person_outline
search
hrendeitpt

Hollywoodska zvijezda Jennifer Lawrence: 'Naš Gospodin Sotona će uništiti Donalda Trumpa'

'Uragani su osveta SAD-u zbog Trumpa, a 'Hurricanes Harvey' i 'Irma' su "bijes prirode" koja je poslala lekciju Amerikancima jer ne vjeruju u klimatske promjene'.

Hollywoodska zvijezda Jennifer Lawrence kaže kako se raduje danu kada će "Sotona uništiti Donalda Trumpa". Zvijezda gladnih igara ne skriva prezir o predsjedniku i bila je jedna od njegovih glasnih kritičara od kada je počeo svoju kampanju kandididature za pedsjednika SAD.

'Isus je bullsh * t.' To nije naš Gospodin'. 'Trump nije jedan od nas'. Veselim se danu kada će Sotona uništiti tog tipa', uobičajene su eskapade ove i sličnih zvijezda iz tvornice zabave koje su izgubile dodir sa normalnim svijetom.

Nije prvi put da ova ''liberalna'' glumica šalje svoje sotonske strijelice prema Trumpu koji je obećao da će isušiti pedofilsku hollywoodsku močvaru. U rujnu, Lawrence je tvrdila da je bujica prirodnih katastrofa, koje su tijekom ljetnih mjeseci razorile SAD i okolne zemlje, došle do "Majke prirode" koja se osvetila SAD-u zato što su izabrali Donalda Trumpa za predsjednika.

20171207 061002

 

20171207 060541

Za nju su uragani osveta SAD-u zbog Trumpa, a 'Hurricanes Harvey' i 'Irma' su "bijes prirode" koja je poslala lekciju Amerikancima jer ne vjeruju u klimatske promjene. 

Bolesnog li svijeta, još bolesnijih zvijezda koje proizvodi bolesni Hollywood!?

Izvor: Pročitajte više na: http://www.neonnettle.com/news/3325-jennifer-lawrence-our-lord-satan-will-destroy-donald-trump-

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

Last modified on Saturday, 09 December 2017 20:26
(8 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: