u kojoj sudac presuđuje Iranu odgovornost za 9/11, koji ništa nije imao s tim. Sada ganjaju Iran kao najnovijeg počinitelja rušenja Svjetskog Trgovačkog centra. Potpuno je jasno, da ''naša'' vlada demonizira koga god hoće, a pomoću svojih mainstream medija uspijevaju uvjeriti javnost da moraju bombardirati ''demoniziranu'' zemlju ili promijeniti njihovu vladu, te postaviti ''demokratsku'' (čitaj marionetsku) vladu.

SAD je licemjerna država. Tako nas svijet vidi. Izrael je bio i jest učesnik u nastojanjima da destabilizira i sruši Bliski istok, obzirom da se ubrzavaju očajnički pohodi na ostatak prirodnih resursa. O tome se ovdje radi.

Tko je stvarna prijetnja globalnom miru i globalnoj stabilnosti?

''Američka je riječ bezvrijedna'', kaže dr. Paul Craig Roberts. ''Sad možemo odbaciti sve nade da će obećanja iz Trumpove kampanje kako ćemo se povući iz Sirije, normalizirati odnose s Rusijom i zaustaviti premještanje američkih poduzeća van Amerike, ikad postati američka politika'' (Neće.)

Ne pridržavajući se riječi vlade SAD-a i izlaskom iz Iranskog nuklearnog sporazuma o razoružavanju sporazuma potpisanog od strane SAD-a, Engleske, Francuske, Njemačke, Rusije, Kine i Irana, predsjednik Trump je otkrio kako je njegov režim potpuno u rukama cionističkih ratnih huškaća, a 9/11 bio je katalizator potpune mahnitosti fašističkog vojno-industrijskog kompleksa, koji sada upravlja zapadnim svijetom. Ovaj ratni terorizam prati i biološki terorizam vremenom. I ova administracija, kao i pethodne, pojačava ove programe svaki dan, a Amerikanci se i dalje diče svojom zemljom i svakom novom vladom. To nije domoljublje.

Planetarni omnicid, pčele umiru od Alzheimera i demencije

Vratimo se na bit svega - kolaps biosfere. Dok se industrijski kompleks fokusira na stvaranje još oružja za masovno uništenje i kreiranje daljnjih konflikata, naš planet svakodnevno umire. Evo naslova: ''Istraživači su zbunjeni padom populacije vrabaca''. ''Istraživači ispituju zašto vrapci, dugo smatrani za barometar ljudskog okoliša, dramatično brzo nestaju''. ''Vrapci s nama već jako dugo žive. Koliko će još te sveprisutne ptice biti s nama? Njihovo nestajanje je zagonetka''.

Da, to je zagonetka znanstvenicima, koji su plaćeni da zabiju glavu što dublje u pijesak. A svoje objašnjenje pokrivaju pričom o povećanju napada svraka, kobaca i kućnih mačaka. Objašnjenje je uistinu smiješno. Čak je teško i čitati ovakvu vrstu apsurdnosti za koju plaćamo ''znanstvenike''. Pronalaze bilo koji razlog na svijetu, osim onog očiglednog. Biosfera i život u njoj kolabira. Znamo da je broj insekata opao za 80 do 90% diljem svijeta - dokazano recenziranim studijima. A oni se pitaju zašto onda opada broj vrabaca? Imamo studije koje dokazuju, napr. u slučaju pčela, da aluminij ubija pčele - umiru od simptoma Alzheimera i demencije!

0 Copy

Otkud aluminij dolazi? Aluminij ne postoji u okolišu u slobodnom obliku. Mora se iskopati, rafinirati i sprejati da bi došao u dodir sa pčelama, insektima, svima nama. A on je glavni element naveden u patentima klimatskog geoinženjeringa. No, i dalje se svjetski ''znanstvenici'' pretvaraju da nemaju pojma što se događa. 

Vrapci, slično kao i kanarinci, u rudniku mogu poslužiti kao barometar za zdravstveno stanje ljudskog okoliša. Pčele su jednako mrtve i u 1000 milja udaljenoj divljini, zbog prekrivanja planete tim toksičnim elementima koji ujedno uništavaju ozonski omotač i remete hidrološki ciklus. Ovo je jedoslovno planetarni omnicid!

Neće se moći još dugo skrivati istina

Scientific American i drugi izvori izvještavaju: ''Šok i kopnjenje - Aljaskin led je upravo nevjerojatno i neviđeno uronio. Vremenski uvjeti, poduprijeti globalnim zatopljenjem, doveli su do rekordno zapanjujuće niskog ledenog pokrova. U travnju bi trebala biti glavna sezona lova na morževe za lokalno stanovništvo, ali ove je godine ledeni morski pokrov krajem travnja bio više kakav bi se očekivao za sredinu lipnja. Količina morskog leda se toliko smanjila da su istraživači - koji su provodili godine promatrajući nestajanje Arktičkog leda, zbog klimatskih promjena - ostali zapanjeni''.

Nigdje nema spominjanja klimatskog inženjeringa od tzv. ''znanstvenika''. Plaćeni lažljivci su izdajnici ljudske vrste i cijelog života na zemlji. Zadnja izjava ovog izvješća: ''Zimski ledeni prekrivač Beringovog mora nije se samo rekordno smanjio u 2018; duplo je manji, nego što je bio prethodnog rekorda''. U zadnjih, više od 160 godina, nikad s ledom Berlingovog mora nije bilo niti približno ovako. Vrlo smo blizu da Arktik postane plavetnilo oceana. Tada se klimatski inženjering više neće moći sakriti. 

Još jedan naslov: ''Arktička vrućina ponovno buja, a studije otkrivaju povezanost s klimatskim promjenama. Slično kao i 2016-e, zima 2017-2018 je prolazila kroz ekstremne Arktičke vrućine uključujući i ovu, koja se trenutno zbiva''. Tjerati hladan zrak s Arktičkog juga da bi se rashladili istočni djelovi SAD, je dio procesa klimatskog inženjeringa. Ubijaju planet, ubrzavaju odumiranje na planetu; zajedno sa svim ostalim za planet štetnim ljudskim djelovanje, kako bi od stanovništva sakrili urušavanje biosfere do zadnjeg mogućeg trenutka.

ibi

Koriste svaki trenutak da nas truju

Akademska zajednica opet ne spominje klimatski inženjering. Neće se još dugo moći skrivati istina. Ponavljam, biosfera kolabira, pojačavajući očaj strukture moći, gurajući nas u III Svjetski rat sa svim planovima koje provode.

Još jedan naslov iz NewsObserver.com: ''Poplave za sunčanih dana se pogoršavaju na plažama Sjeverne Karoline - znak da je dizanje razine mora došlo desetljećima  prerano. Mangrove šume Floride bi se uskoro mogle naći pod vodom, zbog dizanja razine mora''. Novi naslov: ''Florida će uskoro biti pod vodom, ali republikanci ne žele učiniti ništa po tom pitanju''. Još jedna medijska manipulacija da se polarizira narod, koji godinama bira između republikanaca i demokrata. Dozvolite da pojasnim, demokrati i republikanci su dvije strane istog novčića (opa. IPL-a: kao i kod nas između HDZ-a i SDP-a, a tako funkcioniraju sve korumpirane ''demokratske'' vlade koje su kupljene od MMF-a i cionističke mafije).

A što rade demokrati, dok mediji napadaju republikance? Ništa. Što rade tzv. lijevi aktivisti zaštite okoliša da pomognu, ne priznavajući najveći mogući faktor uništenja okoliša - klimatski inženjering? Ništa. Kriminalna korupcija jednaka je kod republikanaca i demokrata. Oni su jednostavno proizvod iluzije teatra od strane moćnika. Kad će i hoće li ikada američko stanovništvo to shvatiti i ne padati na predstave strukture moći. 

Zemlja prosječno gubi 76.000 kvadratnih kilometara šume godišnje

A kad nema drveća, neće biti ni ljudi, vrlo jednostavno. Science Magazine, najnovije izvještava: ''Trumpova Bijela kuća potiho ukida NASA-ino istraživanje provjere smanjenja emisije stakleničkih plinova''. Zataškaj. Sakrij. Otpusti znanstvenike. Začepi usta meteorolozima. Nelegalna naredba zabrane govora Nacionalnoj meteorološkoj službi i NOAA uposlenicima u ovom momentu. To je ono što se sada događa. Pokušaj zataškavanja, nastavljanja po starom i daljnje poticanje ludila kompletno van kontrole vojno-industrijskog kompleksa. Psihopatsko ponašanje psihopata, koji vode planet, jer se ne žele suočiti s realnošću.

pož

Nano čestice se lijepe za drveće i dovoljna je iskra da se napravi kilometarska fronta požara

I obmana od tzv. znanstvene zajednice da ćemo se tehnologijom izvući iz ovoga, znanstvene zajednice, koja nam je, možda već zabila zadnje čavle u naše kolektivne lijesove. Do toga smo stigli! Ako imamo ikakvu šansu napraviti zaokret u ovoj priči, moramo zajedno raditi, ne bi li probudili mase vezano za sve što se događa. Moramo ih probuditi da shvate kako se nalazimo u borbi za goli život.

Zapamtimo: Oni na vlasti nisu bogovi. Nisu ništa više nego najviše strašljive i falične kukavice unutar naše vrste.

Do sljedećeg tjedna, Dane Wigington iz GeoengineeringaWatch.org

Prevela i obradila Svjetlana Valentić-enky 

NAPOMENA: Ponovno nam upadaju u računalo, mijenjaju slike, dijelove teksta ili blokiraju link! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – političara – cionista koji otvoreno rade protiv, kako hrvatskog, tako i protiv interesa ostalih naroda u regiji! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj facebook stranici https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(5 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: