person_outline
search
hrendeitpt

Putin: Nema te sile na svijetu koja može porobiti ruski narod!

Obveza današnje generacije je osigurati mir i stabilnost na planetu za buduće naraštaje, a to je zajednička borba protiv terorizma, ekstremizma i neonacizma

Predsjednik Vladimir Putin na tradicionalnoj vojnoj paradi u povodu 72. godišnjice Dana pobjede nad nacizmom poručio da će Rusija uvijek biti na strani mira i otvorena za suradnju s međunarodnom zajednicom u borbi protiv svih prijetnji. "Nema, nije bilo, niti će biti sile koja bi mogla porobiti naš narod. On je do smrti branio svoju zemlju i napravio naizgled nemoguće... otjerao neprijatelja, slomio nacizam i zaustavio njegova zvjerstva. 

"Mi nikada nećemo zaboraviti da su slobodu Europe i dugo čekani mir na planetu izvojevali upravo naši očevi, djedovi i pradjedovi. Lekcije iz prošlog rata pozivaju nas da budemo oprezni, a ruske oružane snage sposobne su odbiti bilo kakvu potencijalnu prijetnju",  rekao je Putin na moskovskom Crvenom trgu u povodu pobjede nad nacizmom u Drugom svjetskom ratu. 

Putin je također  poručio da će Rusija "uvijek biti na strani mira, s onima koji biraju put ravnopravne suradnje, koji odbacuje ratove. Obveza današnje generacije je osigurati mir i stabilnost na planetu za buduće naraštaje. Istaknuo je da je Rusija spremna za suradnju s međunarodnom zajednicom u borbi protiv terorizma, ekstremizma i neonacizma i pozvao je međunarodnu zajednicu na konsolidaciju u toj borbi.

61226775 rusija moskva parada raketni sustav jars rs24

"Konsolidacija cijele međunarodne zajednice nužna je za učinkovitu borbu protiv terorizma, ekstremizma, neonacizma i drugih prijetnji. Mi smo otvoreni za takvu suradnju", rekao je Putin. Rusima je čestitao Dan pobjede, a nakon toga je uz počasnu paljbu intonirana himna Ruske Federacije. Crvenim trgom prodefiliralo je više od 10.000 vojnika, 114 postrojbi kopnenih snaga i 72 postrojbe zrakoplovstva. 

Smotru je izvršio ministar obrane Sergej Šojgu. Čestitajući veteranima i pripadnicima oružanih snaga Dan pobjede, Šojgu je rekao da je taj datum zauvijek upisan u svjetsku povijest i bio je i ostao "simbol istinskog domoljublja i duhovne veličine" ruskog naroda koji je, prošavši kroz strašna iskušenja okrutnog rata i krvoprolića, obranio slobodu i neovisnost domovine i oslobodio Europu od nacizma. Sovjetski Savez je u Drugom svjetskom ratu izgubio oko 9 milijuna vojnika.

Putin je nedavno izjavio: Napoleon je započeo rat protiv Rusije pa je rat završio u Parizu. Hitler je započeo rat protiv Rusije pa je rat završio u Berlinu... Čeka li to i Britaniju, odnosno Duboku državu (Deep State)  koja po svaku cijenu želi započeti Treći-nuklearni svjetski rat? 

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti!
komentirajte na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/

Last modified on Friday, 16 March 2018 09:19
(5 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: