person_outline
search
hrendeitpt

Veliki CNN pred gašenjem! Nitko im više ne vjeruje!

Dok je Fox News povećao ukupni broj gledatelja za 6 posto, a MSNBC zadržao stabilnost, CNN-ova gledanost u kratkom vremenu pala je za 30% i ima tendenciju daljnjeg  pada.

Breitbart.com izvještava: Nitko u medijima ne želi pričati o tome da su CNN-ove lažne vijesti stvorile ogromni problem vjerodostojnosti za ovu mrežu prema kojoj se danas govori ili komentira doslovno s mržnjom.

Prošli tjedan, u udarnim terminima CNN je gledalo ukupno 844 000 gledatelja, a tijekom istog tjedna prošle godine, CNN je prosječno gledalo 1.191 milijuna. To je za pad gledanosti za 29 posto. Prosječni ukupni broj gledatelja CNN-a pao je za 25 posto, sa 841.000 na 635.000 gledatelja.

Za razliku od CCN-a Fox News napreduje. Prošli tjedan Fox je prosječno imao 2.487 milijuna gledatelja, gotovo tri puta više od CNN-a. MSNBC je na drugom mjestu gleadnosti iza Foxa, a ispred CNN-a s prosječno 1.667 milijuna gledatelja ili 913.000 gledatelja dnevno.

cnn los angeles bureau

Treći tjedan svibnja, a kako izgleda, mogao bi biti još gori od prethodna dva za CNN. U ponedjeljak, unatoč vrućim vijestima oko otvaranja američkog veleposlanstva u Jeruzalemu CNN je privukao mali broj gledatelja 765.000, dok je Fox gotovo četverostruko povećao gledanost u odnosu na CNN s 2,89 milijuna gledatelja, a MSNBC dvostruko više od više CNN-a s 1,93 milijuna gledatelja.

CNN-ova kriza vjerodostojnosti došla je na naplatu. A to znači da se veliki CNN treba pripremiti za odlazak sa medijske scene.

Narušeni ugled više nikada neće moći vratiti, ma koliko se urednici i vlasnici trudili.

Izvor: http://www.neonnettle.com/news/4194-cnn-on-the-brink-of-collapse-as-ratings-plunge-20-percent

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj facebook stranici https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

Last modified on Saturday, 19 May 2018 06:44
(7 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: