person_outline
search
hrendeitpt
Jim Stone: Amerikanci i Izrael (u prijevodu – Žido-Cionisti) virusom poznatim pod imenom Stuxnet napali su i onesposobili najveću 12 GW elektranu Guri u Venecueli!
razorni stuxnet

Jim Stone: Amerikanci i Izrael (u prijevodu – Žido-Cionisti) virusom poznatim pod imenom Stuxnet napali su i onesposobili najveću 12 GW elektranu Guri u Venecueli!

S ogromnim pritiskom brane, uspjeli su gurnuti turbine ispred faze ostatka venecuelanske mreže, virus je isključio zaštitu i tako su sve razorili, nakon čega je gotovo cijela zemlja ostala bez električne energije s dugotrajnim ozbiljnim oštećenjima opreme

Naravno, za to je okrivljen „nesposobni“ Maduro, a ne CIA virus koji napada razne elektrane, pa čak i nuklearne! 

Netko iz američkog ili izraelskog DOD-a (Department of Defense) upao je u PLC kontrolere na hidroelektrani Guri od 12 GW (gigavata). Napali su sustave koji reguliraju protok vode kroz ventile na brani koja šalje vodu u turbine. To je upravo vrsta napada za koji je Stuxnet stvoren. Otvorili su ventile do kraja. Oni (ili virus Stuxnet koji su umetnuli) su tada rekli inženjerima, preko očitavanja, da voda teče i da su brzine turbine normalne.

S ogromnim pritiskom brane, uspjeli su gurnuti turbine ispred faze ostatka venecuelanske mreže, virus je isključio zaštitu i tako su sve razorili, nakon čega je gotovo cijela zemlja ostala bez električne energije s dugotrajnim ozbiljnim oštećenjima opreme.

Vidjeli smo što Stuxnet može učiniti trećoj najvećoj svjetskoj elektrani. Nekoliko venecuelanaca uspjelo je objaviti da su turbine na Guriju prešle frekvenciju, ti su tweetovi sada izbrisani. To je mogla učiniti samo namjerna sabotaža.

Najvjerojatnije će trolovi reći da je venecuelanska mreža amaterska. To je laž, i to je zapravo među najsuvremenijim mrežama na svijetu. Guri je pretežno objekat iz 2010. nakon nadogradnji, koji je u početku stavljen u pogon krajem 80-ih – dakle to nije staro po standardima proizvodnje energije.

Jedan malo bolji komentator je naveo virus Stuxnet kao uzrok cijelog tog cirkusa:

Antonio Bajs:

Stuxnet internetski crv kojeg su napravile tajne službe za napade na druge države objašnjen je u dokumentarcu ZeroDays. Pogodite tko je napao Venezuelu!?

Ova elektrana nije jedina žrtva Stuxnet virusa – Jim Stone je ranije dao vrlo detaljan izvještaj da je katastrofa u Fukushimi izazvana na sličan način, od strane Izraela koji je pod krinkom „održavanja“ u elektranu uz Stuxnet stavio desetak bombi koje su raznijele treći reaktor. Virus je tempirao sve te unutarnje eksplozije koje su se jasno čule izvana, što navode mnogi svjedoci.

Razlog za uništenje Fukushime 11. ožujka 2011. godine je bio što je tadašnji „neposlušni“ japanski premijer odbio poveći financijski zahtjev Žido-Cionista i htio je protjerati amerikance iz baze koja je još od kraja drugog svjetskog rata u Japanu, a koju Japan svake godine mora financirati sa oko 12 milijardi dolara.

Jim Stone je morao pobjeći iz SAD u Meksiko, jer su ga Žido-Cionisti ganjali zbog ovakvih objava. Stalno mu blokiraju PayPal i sve druge digitalne uplate, kao i web stranicu koju održava u tzv. „Combat Modu“.

On kaže da su WordPress i svi ostali poznati službeni programi za stvaranje web stranica pod kontrolom Žido-Cionista.

Izvor: Jim Stone – http://82.221.129.208/

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru, a DORH je dao nalog za obradu novinara koji pišu za Ipl!
Pišite nam na naš mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

Last modified on Sunday, 24 March 2019 07:34
(4 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: