person_outline
search
hrendeitpt
Zbog chemtrailsa mi je uništeno zdravlje!

Zbog chemtrailsa mi je uništeno zdravlje!

Pozivamo sve građane svih republika da i dalje šalju podatke (ime, prezime i mail) na e-mail  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. kako bi pripremili i podnijeli zajedničku tužbu protiv odgovornih osoba u svim republikama bivše države!

'Poštovanje, prije nekih dvije i pol godine dobila sam bakterijsku upalu pluća koja je tinjala skoro dva ipol mjeseca, a da itko nije znao od čega, par puta sam pregledana stetoskopom, pila tri vrste antibiotika smatralo se da je upala sinusa, grla, jaka prehlada i slično', početak je pisma koje nam je stiglo u redakciju i kojeg objavljujemo zbog svih drugih koji imaju iste probleme.

'Dizala sam se po dva puta noću da bi sjedila, jer ležeći nisam mogla disati, doslovno me hvatalo gušenje a isto i pri iskašljavanju. Totalno sam se iscrpila, imunitet mi je potpuno oslabio.

U kasnijom fazi, kada sam završila u bolnicu nisam mogla jesti, dobila sam temperaturu preko 41 koja se nije mogla nikako spustiti, primala sam svakodnevno infuzije i neke vitamine. Nitko nije znao protumačiti što se dogodilo. Imam djecu koji svi isto imaju problema sa disanjem, čestim šmrcanjem, suzenjem očiju i kašljem.

Dok nisam vidjela ovaj Vaš članak, nisam to mislila povezati, ali nakon svega čini mi se da je to vrlo moguće da je od aerosola koji se otpušta putem aviona. Tu rijetko pomažu obični aspirini, andoli, neki uobičajeni antibiotici.

Meni je pošto mi je jako pao imunitet došlo skoro do potpune dehidriracije, kada sam zbog gušenja i temperature, te dehidracije, završila u bolnici. Imala sam prije neke upale sinusa, prehlade, ali nikada do tada ovako nešto.
Molim da mi objasnite što trebam napraviti i da li ovo odgovara traženom opisu'.

Pozdrav i ugodan rad!

Sve je više poruka zabrinutih ljudi koje svakodnevno stižu na naš mail i web. Stižu i provokacija onih kojima ne odgovara da istina izlazi na svjetlo dana. Šaljite snimke, nalaze, snimite ih mobitelom kada prašu. Do sada se javilo nešto manje od 600 građana iz Hrvatske, a javljaju se zabrinuti građani iz drugih republika i traže od nas savjete.

Za one koji ne znaju ovo smrtonosno smeće-chemtrails s kojim nas zaprašuju sadrži nano čestice,aluminijev oksid, stroncijum, barijum, sumper heksa-klorid, mangan i arsen. Pogledajte na internetu što je to!

Iz svih dijelova svijeta stižu uznemirujuće vijesti o povećanju infekcija dišnih putova, bolesti i patologija koje izgleda pogađaju upravo populacije najizloženije ovim zračnim zaprašivačima. Također stižu izvještaji o čudnim meteorološkim fenomenima s opservacijama neobičnih oblika oblaka.

Isključivi krivci za sve što nam se događa su Stjepan Mesić koji je doveo NATO u Hrvatsku, Josipović, Kitarović, te premijeri Sanader, Kosor, Milanović i Orešković. Oni su sluge zločinaca i kao takvima im treba suditi. Nijednom se nisu oglasili u javnosti. Ne smiju jer se boje za svoje bijedne živote. Pogledajte ovaj video koji nam je naš čitatelj poslao!

Nažalost, narod još nije svjestan što se događa i reagira tek kad mu se nešto dogodi kao što se dogodilo i ovoj gospođi koja nam je poslala pismo. Ovo nije ružan san. Ovo je stvarnost, ovo se događa. Truju nas kurvini sinovi, a ništa bolji nisu ni naši političari koji im to dozvoljavaju.

Šaljite i dalje podatke, za sada je dovoljno ime, prezime i mail. Kada nas bude nekoliko tisuća onda ćemo izvršiti pritisak na sluganske vlasti i sve ih tužiti za suučesništvo u genocidu prema svojim građanima.

Pošto nam se javljaju zabrinuti građani iz svih republika napraviti ćemo zajedničku tužbu protiv odgovornih u svim vladama.

Pozivamo i dalje sve građane, također i iz drugih republika, da šalju podatke na e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

Donirajte

Amount: