person_outline
search
hrendeitpt

Njemcima je puna kapa Soroš-Merkelinih migranata zbog kojih ne mogu s djecom mirno šetati gradom!

Desetine tisuće njemačkih građana izašlo je na ulice kako bi prosvjedovali protiv politike Angele Merkel i potpunog zataškavanja istine od strane glavnih medija

Nakon naprasne smrti 35-godišnjeg Daniela Hilliga, koji je pokušao zaštiti djevojku od javnog silovanja, uhićeni su ilegalni Soroševi ubaćeni ''migranti''. Iako jedan od osumnjičenika, a nije nikakva tajna, ima poveliki dosje zločina nije deportiran iz Njemačke. On je samo jedan od mnogobrojnih ubačenih Soroševih plaćenika kojima je osnovni i jedini zadatak izazivati nerede po njemačkim gradovima, a sve po Agendi: AKCIJA - REAKCIJA - RJEŠENJE.

Screenshot 35

Najomraženiji svjetski zločinac George Soros 

Cijeli tjedan tisuće i tisuće Njemaca maršira ulicama, tražeći ostavku Angela Merkel, no glavni mediji, koje kontrolira Merkelica, informacije puštaju na kapaljku.

Instalirana gradonačelnica Chemnitza Barbara Ludwig proglasilla je "izvanredno stanje" za grad, navodeći kako neće dopustiti da desni i desno mišljenje potkopavaju državu. Naravno, i Međunarodni židomediji osudili su prosvjede u Chemnitzu kao ustanak "krajnje desnice" i "neonacista". Međutim, mnogi izvještaji i videa proturječe tim lažljivim tvrdnjama ukazujući da je njemačkim, prosječnim, građanima prekipjelo, čaša vode im se prelila.

Već smo pisali da Njemice ne smiju na večer izlaziti same, pisali smo o ubojstvima liječnika. Sad više ni roditelji ne mogu po danu voditi djecu u šetnju, jer nisu sigurni hoće li ih netko zaskočiti. Ista situacija događa se u Švedskoj, Francuskoj, Španjolskoj... samo to glavni židomediji vješto prikrivaju. 

Stanje u gotovo svim njemačkim gradovima postaje neizdrživo. Zahvaljujući režimskim medijima i svojoj korumpiranoj policiji, instalirana Rothschildova krpa Angela Merkel, još uvijek uspjeva ''plivati''. Zasigurno neće dugo, jer je postala najomraženija javna osoba u Njemačkoj.

Imajući u vidu EU sluganstvo ''naše'' vlade, ove stvari mogle bi se uskoro događati i u Hrvatskoj.

 

NAPOMENA: Stalno nam partizani upadaju u računalo i mijenjaju slike u objavama! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

 

Komentirajte na našoj facebook stranici https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

Last modified on Thursday, 04 October 2018 20:28
(6 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: