Hrvatska

HDZ, SDP, HNS, PAMETNO…razotkriveni! APIS im nadodao glasove Jugoslavena koji su 90-ih napustili Hrvatsku a u registru birača i dalje se vode kao hrvatski državljani!

Oni su hrvatski državljani i u registru su birača, zato što Ustav RH jamči pravo svim državljanima RH pravo glasovanja, odnosno da mogu ostvariti svoje pravo glasovanja. Dok god se Ustav ne promijeni oni su u tom registru birača jer je i Zakon o registru birača donesen u skladu sa Ustavom. Samo na lokalnim izborima njihovi glasovi ne važe!

Krađa u Podstrani! Prijavljeno 1.265 viška birača!

HDZ , SDP, HNS... nastavljaju po starom. Prijevarama birača! Jučer smo objavili da je prijavljen višak birača u svim županijama. Zadržati ćemo se u općini Podstrana jer tu živimo i radimo.

Bankarica Puljak i Pametno Trojanski su konj banaka!

Stranka Pametno i njezina predsjednica bankarica Marijana Puljak lažno socijalnim izbornim programom i još prijetvornijom i lažnijom izbornom promidžbom i obećanjima, varaju vas i obmanjuju da glasujete neizravno upravo za one koji su vas lihvarski visokim kamatama, nepovoljnim uvjetima i rokovima vraćanja kredita te deviznom klauzulom; osiromašili, ponizili, učinili socijalno ugroženim i pretvorili u sirotinju!

Hrvatski mediji u službi fašizma ili cionizma, ponovo, kao i uvijek pred komemoraciju Bleiburga, rigaju vatru iz svojih utvrda na opasne ustaše bacajući po društvenim mrežama baketine na koje se lijepe hrvatske budale!

I dok nam tako Slobodna, Index... i nezaobilazni Pupovac ponovno serviraju Tita, Bleiburg, jasenovačke ploče, četnike, partizane, montirane fotografije plaćenika sa ustaškim znakovima i uniformama, vlada će nas, kao i sve prethodne vlade držeći ruku na srcu, ponovno lihvarski zadužiti ili nešto tajno prodati, uredno provodeći Agende 21 i 2030!