person_outline
search
hrendeitpt
Hrvatska će postati veliki hot-spot! Nažalost, hrvatski narod to ne želi shvatiti!
ovo su teroristi, a ne izbjeglice!
  • Posted
  • Read 151745 times

Hrvatska će postati veliki hot-spot! Nažalost, hrvatski narod to ne želi shvatiti!

Za hrvatski hot-spot biti će zaslužni Kolinda, Plenković i hrvatski narod koji je dozvolio da se potpiše Globalni sporazum o migraciji u Marrakescu (Maroko) 10 - 11 prosinca 2018. Potpuno je jasno da Hooton-plan, milom ili silom, ide dalje jer su Soroševi migranti - teroristi u Europi zaštićeni i mogu raditi što ih je volja, dolaziti bez dokumenata da ih se ne razotkrije, silovati, ubijati..., a da za to ne snose nikakve posljedice

Saborski zastupnik HRAST-a Hrvoje Zekanović izjavio je da bi, s obzirom na sve veći priljev migranata, upotrijebio sva moguća sredstva da zaštiti suverenitet i granice Hrvatske, pa i vojsku, ako je potrebno, a "naša" predsjednica Kolinda Grabar Kitarović radosno je najavila da će potpisati taj ugovor. Nakon toga je rekla da neće. Pro forme su poslali "našeg" ministra policije Božinovića da potpiše marakeški sporazum, iako su u tajnosti, kao što sve i rade, potpisali taj sporazum.

Potpuno je jasno da će Hrvatska postati veliki hot-spot  

Tisuće Sorosevih ilegalnih migranata na silu ulaze u Hrvatsku, a aktualna vlast, ''hrvatski'' premijer, ''hrvatska'' predsjednica i ''hrvatski'' MUP ne reagiraju. Soroševi teroristi raspoređeni su, poput partizana, u šumama gdje čekaju daljnje upute. Na svako spominjanje Soroša, njegovih LGBTQ tvorevina ili njegovih medija (Jutarnji, Index, T-portal...) u negativnom konteksu, reagiraju facebookovi dežurni štakori na način da nam skidaju objave na našoj facebook stranici. Zbog govora mržnje!!??

ppoifacebook 1544115901401

llkifacebook 1544115885300

Pogledajte znak Antifaschistsche aktion... jasno da je ovo Soroševa koljačka vojska koja bez dokumenata ulazi u Hrvatsku! 

 oiz 30 dana

46132846 1951089701671853 5535959239610073088 n

Screenshot 2

oiScreenshot 8

Pitanje povećanog broja migranata koji žele u Europu preko 'zapadnobalkanske' rute jedno je od najvažnijih pitanja EU-a, i država u regiji. Balkan mora preuzeti odgovornost za izbjeglice, k'o papagaji ponavljaju EU-Soros plaćenici, jer je zapadnobalkanska ruta postala glavna u nastojanju sve većeg broja migranata da dođu u Europu. Potpuno je jasno da sve ide po planu i programa iluminata Komiteta 300 i glavnog organizatora migrantskog putešestvija Georgia Sorosa koji je u ovu isplaniranu migrantsku krizu uložio milijardu dolara. Zato ne treba čuditi kada kaže: 'Mi smo ti koji odlučujemo'!

Na koje zemlje misli Soros?

Slovenija, Austrija i Mađarska su se ogradile žicom i u svakom trenutku mogu zatvoriti granicu. Gdje će izbjeglice kada se zatvore žicom granice? Naravno, ostati će u Hrvatskoj, Srbiji i BiH i Crnoj Gori, državama koje su na isti shemu ekonomski potpuno razvaljene i opljačkane.

Sukladno s Dublinskim ugovorom, migranti koji su prvi put prijavljeni na teritoriju Europske unije u Hrvatskoj, a odbijen im je azil u zemljama koje su im bile željena destinacija, morat će se vratiti u našu zemlju. Problem je u tome što te osobe već mjesecima dolaze u zemlju, a Hrvatska ima samo dva centra za azilante, koja su već prekapacitirana. 14 tisuća migranata već je smješteno u Hrvatskoj, a o tome nitko ne govori!

Centar Porin kod Zagreba je prepunjen, a i centar kod Kutine je pun. Uza sve te probleme, na istočnim se granicama okuplja sve veći broj migranata. Oni koji su iz Turske uspjeli ući u Bugarsku ''odustali su'' od rute preko Rumunjske jer im je Dunav koji teče većim dijelom granice nepremostiva prepreka.

Stoga se ''radije odlučuju'' na put prema Srbiji i Hrvatskoj, jer je Mađarska svoju granicu osigurala ogradom i bodljikavom žicom. Trenutne su procjene da ih je oko 25 tisuća i to sve mladih i ''gladnih'' Soroševih ubojica. Isto tako se govori o dolasku 2 milijuna izbjeglica koje će Turska i Grčka propustiti! A koji će također stići i ostati u Hrvatskoj, Srbiji, BiH, i Crnoj Gori, odnosno budućoj EUROSLAVIJI ili KROSLAVIJI (Deklaracija o zajedničkom jeziku davno je gotova i spremna).

Sorosevi migranti i teroristi dolaze zajedno, a za takve tvrdnje postoji 10. razloga:

1) U Europu se tajno isporučuje oružje za naoružavanje 'migranata' koji će u jednom trenutku počiniti genocide. Do sada su otkrivena najmanje nekoliko slučaja takvih isporuka.
2) Pametni telefoni se migrantima isporučuju od strane tajnih obavještajnih službi u suradnji s europskim telefonskim kompanijama koje vode ljudi koji će organizirati genocide.
3) Migranti dobivaju detaljne upute putem telefona o tome gdje se nalaze mreže potpore i koga kontaktirati kada stignu na odredište. Sve poruke im se šalju na arapskom uz prevode fraza.
4) Mnogi migranti sa sobom nose ogromne sume novca što baš i nema mnogo smisla s obzirom na to da su izbjeglice u pitanju.
5) Mnogi migranti nose veliki broj različitih lažnih putovnica i krivotvorenih dokumenata. To je mogla da im omogući samo neka tajna obavještajna služba koja podržava tu invaziju poput izraelskog Mosada koji je poznat po krivotvorenju putovnica. Treba napomenuti da izbjeglice dolaze iz ratom razorenih država i da ne bi trebali imati pristup tako skupim dokumentima.
6) Europska “mekana” politika i odbijanje policije da istražuje zločine koji migranti čine je dokaz da nešto nije u redu. Nasilni silovatelji ne bi smjeli dobiju pravo na jamčevinu.
7) Policija koordinirano djeluje da umanji otpor i protivljenje invaziji. Policija može brzo djelovati kada poželi ali to ne čini kada su u pitanju migranti.
8) Agresija nedavno pristiglih migranata nema smisla osim u slučaju da im je naređeno da sprovedu invaziju. Oni se uopće ne ponašaju kao da im je potrebna pomoć već otvoreno govore da dolaze pljačkati i krasti.
9) Ono o čemu mnogi mainstream mediji ne izvještavaju jeste činjenica da brojni migranti nestaju čim stignu na odredište. To prije djeluje kao da se priključuju nekoj tajnoj vojsci.
10) Ovi migranti će se nakon 10 godina vjerojatno svi pojaviti i formirati oružane terorističke skupine koje će ubijati nenaoružane Europljane u suradnji s obavještajnim službama.

Oni imaju tri glavna cilja:

A) Da izvrše genocid nad bijelim Europljanima
B) Da opravdaju formiranje policijske države u Europi (Francuska je već to odradila)
C) Da se poveća mržnja prema muslimanima i islamu

pp99S

 

 čpenshot 20

oScreenshot 10

Potpuno je jasno i zašto u 28 godina nismo definirali ni jednu granicu sa susjedima!
Zemlje sa otvorenim granicama postati će u jednom momentu hot spot izbjeglicama jer neće ima ti gdje (drugi se zatvaraju). Zemlju se sa otvorenim granicama može slobodno trovati chemtrailsom i GMO hranom. Zemlja sa otvorenim granicama je slobodan koridor švercerima djece za potrebe pedofilima, ljudskih organa, oružja, droge….

Za budući hrvatski hot-spot zaslužan je HDZ i lažna oporba SDP, svi predsjednici Hrvatske, danas protuustavno pretvorene u Republiku Hrvatsku d.o.o. i tzv. hrvatski zastupnici koji se prave blesavi jer uredno po mandatu ''zarade'' i do 2 milijuna kuna, a nisu obvezni (osim kod glasovanja protuhrvatskih zakona) dolaziti na posao! 

Ova nova tzv. hrvatska vlada zatvoriti će veleizdajnički ciklus, a to znači da će, prije nego se na prostorima Hrvatske, Srbije, BiH i Crne Gore trajno naseli 5-7 milijuna izbjeglica, prodati Šume, Vode, Putne koridore, HEP, ostatak Podravke, jedinu hrvatsku banku HPB…

facebook 1540707623261

Novi HDZ-ovi birači nakon što su razotkriveni jugoslavenski birači (odbjegli 90-ih), a koji se i danas u APIS-u vode kao hrvatski birači

Dokaz je da se sa Srbijom već krenulo:

 .ččl

Sprema li se, na ovim prostorima, još jedan krvavi rat zbog Soroševih 'jadnih' izbjeglica?

Zašto konačno ne ustanemo i rastjeramo političku oligarhiju koja nas je opljačkala, uništila, lihvari, truje GMO-om i chemtrailsom, a sada će nam, nakon potpisivanja ovog paklenog ugovora u Marrakechu (Marakešu), dovesti Soroševe teroriste u našu Hrvatsku i u naše domove!

Otvorite ove linkove i pogledaje video - Macronovu Francusku! Rothschildov korisni napušeni idiot još i prijeti: https://tribun.hr/macron-europske-zemlje-biti-ce-financijski-kaznjene-ako-ne-prihvate-imigrante/fbclid=IwAR3jVE2U8iYBy3LJ5ccLROd3QNjofKcD3IGB-puqiUXUPYU2K97yJS7AEfU

https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/imigranti-vraceni-u-hrvatsku-razlog-tog-zataskavanja-je-tiha-zamjena-stanovnistva-koju-europska-unija-upravo-provodi-u-hrvatskoj-1049082/

https://www.logicno.com/vijesti/talijanska-vlada-slozna-rim-nece-puniti-proracun-eu-bez-novog-zakona-o-migracijama.html

http://ebosna.com/danasnji-migranti-su-tek-pocetak-novih-seoba-polovina-afrike-ce-se-morati-iseliti-u-evropu-i-na-na-balkan/

http://istinomprotivlazi.com/crna-kronika/2550-sorosev-migrant-u-offenburgu-njemacka-usao-u-lijecnicku-ordinaciju-i-nozem-usmrtio-lijecnika-a-ranio-asistenta

http://rijecanin.rtl.hr/kaos-na-risnjaku-migranti-provaljuju-u-objekte-i-opskrbne-sanduke-nacionalnog-parka-policija-nemocna/

NAPOMENA: Stalno nam upadaju u računalo i mijenjaju slike u objavama! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

 

 

(133 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: