person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 165244 times

Jeste li predali FINI zahtjev za odblokadu računa ako vam je dug nastao prije 9.12.2011?

Republika Hrvatska je protuustavno i narodu iza leđa pretvorena u dioničko društvo s ograničenom odgovornošću, i sve kredite dizalo je poduzeće RH d.o.o. upisano u trgovački registar u Londonu, sa svojim brojem, (odnosno Ministarstvo financija d.o.o.), a ne hrvatska država Republika Hrvatska.

Hrvatski narod nikome ništa ne duguje, 0,00 kuna (HRKn) i 0,00 eura (EUR) i 0,00 dollara duguju Hrvati'!

Duguje 'Republika Hrvatska d.o.o.' – to je pravni okvir u kojem Hrvati danas žive nakon što su 'Jugosloveni' u hrvatskoj politici učlanili RH nedemokratskim načinom i protuustavno u Europsku uniju. Republika Hrvatska je isto pretvorena u dioničko društvo s ograničenom odgovornošću, i sve kredite dizalo je poduzeće RH d.o.o. upisano u trgovački registar u Londonu, sa svojim brojem, (odnosno Ministarstvo financija d.o.o.), a ne hrvatska država Republika Hrvatska.

facebook 1534095077727

Republika Hrvatska-privatna kompanija (Company name)! Čija?

Dakle, sve  što plaćamo, plaćamo vlasnicima Hrvatske d.o.o, a ne u proračun Republike Hrvatske. Jer ona ne postoji! Prosto rečeno oni su nam ukrali našu državu Hrvatsku za koju je naša mladost ginula i za koju je 1991 godine glasovalo 94,17% hrvatskih građana. 

Ta mafijaška cionistička oligarhija nas pljačka, lihvari, zadužuje, truje chemtrailsom, GMO-om, vodom koju su dali nepoznatim osobama u koncesiju, a sutra  i cjepivima jer im je u planu izglasati Zakon o obveznom cjepljenju nakon što je Ines Strenja Linić, na saborskom Odboru za Zdravstvo, sa svojim cionistima donijela jednoglasnu odluku o uvođenju obveznog cjepljenja.  

A što rade ove mafijaške agencije? 

'Dajte novinari, otkrijte - čija je SVEA EKONOMI..................!!! Suci redom donose presude u njihovu izmišljenu korist', komentar je jednog čitatelja.

SVEA EKONOMI, društvo s ograničenom odgovornošću, registrirano je u Zagrebu na adresi Avenija Većeslava Holjevca 40, a direktor ovog fantomskog društva je još famozniji Balazs Pados. Društvo se bavi tzv. fortfeitingom. Forfeiting je otkup dužničkih instrumenata i potraživanja. Otkupitelj potraživanja (forfeiter) otkupljuje potraživanja u 100%-tnom iznosu, umanjenom za diskont i ugovorenu naknadu. Banke i drugi pravni subjekti s kojima su građani sklopili Ugovor, bez njihove suglasnosti, prebacuju svoja potraživanja na te tvrtke-fortfejtere. Isto važi i za EOS Matrix i druge lihvarske agencije.

A one nisu ništa drugo do produžena bankarska ruka, odnosno sredstvo za planski nastavak uništavanja svih građana bivših republika nakon što su im opljačkani novci iz banaka, uništena poduzeća i bagatelno odabranima (pro)dani resursi nakon čega su ostali bez svog vlasništva i bez posla. Naravno, rezultat toga je nemogućnost servisiranja svojih tekućih dugova što će u konačnici rezultirati gubljenjem domova za beznačajne novčane iznose. Takvih slučajeva već je bilo.

Još jednom ćemo napomenuti da smo svi mi, građani bivše države, bili 98%-tni vlasnici (u jednakom dijelu - per capita) svih banaka, tvornica, resursa…, a država je imala u vlasništvu samo 2%. Protuustavnim preoblikovanjem ili pretvorbom privatnog vlasništvo u državno, a privatno se ne može privatizirati, bagatelno je (pro)dato odabranoj komunističkoj ''domoljubnoj'' eliti, koja služi svojim prikrivenim gazdama, gremijima, odnosno  žido ili ciobankarima.

Koja je svrha agencija za utjerivanje dugova?

Rad agencija za utjerivanja dugova drže se pravila ''sve što nije zabranjeno, dozvoljeno je''. Zato ni ne čudi činjenica da gotovo sve agencije za utjerivanje dugova imaju sumnjive vlasnike jer ''strani investitori'', u pravilu bjelosvjetski hohštapleri, u svim republikama bivše države godinama uživaju prešutne zaštite od premijera i predsjednika i posluju iznad zakona.

U biti, Agencije za utjerivanje dugova ne mogu nam ništa, osim da nas uznemiravaju, zastrašuju i maltretiraju. To je njihova tehnika – zastrašuj i proganjaj dok god se dug ne isplati. Dodatno su motivirani da vas maltretiraju zbog velike zarade ukoliko dug naplate. A otkupili su ga za 20%!

8d20793c9524220702360040c923d064 XL

Zato, kad vas nazovu zbog duga, a nemate primanja za koja se mogu uhvatiti, pošaljite ih u tri piz*e materine. Ne zaboravite 'spomenuti' ni Jadranku Kosor i Ivu Josipovića koji su 9.12.2011. svojim potpisima ozakonili nezakoniti Lisabonski sporazum za koji se narod nije izjasnio, a morao je Referendumom po ustavu RH! Ne zaboravite 'spomeniti' i Bošnjakovića koji je s Kosoricom donio ovršni zakon, a s njima i ove mafijaške agencije!

Naravno, ako već niste, pošaljite FINI zahtjev (predajte na protokol) sa svim svojim podacima (OIB) za odblokadu svih dugova nastalih prije 9.12.2011.godine.

NAPOMENA: Ponovno nam upadaju u računalo i mijenjaju slike u objavama! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – političara – cionista koji otvoreno rade protiv, kako hrvatskog, tako i protiv interesa ostalih naroda u regiji! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj facebook stranici https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(54 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: