Print this page
Više liječnika priznalo da su zbog novca pacijentima dijagnosticirali rak kako bi ih upućivali na kemoterapiju!
  • Posted
  • Read 41888 times

Više liječnika priznalo da su zbog novca pacijentima dijagnosticirali rak kako bi ih upućivali na kemoterapiju!

Kemoterapija ne liječi tijelo, polako ga uništava. Kemoterapija pojačava razvoj karcinoma i dugoročno povećava stopu smrtnosti. Većina bolesnika s kemoterapijom ili umre ili pati idućih 10-15 godina nakon liječenja. Kemoterapija uništava imunološki sustav, povećava neuro-kognitivni pad, prekida endokrini rad i aktivira organske i metaboličke toksičnosti. Pacijenti žive u nepovratnom stanju bolesti do svoje smrti.

Više liječnika koji su kod zdravih osoba dijagnosticirali rak i pripisivali kemoterapiju, kako bi zaradili novac, uhvaćeni su od strane vlasti. Budući da Big Pharma koristi terminalne bolesti za financiranje masovne industrije lijekova protiv raka, nije ni čudo zašto su liječnici, skloni korupciji, to vidjeli kao svoju priliku. 

Poznati liječnik iz Michigana dr. Farid Fata priznao je da je pacijentima namjerno dijagnosticirao rak i propisao lijekove za kemoterapiju kako bi zaradio novac. Nevjerojatno, gotovo svi liječnici mogu zaraditi novac na temelju volumena bolesnika liječenih specifičnim lijekovima, a lijekovi protiv tumora najprofitabilniji su.

"Mnogi od tih beskrupuloznih liječnika su poput poslovnih ljudi, bez savjesti. Jedina razlika je u tome što imaju ''osiguran unosan posao'' – pacijente koji imaju potpuno povjerenje u svoje liječnike. A miris novca je vrag", rekao je dr. Sayed Mohammed, umirovljeni onkolog koji je taj trend prepoznao još prije 10-ak godina.

"To je bio moj izbor. Znao sam da je to medicinski neetično i neprofesionalno'', izjavio je dr.Farid koji je odgovoran za veliku prijevaru jer je kod zdravih osoba dijagnosticirao tumor i na taj način uništio mnoge živote, kako bi zaradio. Vlada navodi da je dr. Farid vodio akciju od 2009. pa sve do uhićenja, preko svojih medicinskih organizacija koje se sastoje od Centara za onkologiju u Michiganu, s uredima u Clarkstonu, Bloomfield Hillsu, Lapeeru, Sterling Heightsu, Troyju i Oak Parku.

Prema saveznoj vladi, dr. Farid je za 1200 zdravih ljudi, kojima je dijagnosticirao rak, dobio 62 milijuna dolara od Medicarea, a ukupno je svim liječnicima isplaćeno, na ime mita, više od 150 milijuna dolara. Američka odvjetnica Barbara McQuade izjavila je da će tražiti smrtnu kaznu za dr. Farida pozivajući se da je njegov slučaj "najizravniji" slučaj prijevare zdravstvene skrbi koju je u svom radu upoznala i vidjela.

Ona je kazala kako dr Farid Fata nije samo zainteresirao vladu - što je uobičajeno u takvim slučajevima, već je također oštetio klijente. Lažiranje s statistikom raka prostate još je jedan primjer kada liječnici ''pogrešno'' nude dijagnoze sa ciljem prihvaćanja bolesti kod pacijenata kao nečeg normalnog. Posebice kad je u pitanju rak prostate. Ponavljajuće biopsije pokazale su prelijevanja malignih stanica izravno u krvotok ili limfni sustav.

Više od 90% liječnika motiviranih za liječenje raka prostate primaju proviziju iz svake terapije koju klijent dobiva. Mnoga studija učinjena na muškarcima kod kojih je pronađen rak u prostati nakon biopsije pokazala su da se u više od 97% slučajeva ovaj rak nikad ne proširuje izvan žlijezde kojom uzrokuje štetu ili smrt klijenta.

Nakon najmanje sedam godina poslije diplomskog medicinskog obrazovanja o psihološkom, mentalnom i fizičkom stanju osobe, očekujete da će liječnik posvetiti svoj život zdravlju pacijenata držeći se Hipokritove zakletve. Nažalost, sve više liječnika prihvaća novac zaboravljajući pri tom da je zdravlje pacijenta na prvom mjestu.

