person_outline
search
hrendeitpt

Budući kralj Saudijske Arabije princ Mohammad izjavio kako planira pokrenuti totalni rat s Iranom!

Prije dva tjedna, princ Muhammed na prepad je uhitio 500 uglednika, uključujući princeze, bivše ministre i poslovnjake zbog optužbi za korupciju! A jedini on i njegova obitelj su koruptivni i kupljeni od Izraela.

Naime, prodali su trećinu Saudijske Arabije Izrealu. Saudijski princ Mohammad bin Salman obećao je da će pokrenuti totalni rat s Iranom kada postane kralj. Naravno da će ga pokrenuti u dogovoru sa Izraelom jer on i izraelski premijer Benjamin Netanyahu smatraju da je Iran najveća prijetnja Bliskom istoku!? 

Debka.com izvještava: London Daily Mail, citirajući "izvor blizak saudijskoj kraljevskoj obitelji", izvijestio je da se kralj Salman namjerava odreći prijestolja sljedećeg tjedna i ustoličiti svoga sina kneza Muhammada bin Salmana za svoga nasljednika. Za kojeg kažu da ne zna koji je dan kada se probudi.

Prije dva tjedna, princ Muhammed na prepad je uhitio 500 uglednika, uključujući princeze, bivše ministre i poslovnjake zbog optužbi za korupciju! A jedini on i njegova obitelj su koruptivni i kupljeni od Izraela. Naime, prodali su trećinu Saudijske Arabije Izrealu! /slika/.20992844 1995336907364638 1845404302315068121 n

Nakon što bude okrunjen, budući kralj koji misli da živi u feudalnom sistemu, će se usredotočiti na Iran, navodi Daily Mail. Jer Iran i Sirija su jedine prepreka za stvaranje velikog Izraela, države stvorene na pljački, korupciji, zločinu i genocidu.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

Last modified on Saturday, 18 November 2017 22:25
(3 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: