Svijet

Izrael je najveći krijumčar ljudskih organa! stars

Prema sveučilištu Damascus, izraelske vlasti rutinski uzimaju organe od mrtve sirijske djece i odraslih, a zatim ih prodaju na crnom tržištu za uporabu u transplantaciji organa. Tako su, od izbijanja rata 2012-e, Sirijci ''donirali'' Izraelu organe od najmanje 18.000 nevinih mrtvih civila!

UN objavio 'plan depopulacije' stanovništva na svojoj web stranici!

Cilj je da se stvori klasa (elita) ljudi koja će se oslanjati na vladu zbog njihovog samog preživljavanja, a mi donosimo pravila kako bismo im osigurali da budu trajna vladajuća klasa, kažu bolesne psihopate ili židocionisti UN-a koji su pokriće za NATO batinanje 'neposlušnih' u svijetu!

Jim Stone: Glavna jezgra - Main Core je stvarnost!

Oni znaju da znate. Oni znaju ako imate oružje. Znaju da niste zadovoljni sa politikom koju su vodili Bush, Clinton, Obama... Znaju da znate istinu o rušenju blizanaca, "holokaustu", istinu o cjepivima, GMO-u, haarpovima, chemtrailsu, o bilo kojim temama koje ih žuljaju. Oni znaju kuda idete i znaju što kupujete...

Ruski lovci Su-27 nad Baltikom otjerali američke lovce RC-135 i F-16!

Glavni tajnik UN-a Antonio Guterres upozorio je da bi incidenti u Siriji mogli biti „vrlo opasni” i izazvati eskalaciju rata. Bolje bi mu bilo da osudi SAD koji je nezakonito u Siriji! Naravno da neće jer je UN pokriće za sve porobljivačke ratove u svijetu koje provode Amerika, Britanija i Izrael.

Trump i Izrael otvoreno štite i financiraju ISIS!

Trumpova administracija otvoreno podupire ISIS i bombardira vojnike Asada u Siriji, u ime Izraela. Ovo je ono što šokantno tvrdi novi izvještaj PressTV. Ako je Trump jedan od dobrih ljudi, zašto povećava napetosti u Siriji i poziva na velike sukobe s Rusijom?

Pretplati se na ovaj RSS feed

OGLAS