Ista stvar je i kod karcinoma dojke. Stopa naprednog raka dojke za američke žene od 25 do 39 godina starosti gotovo se udvostručila od 1976. do 2009. godine. Uznemirujuća studija objavljena u časopisu New England Journal of Medicine donosi glavni fokus na to da je mamografija izazvala još veću štetu kod velikog broja žena tijekom proteklih 30 godina.

Kemoterapija ne liječi tijelo, polako ga uništava. Kemoterapija pojačava razvoj raka i dugoročno povećava stopu smrtnosti. Većina bolesnika s kemoterapijom ili umre ili pati idućih 10-15 godina nakon liječenja. Kemoterapija uništava imunološki sustav, povećava neuro-kognitivni pad, prekida endokrini rad i aktivira organske i metaboličke toksičnosti. Pacijenti žive u nepovratnom stanju bolesti do svoje smrti. Tržište karcinoma marginalizira sigurne i učinkovite lijekove istodobno promovirajući njihova patentirana, skupna i štetna rješenja čija opasnost nadilazi bilo kakvu korist.

To je upravo ono što rade najbolje, a to čine zato što im generira siguran dohodak, običan i jednostavan. Oni nikada neće otkriti javnosti istinu - 97% -tnu stopu neuspjeha u liječenju karcinoma kematerapijom. Kada bi objavili statističke podatke za sve tumore na koje primjenjuju citotoksičnu kemoterapiju za samo 10 godina i dali objektivne podatke, uključujući ekonomičnost, utjecaj na imunološki sustav, kvalitetu života, mortalitet i smrt, svijetu bi bilo jasno da kemoterapija praktički dugotrajno nikome nije pomogla, niti izliječila rak.
 kemo

Sve je veći broj mladih osoba koji umiru od karcinoma 

Izaći s tim u javnost bila bi šaka u oko za farmaceutsku mafiju. Niti jedna takva istraživačka studija nikada nije napravila neovisnu studiju u povijesti kemoterapije. Jedine ponuđene studije potekle su iz instituta i znanstvenika financiranih od farmaceutskih industrija, i niti jedna od njih nikada nije uključivala kvantificiranje navedenih varijabli. Zašto?

Zato što je danas pohlepa, korupcija, mito… u zdravstvu uzelo previše maha. A onaj tko se pokušava oduprijeti farmako mafiji, mainstream mediji, u vlasništvu istih oligarha, uhvate ga u žrvanji i žrvnju dok ga ne unište ili ''opamete''. Nažalost ne postoji tijelo ili organizacija koja štiti potrošače-pacijente od podvrgavanja ovim opasnim terapijama – kemoterpijama.

Moćne anti-kancerogene biljke na planeti kao što je marihuana zato moraju biti demonizirane i zabranjene jer su dokazano učinkovite u ubijanju stanica raka bez štetnih učinaka. Kanabisoidi su toliko učinkoviti u liječenju bolesti, da postoji ''opravdani'' strah da bi uništio mnoge farmaceutske divove. Zato Monsanto i Bayer rade na tome da kupe ili unište sve proizvođače kanabisa, kako bi krenuli sa proizvodnjom GMO kanabisa kojeg su već patentirali. Monsanto i Bayer su najveća prijetnja zdravlju cijeloga svijeta!

Nažalost, to zastupnici, bolje rečeno zdravstveni zločinci Bojan Glavašević i Ivica Mišić nisu htjeli znati kada su sa svoja dva izdajnička glasa ozakonili rad Monsanta u Hrvatskoj. Slijedeće što planiraju Rothschildovi saborski zastupnici je izglasati Zakon o obveznom cjepljenju (politička braća Srbi su ga izglasali) nakon što ga je saborski odbor za Zdravstvo, odnosno njegova korumpirana predsjednica koju smo nazvali kučka, Ines Strenje Linić sa svojim drugaricama i drugovima, jednoglasno usvojila.

Izvor: http://www.neonnettle.com/features/1377-more-doctors-confessing-to-misdiagnosing-healthy-people-with-cancer-for-money

NAPOMENA: Ponovno nam upadaju u računalo i mijenjaju slike u objavama! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – političara – cionista koji otvoreno rade protiv, kako hrvatskog, tako i protiv interesa ostalih naroda u regiji! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

(17 votes)
Copyright © 2016 Istinom protiv laži - Ne govoru mržnje | Sva prava pridržana | All rights reserved