Hrvatska

KONZUM VAS VODI U SMRT! stars

Aspartam, fluor, naftni destilati, mononatrijev glutaminat i druge raznorazne kemikalije sastojci su koji se ubacuju u hranu da bi ljudi pobolijevali i što prije umirali. Zato moramo zaustaviti ove naciste i njihove-naše domaće političke sluge prije nego nas sve potamane!

MINISTAR KUJUNDŽIĆ NEMA POJMA ZAŠTO JE UVEZEN HEMOGLOBIN IZ JUŽNE KOREJE!

Južna Koreja je država gdje su na vlasti korumpirani političari koje su postavili židocionisti, a Hrvatska je druga zemlja po smrtnosti od malignih bolesti u Europi! Nekad smo bili najzdravija europska nacija! Što su nam gremiji 'uvalili' u hemoglobin i kako je moguće da ministar Kujundžić nema pojma o tome!

DNEVNICE NAŠE SVAGDANJE / DRUGA STRANA ISTINE

Državno odvjetništvo i USKOK manipulacijama su natjerani da se bave živim blatom izmišljenih dnevnica kako bi im se zagušilo kapacitete i time onemogućilo gonjenja pripadnika krupnih vladajućih slojeva. Neka love babuške umjesto somove.

EUROPARLAMENTARCI IZGLASALI CETA-u!

STRASBOURG, 15. veljače 2017. (Hina) - Zastupnici u Europskom parlamentu danas 15.ožujka, ratificirali su Sveobuhvatni gospodarski i trgovinski sporazum (CETA), koji bi trebao povećati razmjenu usluga, robe i ulaganja između Kanade i EU-a i ukinuti gotovo sve carine u trgovini između dvije strane.