person_outline
search
hrendeitpt
Sprema li se, na ovim prostorima, još jedan krvavi rat zbog Soroševih 'jadnih' izbjeglica?
Je li i vama ove Soroševe 'izbjeglice' izgledaju jadno i nesretno?
  • Posted
  • Read 33217 times

Sprema li se, na ovim prostorima, još jedan krvavi rat zbog Soroševih 'jadnih' izbjeglica?

To su gremiji davno dogovorili, to zna naša predsjednica i politički vrh korporativne organizacije HDZSDP-a. Zašto ne ustanemo i rastjeramo političku oligarhiju koja nas je opljačkala, uništila, lihvari i truje GMO-om i chemtrailsom

Premijer Slovenije Miro Cerar svojevremeno je upozorio, u intervjuu njemačkom dnevniku 'Welt', da bi sljedeći val izbjeglica mogao izazvati konflikt na Balkanu. Prema njegovim riječima, ako previše ilegalnih migranata bude došlo onda će sve zemlje zatvoriti svoje granice, što vodi ka svađama, pošto zatvaranje granica znači istovremeno da se ne prihvaćaju više ljudi iz susjednih zemalja. Tako nastaje domino efekt. Što se tiče ograde postavljene između Slovenije i Hrvatske Cerar je kazao da je ona morala biti postavljena, ne zbog migranata, već zato što je hrvatska vlada izbjeglice stalno, na različita mjesta granice, dovozila i nisu nam govorili gdje i kada.

''Ako Austrija zatvori svoju granicu onda bi svi migranti ostali u Sloveniji. Već sada je jasno da se Austrija priprema za zatvaranje granica '', odgovorio je Cerar na pitanje što ako ne uspije sporazum s Turskom i Austrija primjeni mjere povodom dostizanja gornje granice utvrđene za prijem tražitelja azila. On smatra da bi do toga moglo doći već u brzo, dodajući da bi odluka Austrije značila zatvaranje granice unutar schengenskog prostora. To, međutim, nije ideja schengenske zone. Trebalo bi da učinimo sve na europskim vanjskim granicama kako bi Balkan zaštitili od konflikta, a Schengen od raspada. Ako ne uspijemo ovaj migracijski problem riješiti zajednički u EU i sa zemljama zapadnog Balkana onda nemamo zajedničku budućnost.

Kada je riječ o sporazumu s Turskom on je naglasio da je on dio više mjera, koje nisu dovoljne. Podsjetio je na njegovu inicijativu da se pomogne Grčkoj i uspostavi druga kontrolna linija na granici s Makedonijom, što je imalo odmah efekte. Prema njegovim riječima, kada su Makedonci zatvorili granice Grci su bili prinuđeni da nešto poduzmu. 

''Budimo iskreni, Grci ne osiguravaju dovoljno schengenske granice. Ponekad samo dalje transportiraju migrante. Naravno, njihova je situacija vrlo komplicirana, ali dobivaju financijsku potporu i pomoć u radu policije, ali Grci ne koriste svu tu pomoć. Ako se Grčka i dalje ne bude ponašala odgovorno i solidarno onda će ostale članice Schengena vrlo brzo razmotriti sve opcije koje imaju na raspolaganju, jer se radi o opstanku', rekao je Cerar.

Grčka je pod kontrolom Sorosa i gremija koji ih financiraju i Cipras točno radi po njihovim uputama. Paralelno, Soros razbija Makedoniju, možda i posljednju prepreku ka ostvarenju monstruoznog plana smještaja (hot spot) do 7 milijuna izbjeglica i terorista koji će raditi pakao na Balkanu, a upravo to je i konstantirao Cerar izjavivši da bi, ako Makedonija otvori granice uslijedio domino efekt, jer će Austrija zatvoriti svoje međe, a Slovenija svoje. Mađarska je također zatvorilaHoće li Hrvatska, Srbija i BiH zatvoriti svoje granice?

Gdje će Soroševi jadni 'migranti'?

Naravno  da neće zatvoriti granice! A to su jasno i glasno više puta ponovili i naši bivši ministri MUP-a Ranko Ostojić i Vlaho Orepić. Što to znači? Znači da će se u jednom momentu izbjeglice naći u Srbiji, Hrvatskoj i BiH i tu će ostati, jer su to gremiji već odavno dogovorili sa hrvatskom, srpskom i bosanskom vladom. Hrvatska, Srbija, BiH, također i Kosovo, Crna Gora i Makedonija, su zemlje kojima upravljaju 'Šeksovi gremiji' zahvaljujući kupljenim balkanskim političarima. 5 do 7 milijuna jadnih i nesretnih ''Soroševih izbjeglica'', podijeliti će bratski balkanska braća.

A koliko su jadne i nesretne Soroševe izbjeglice govori Naslovna i  ova fotografija!

ppož0 20

Naime, hrvatska aktualna vlast je, zajedno s veleizdajničkim ili gremijevim EU vladama, u potpunoj tajnosti od javnosti, 2.svibnja 2018. potpisala “Marrakesh Political Declaration”! Nakon što su nam “Istanbulskom konvencijom” odlučili na silu penetrirati seksualne manjine s paletom njihovih perverznih “orijentacija” u nacionalno biće, sada je politička elita kako Hrvatske tako i Srbije i BiH, budućih EU članica, odlučila uvoziti afričke crnce i arape. Krajnji cilj je da se rastoči nacionalno biće, razvodni nacionalni osjećaj, te da nas se u konačnici zamijeni na ovim geografskim prostorima.

To je Soros odavno najavio rekavši: 'Mi smo ti koji odlučuju'!

Šeks je otkrio tko su ONI, vrijeme je da otkrijemo tko smo MI!

''Naši'' političari, puni domoljublja, 'u što smo se uvjerili još jedanput na proslavi 'Oluje', u dogovoru sa židobankarima, opljačkali su i rasturili Hrvatsku, najbogatiju zemlju u Europi. Oni će nas i dokrajčiti ako se budemo i dalje ponašali kao da se ništa ne događa. I padali na njihovo slatkoriječivo domoljublje!

NAPOMENA: Ponovno nam upadaju u računalo, usporavaju, mijenjaju slike, dijelove teksta ili blokiraju linkove! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera naše oružje protiv zajedničkog neprijatelja – židocionista koji otvoreno rade protiv svih naroda bivše države! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj facebook stranici https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

(35 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: