Print this page
Svjetski mediji o ovome ne pišu! A Saudijska Arabija je više od 800 dana bombardirala Jemen testirajući britansko, izraelsko i američko oružje!

Svjetski mediji o ovome ne pišu! A Saudijska Arabija je više od 800 dana bombardirala Jemen testirajući britansko, izraelsko i američko oružje!

Više od 800 dana saudijski ratni stroj ili "arapski NATO", odnosno DAESH (arapsko-islamska plaćenička vojska), nemilosrdno je vršio zločine nad stanovništvom Jemena, o čemu židocionistički mediji, pa tako i ''naši'' nikada nisu pisali! 

Da bi to postigli montirali su za predsjednika Jemena Abdu Rabbuh Mansur Hadia i njegovu skupinu odabranih, koje su svesrdno podržavali korumpirani saudijski političari. Saudijski ratni stroj bio je toliko temeljit u vezi s ciljem ubijanja, da su čak i ubijali i ubijene. Za svaki slučaj! Posebno su bili uspješni u testiranju mnogih oružja koje se ni izraelci ne bi usudili testirati u Gazi ili Južnom Libanonu.

Oružje poput taktičkih nuklearnih bombi, biološko oružje koje je izazvalo koleru na stanovništvo i bezbroj vrsta kemijskog oružja, uključujući i Bijeli fosfor koji ostavlja tako lijepi bijeli oblak smrti! Sve ovo testiranje oružja učinjeno je s punim blagoslovom i logističnom podrškom britanskih i američkih vlada - bez obzira na to koja je uprava bila u igri - bio Trump ili prije njega nobelovac Obama.

avion amerika sad A10 tanderbolt

Britanski ministar obrane je poručio kako Saudijska Arabija ima pravo bombardirati Jemen jer na takav način "brani sebe"! Nevjerojatno koji bolestan mozak!

Za posjeta Saudijskoj Arabiji predsjednik Trump bio je toliko impresioniran testovima naoružanja koje su demonstrirali Saudijski plaćenici, da je odlučio osloboditi dementnog Saudijskog kralja viška petro-dolara u zamjenu za 430 milijardi dolara vrijednog oružja koje će se u narednom periodu testirati na stanovnicima Jemena i ostalih 'neprijatelja' u regiji.

Amerikancima će mainstream mediji servirati priču da imaju poslove i da će ekonomija oživjeti. Oživjeti će na krvi bezbrojnih od strane saudijske obitelji koja sama vlada Arabijom i čiji će stomaci biti napunjeni krvlju djece Jemena i drugih. 

Saudijska Arabija - cijela zemlja, nazvana je po jednoj obitelji i to obitelji nepismenih, psihopata koji žene ne smatraju ljudskom vrstom, imaju predstavnika koji predsjedava u Vijeću za ljudska prava u Ujedinjenim narodima!? 

2a22844c505de0a42c62a750aef349c3 L

Ima li ovo jemensko dijete pravo na sretan, ili barem normalan život?

Dementi saudijski kralj, zahvaljujući američkoj podršci, osjeća se moćno, muževno, a zapravo je mali jadnik koji se ne može sjetiti ni koji je dan u tjednu. Jemen, Bahrein, Sirija, Irak, Afganistan, Pakistan.... dijelo su istih i jedinih svjetskih zločinaca i terorista: SAD-a, Britanije i Izraela. Dok se Sirija i Irak bave teroristima koji ih 'zalijevaju' zabranjenim bijelim fosforom, teroristi koji su financirani, sponzorirani i ideološki njegovani, čekaju zapovijedi svojih novih gospodare, Saudijske obitelji.

Kultura ili demokracija izbora zahtijeva da ima najmanje 2 kandidata za predsjednika. Čak i u farsičkoj demokraciji koja prevladava u Americi, ideja izbora jednog kandidata je nečuvena. Kada je Ali Abdullah Saleh ''odstupio'', Catherine Ashton - tadašnji šef Europske unije za vanjsku politiku, rekla je kako bi potpisivanje sporazuma (uvjet da Ali Abdullah Saleh odstupi i održe demokratski izbori u Jemenu) trebalo otvoriti put do nacionalnog pomirenja i prijelaza na demokraciju.

Barack Obama također je rekao da je odstupanje Ali Abdullah Saleha "važan korak za jemenske ljude koji zaslužuju priliku da odrede svoju budućnost" I Jemen je dobio izbore. Problem je bio samo što je postojao samo jedan kandidat. Abd Rabbuh Mansour Hadi. Dakle, jedini kandidat Hadi bio je pravo iznenađenje izbora , iznenadio je sve i pobijedio u prvom krugu sa čak 99,8%, te osvojio ''demokratske'' izbore!

4b023e9b e0b7 4994 8209 c4cfef0e6517

Prokletnici, ništa im nije sveto... hoće li ikad odgovarati ?

'Legitimno izabrani' predsjednik Abdu Rabbuh Mansour Hadia, i dalje traje kako bi se nastavio započeti posao, testiranje novog oružja nad stanovnicima Jemena i ostalih u regiji. A sve u svrhu depopulacije stanovištva, odnosno 'čišćenja terena' za uspostavu Velikog Izraela u kojem sotonisti planiraju ustoličiti svog poganog boga Lucifera.

Podsjetimo da su hrvatski politički vazali dali najbolje izvorište voda Sveti Rok upravo Saudijcima!

NAPOMENA: Stalno nam upadaju u računalo, mijenjaju slike na objavama, riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru...Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

Last modified on Sunday, 05 April 2020 11:37
(5 votes)
Copyright © 2016 Istinom protiv laži - Ne govoru mržnje | Sva prava pridržana | All rights reserved