Svijet

Maloj Hannah 20 milijuna $ odštete zbog cjepiva koji joj je izazvao autizam!

Roditelji, ako je i vaše dijete dobilo autizam tužite izdajničku i slugansku vladu koja je kriva što je svjesno uništen Imunološki zavod kako bi se uvozila opasna cjepiva koja izazivaju autizam i druge bolesti. Ovo je razlog zašto se na svaki način pokušava diskreditirati doktora Sladoljeva i dr. Gajski koji uporno ukazuju na posljedice cjepiva koje zagovaraju dr Richter i drugi lobisti uz pomoć režimskimh medija!

SOTONOSTI: MI ĆEMO UBRIZGATI OTROVE U KRV VAŠE DJECE! stars

Mi ćemo upotrijebiti strah kao naše oružje. Mi ćemo sastavljati njihove vlade i ubaciti protivnike unutar njih. Mi ćemo posjedovati obje strane. Mi ćemo uvijek kriti našu namjeru, ali ćemo ostvariti naš plan. Oni će biti radna snaga za nas i mi ćemo prosperirati od njihovih muka.

PAPA FRANJO JE SOTONISTA I LAŽNI PROROK! /VIDEO/

Potpuno je jasno zašto Talmud uči Židovsku djecu i poručuje svijetu da je Isus Krist kopile i plod menstruacije, potpuno je jasno zašto je i za koga je Frljić izveo predstavu u kojoj Isus siluje muslimanku, potpuno je jasno zašto je izostala osuda Kaptola i Bozanića, zašto je izostala osuda predsjednice Kolinde i premijera Plenkovića, a potpuno je jasno i tko je papa Franjo i u što se pretvorio Vatikan.

'Humanitarci' i Soroseve nevladine udruge uključene u trgovinu ljudima i ljudskim organima! McCain nedavni gost balkanske kraljice i srpskog Kena jedan od glavnih 'humanitaraca'!

Dolazak Johna McCaina je dolazak novih sr*nja na Balkanu a već smo pisali da je cilj naseliti u Srbiji, Hrvatskoj i BiH 5-7 milijuna izbjeglica među koje će se inkorporirati teroristi kako bi radili dar mar po Europi! A SDP, HNS, SDSS i Manjine, na inicijativu SDP-ov zastupnika, Domagoja Hajdukovića traže od Plenkovića da prigrli Sorosa nakon što ga je iz Mađarske sprašio predsjednik Orban i nakon što je HNES Sorosa proglasio personom non grata.

Pretplati se na ovaj RSS feed