Hrvatska

SUCI VRHOVNOG I USTAVNOG SUDA SU NAJOBIČNIJI KRIMINALCI! stars

Poštovani, uvaženi…saborski zastupnici sramite se! Za sve, apsolutno za sve, ste vi i samo vi krivi! Vrhovni sud i Ustavni sud su u maratonskom procesu oslobodili bivšeg premijera Ivu Sanadera. Tko od sudaca nije htio potpisati rješenje je maknut ili poslan u 'mirovinu'.

ŠUKER I DALIĆKA PRIJAVLJENI ZA KAZNENA DJELA TEŠKA 180 MILIJARDI KUNA! stars

Najveća sramota u cijeloj priči o ovoj mega krađi leži u tome, što je u njoj sudjelovao i Sabor. Naime, Vlada ima zakonsku obvezu da svake godine podnosi Saboru izvještaj o provođenju Zakona o državnom proračunu koji onda Sabor može prihvatiti ili odbiti. Sabor je glasovima pozicije sve Šukerove izvještaje prihvatio!

ZORAN ANTIČEVIĆ: HRVATSKU ŽELE UVUĆI U TREĆI SVJETSKI RAT! HITNO IZAĐIMO IZ NATO-A !!!

,,Hrvatski književnik Zoran Antičević, koji je ove godine predstavljao Hrvatsku na najvećem svjetskom sajmu knjiga u Frankfurtu, nastoji objasniti sve ozbiljniju opasnost članstva Hrvatske u NATO savezu i predstaviti veliku zavjeru u koju je Hrvatska uvučena. U drugom i trećem djelu teksta, razotkriva mračnu pozadinu odluke o slanju hrvatskih vojnika u istočnu Europu, kao i ostale čudne poteze hrvatske vlasti- koji su sastavni dio nečeg veoma opasnog.''
Nakon što pročitate kolumnu, obvezno pogledajte dvominutni video na kraju teksta koji sam po sebi govori sve.''

3.DIO: ISTINA O DONIRANJU ORGANA - KARDINALE BOZANIĆU, GDJE ODLAZI DUŠA DONORA?

Crkvena hijerarhija baš kao i transplantacijska medicina ignoriraju život duše. Medicinski eksperti za transplantaciju i njihovi istomišljenici iz crkvenih krugova umiruju svoju savjest time što tvrde, da velikom broju pacijenata sa presađenim organom oni ”poklanjaju” jedan ”novi” život.

MODES: AKO ITKO U RH STVARA MRŽNJU PREMA SRBIMA ONDA JE TO PUPOVAC!

Ako itko u RH stvara mržnju prema Srbima, onda je to Pupovac svojim nasiljem nad hrvatskim narodom i uopće nad hrvatskom javnošću te nam je neprihvatljivo da takav čovjek može participirati u vlasti države koju toliko mrzi i financira se novcem naroda kojeg toliko mrzi, kunama koje toliko mrzi!

DVA NATO IGRAČA SU PALA, OSTALA JE PLAVUŠA!

Dva NATO igrača, Orešković i Milanović, su pala, ostala je još najopasnija, članica iluminata, plavuša umiljata lica ali skrivene opake naravi, Kolinda Grabar Kitarović.

BRAVO MIRO! TAKO SE BRANI HRVATSKA!

Prodati HEP nitko nema pravo, osim vlasnika, a to je hrvatski narod. Smatram da bi svaka odluka o prodaji HEP-a bez volje većine hrvatskih građana, iskazane na referendumu, bila još jedna u nizu izdaja nacionalnih interesa.