person_outline
search
hrendeitpt

Ubijen još jedan liječnik koji je upozoravao na farmaceutsku mafiju! Zašto hrvatski mediji o tome ne smiju izvještavati?

Dr. Tony Starr, koji je iza sebe ostavio suprugu i dva sina, samo je još jedan u nizu velikog broja ubijenih liječnika (u dvije godine više od 80) koji su ukazivali na opasne lijekove i cjepiva farmaceutskih tvrtki.

Osteopatski liječnik dr. Tony Starr koji je upozoravao obitelji o velikim opasnostima lijekova i cjepiva, pronađen je mrtav. Umro je od prostrijelne rane na glavi. 

Dr. Tony Starr pronađen je mrtav u svom domu u Ohiju. Bio je jako voljen obiteljski liječnik koji je pisao istinu o Big Pharmama. Prema izjavi šefa policije Nobea Countya, koji kao i mnogi drugi šefovi policijskih postaja sve više podsjećaju na korumpirane šerife iz vremena Divljeg zapada, dr. Star je izvršio samoubojstvo.

Prijatelji liječnika kažu da su bili šokirani kada su čuti za njegovo" samoubojstvo ", rekavši da se uvijek" činio tako pozitivan. ''Bio je čovjek koji je vjerovao u Boga i radovao se nadolazećem Božiću. Dr. Starr je bio iskren doktor, svi smo ga voljeli jer smo se u njega mogli pouzdati,'' rekli su. Nakon obdukcije za nekoliko tjedana će se utvrditi pravi uzrok smrti 52-godišnjeg doktora.

Dr. Tony Starr je bio liječnik obiteljske medicine u Caldwellu u državi Ohio. Diplomirao je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Ohiu, a radio je više od 20 godina. On je jedan od 5 liječnika iz jugoistočnog Ohia, Regionalnog medicinskog centra specijaliziranog za obiteljsku medicinu.

Dr. Starr, koji je iza sebe ostavio suprugu i dva sina i samo je još jedan u nizu velikog broja ubijenih liječnika (u dvije godine više od 80) koji su ukazivali na opasne lijekove i cjepiva farmaceutskih tvrtki. Nemilosrdno ih ubijaju njihovi plaćenici. A sve u cilju depopulacije stanovništva, ili kako kaže jedan od krojača Novog svjetskog poretka Bill Gates: ''zbog održivosti planete dnevno treba ubiti 350 000 ljudi''!

Izračunali smo da će po toj dinamici za 50-tak godina uistinu ostati ''održivih'' 500 milijuna (7 milijardi planiraju pobiti) kako su kreatori Novog svjetskog poretka i zapisali u Georgii na 6 metarskim kamenim ploćama.

I hoće, ako ih ne zaustavimo!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

Last modified on Friday, 22 June 2018 21:02
(6 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: