Svijet

'Humanitarci' i Soroseve nevladine udruge uključene u trgovinu ljudima i ljudskim organima! McCain nedavni gost balkanske kraljice i srpskog Kena jedan od glavnih 'humanitaraca'!

Dolazak Johna McCaina je dolazak novih sr*nja na Balkanu a već smo pisali da je cilj naseliti u Srbiji, Hrvatskoj i BiH 5-7 milijuna izbjeglica među koje će se inkorporirati teroristi kako bi radili dar mar po Europi! A SDP, HNS, SDSS i Manjine, na inicijativu SDP-ov zastupnika, Domagoja Hajdukovića traže od Plenkovića da prigrli Sorosa nakon što ga je iz Mađarske sprašio predsjednik Orban i nakon što je HNES Sorosa proglasio personom non grata.

2.DIO: ISTINA O DONIRANJU ORGANA- ORGANI IZ KINE NAJJEFTINIJI!

Danas je biznis sa transplantacijom organa postao kao trgovina sa sekundarnim sirovinama. Ljudski leševi su postali izvor fantastične zarade gdje najveći profit imaju farmakobiznis i njihove 'velike ugledne' bolnice.

KOMITET 300 MIJENJA POLITIKU. HENRY KISSINGER PREUZIMA ULOGU GLAVNOG STRATEGA!

Nakon objavljenih vijesti o ubojstvu starog Rockefellera i Rothschilda nitko nije službeno potvrdio, ali je vijest izazvala veliko zanimanje. U Britaniji je otkazan tradicionalno najavljen televizijski intervju Kraljice Elizabete, za koju su rekli da je bolesna, a nije se pojavila niti na novogodišnjim dvorskim događanjima.

Pretplati se na ovaj RSS feed