person_outline
search
hrendeitpt

Nakon Obame, još jedan Rothschildov cirkusant, američki predsjednik Donald Trump, dobiti će Nobelovu nagradu za mir!?

Donald Trump nominiran je za Nobelovu nagradu za mir nakon "povijesnog" susreta sa Sjeverno Korejskim predsjednikom Kim Jong-unom. Sastanak summita o nuklearnom oružju smatra se "povijesnim".

Norveški političari, Per-Willy Amundsen i Christian Tybring-Gjedde, objasnili su kako je Trump uzeo "ogroman i važan korak" prema miru na Korejskom poluotoku, što nijedan drugi predsjednik nije postigao. Proces je u tijeku kako bi se osigurao svjetski mir u budućnosti.

''To je krhki proces, ali moramo, naravno, učiniti sve što možemo da pomognemo ovom procesu da donese dobre rezultate", rekao je Amundsen. "Vjerujem da to možemo postići slanjem jasnog signala, dodjeljujući Trumpu Nobelovu nagradu za mir".

Trump i Jong-un potpisali su ugovor za usmjeravanje Sjeverne Koreje prema nuklearnom razoružanju, u zamjenu za smanjene ekonomske sankcije iz Amerike. Američki državni tajnik Mike Pompeo priznao je kasnije da je još "puno posla preostalo" i da Washington želi vidjeti "veliki razoružanje" u naredne dvije godine.

GettyImages 971888078.0

Nakon Roschildovog pit bulla, zločinca Baraka Obame, i drugi američki pit bull, Donald Trump, primiti će ''zasluženog'' Nobela za mir. Koliko će ih on ubiti, vidjeti ćemo.

Nevjerojatno kako se sotonisti sprdaju sa Alfredom Nobelom i cijelim svijetom!
Izvor: http://www.neonnettle.com/news/4312-donald-trump-nominated-for-nobel-peace-prize-following-kim-jong-un-meeting

 

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – političara – cionista koji otvoreno rade protiv, kako hrvatskog, tako i protiv interesa ostalih naroda u regiji! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj facebook stranici https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

Last modified on Wednesday, 18 July 2018 21:15
(3 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: