Hrvatska

Dosta nam je laži i etketiranja - Eshumirajmo jasenovačke žrtve!

Za Bleiburg, Jasenovac, Srb, Hude jame i ostale likvidacije Hrvata, isključivo su odgovorni nalogodavci Židovi, točnije cionisti. Ova tužba je odlična prilika da eshumiramo žrtve i doznamo istinu koja će razotkriti upravo njih, nalogodavce (oni se nikada ne eksponiraju) svih masovnih likvidacija Hrvata. 

Marić uzima lihvarski kredit u Rothschilda a neće od HNB-a - Pročitajte zašto!?

Od 1991. godine i pozitive 500 mil. $ do 2011. g. uspjeli su naši političari Hrvatsku zadužiti za 47 mlrd. eura. Danas je dug narastao dvostruko. Uz ovakvu ekonomsku politiku, zaduženje će se povećavati geometrijskom progresijom te već 2018.-te možemo očekivati dug od 200 mlrd. eura, razmjerno grčkom dugu!

KRULE: VLADAJUĆI I OPORBA, U SAMO 20 GODINA USPJELI STE SJEB*TI SVE!

Najmanje 300 afera ste proizveli čija se materijalna šteta mjeri u MILIJARDAMA EURA koje ste sebi slili na razno razne bankovne račune Kajmanskog otočja i Ekvatorijalne jebene Gvineje čiji direktor banke ni ne zna da postoji Hrvatska, ali zna da postojite vi.

Todorić nas svjesno truje! Ne kupujte više u Konzumu!

Očito da imamo hrvatsku varijantu slučaja 'Erin Brockovic'. Korporacija 'Agrokor' je hrvatski 'Pacific Gas & Company' ( PG & E), a na Erin Brockovic čekamo godinama. Valjda će se pojaviti prije nego nas Ivica Todorić i njegovi Konzumi sve potruju