person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 9998 times

Amerika, Britanija i Izrael, jedina i stalna su prijetnja svjetskom miru! 'Naši' kupljeni politički slugani, pokorno i vjerno im služe!

Zašto ne rastjeramo gremijev sabor u kojem sjede židokonvertiti čiji očevi su nas ubijali 45-e, a danas njihova djeca, koja sjede u saboru zahvaljujući izbornim prijevarama a ne voljom hrvatskog naroda, odobravaju svim vladama da nas pljačkaju, lihvare, truju GMO-om, chemtrailsom, lijekovima i cjepivima, a počeli su i vodom!?

Amerika, Britanija i Izrael financiraju ISIS i sve druge teroristčke organizacije. Oni su prijetnja cijelom svijetu! Zahvaljujući internetu i neovisnim medijima, cijeli svijet je spoznao o genocidnosti Britanaca, Amerikanaca i izraelskih židocionista. Svoju 'mirotvornost' održavaju tiskanjem novca bez pokrića, s kojim financiraju sve ratove i kupuju korumpirane političare. Amerika je najzaduženija zemlja na svijetu. Svoje dugove ne vole plaćati. Draže im je ratovati. Najvažnije je naći dobar povod za rat, inicirati ga, zavaditi poziciju i opoziciju, pa se pojaviti kao mirotvorci kako bi nastavili pljačkati iste te države kojima duguju. Tako su uništili desetine neovisnih država, Irak, Libiju, Afganistan, Siriju... čiju naftu i dalje kradu. 

Hrvatska je potpuno neovisna od ruske isporuke plina dok recimo Austrija nije kao što nije ni Njemačka. Hrvatska bi imala daleko jeftiniji plin da Amerika, Srbija i Bugarska nisu stopirali Južni tok. Bio bi pokriven skoro cijeli Balkan kvalitetnim i jeftinim plinom za stotine godina, a bile bi i energetski zbrinute sve zemlje Balkana ali i Europe što židocionisti nikako nisu željeli. Njima nije odgovarala jaka i jedinstvena Europa zato su instalirali svoje ljude koji danas vode EU. A problem im je i sve jača Rusija. Zahvaljujući internetu i neovisnim portalima počeo se razotkrivati i njihov monstruozan plan porobljavanja cijele planete.

Oni nikome više nisu potrebni, dapače svi ih se žele riješiti i što dalje od sebe. Zahvaljujući korumpiranim političarima i agresivnom ponašanju (ratnom prijetnjom) mnoge zemlje ih se boje i ne mogu ih se riješiti. Pomažu im u tome židomediji koje su instalirali u gotovo svim nacionalnim državama kako bi ih prikazivali pozitivcima.

Amerika je uvjetovala Ukrajinu i Njemačku ali i cijelu Europu (zato je i napravljen potop u Ukrajini) da se obustavi daljni uvoz jeftinog plina iz Rusije kako bi ekonomije zemalja Europe oslabile kao i Ruska privreda ali i da se napravi neprijateljstvo između europskih zemalja i Rusije govoreći da su oni prijetnja svjetskom miru što je bolesna laž jer je NATO povećao vojni budžet za ratovanje za 100 puta o čemu je govorio dobitnik Nobelove nagrade za mir Jan Oberg.

Drugo, trebaju li Rusiji teritorije? Smiješno, pa Rusija se prostire na 11 vremenskih zona a sa Aljaskom i više! Što to nema Rusija a ima Europa? Zalihe plina koje ne mogu nikada potrošiti, zalihe nafte također? Upravo zbog toga Amerika i Britanija stalno ratuju, a ratuju jer ne vole plaćati svoje dugove. Amerika je najviše dugovala Iraku i Libiji zato ih je i rasturila? Zbog planiranog plinskog koridora koji je trebao ići preko Sirije, a Sirija nije dozvolila, napali su Siriju i doslovno je uništili. Assad bi završio kao i Sadam i Gadafi da se nije umiješala Rusija.

A, Izrael nitko, nikada, ne napada?

Ali zato je Rusija interesantna svima koji tako žude za njenim prirodnim bogatstvima i ogromnim prostranstvom i svime čime Rusija obiluje. Zato se spremaju kao gladne hijene da je napadnu. A to znači nuklearni rat.  Instalirana, engleska premijerska luda, Theresa May izjavila da se neće libiti upotrijebiti nuklearno oružje.

A gdje ćemo se mi obični smrtnici, ili kako oni kažu beskorisni potrošači resursa, sakriti? Koliko će nas preživjeti? Jesmo li uopće svjesni što se događa. Britanski BBC, negdje u veljači prošle godine, emitirao je dokumentarac naziva 'World War Three Inside the War Room' u kojem se prikazuje kako bi izgledao treći svjetski rat u kojem bi zaratili Rusi i NATO. Među prikazanim simulacijama je i ona s korištenje nuklearnog oružja. Oni tako rade, uvijek unaprijed najave događaj.

Najtragičnije je što i naša predsjednica šalje naše vojnike na Ukrajinu koja je kost u grlu Amerikancima, a pisali smo da židocionisti hoće Ukrajinu jer je to navodno njihova pradomovina. Treba razlikovati pogane židocioniste (Soros, Rothschild, Rockeffeler, Kissinger, Ignatiev…. židobankare koji tiskaju novac bez pokrića, što je najveća svjetska prijevara, domaće židokonvertite...Josipović, Milanović, Kolinda, Plenković...) od normalnih Židova, odgajanih na Tori i Božjim zakonima.

Njihove zločine, pljačku, lihvarenje i trovanje stanovništva pokrivaju ili prikrivaju njihovi glavni javni mediji čiji su vlasnici 95%. Naravno, da su i urednici svih glavnih hrvatskih medija također židokonvertiti... Stanković i ostala židokonvertitska bratija.

Amerikanci, Britanci i Izraelci žele uništiti ovu planetu. Njihov konačni cilj je svesti stanovništvo na ''održivih'' (stalno koriste taj termin) 500 milijuna, što su i zapisali na kamenim pločama u Georgii. Trovanje im ide sporo, novac ne mnogu više tiskati i dužni su cijelom svijetu. Klimatskim inženjeringom su uništili ozonski omotač. Jedini izlaz im je nuklearni rat, kako im se ne bi sudilo za genocid nad narodima, za desetine milijuna mrtvih, raseljenih, silovanih. Podzemne gradove su odavno izgradili za sebe i svoje pogane obitelji!

A što mi radimo? Čekamo svoj red za šišanje? Zašto ne ustanemo i rastjeramo gremijev sabor u kojem sjede židokonvertiti čiji očevi su nas ubijali 45-e, a danas njihova djeca, koja sjede u saboru zahvaljujući izbornim prijevarama a ne voljom hrvatskog naroda, odobravaju svim vladama da nas pljačkaju, lihvare, truju GMO-om, chemtrailsom, lijekovima i cjepivima, a počeli su i vodom.  I raseljavaju!

36188282 1960005537363929 2325467522242969600 n

Ponovimo još jednom: Hrvatska je na prvom mjestu u Europi, a na desetom u svijetu po broju umrlih od malignih bolesti!?

Zar to nije dovoljan razlog da rastjeramo gremijevu bagru, ubojice hrvatskog naroda,  iz našeg sabora!? 

NAPOMENA: Ponovno nam upadaju u računalo, mijenjaju slike, dijelove teksta ili blokiraju linkove! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera naše oružje protiv zajedničkog neprijatelja – židocionista koji otvoreno rade protiv svih naroda bivše države! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj facebook stranici https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

(15 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: