person_outline
search
hrendeitpt

Benjamin Fulford: 'Putin će vratiti natrag cijelu Ukrajinu!'

Ono što trebamo gledati sljedećih tjedana je hoće li preostali viši sotonistički kabalisti kao što su Benjamin Netanyahu, George Bush mlađi, Hillary i Bill Clinton, Dick Cheney, Barack Obama i drugi (bili oni klonovi, dvojnici, ili računalna grafika) biti javno uhićeni i kao žabe skakutati pred kamerama

Završio je zastoj u neobjavljenom građanskom ratu u SAD-u koji je trajao cijelo ljeto, a dobri momci već su počeli s nizom poteza protiv kabale, uključujući gašenje njihovih tajnih satelita, potvrđuju višestruki izvori. Također, već je započeo kompletni reset globalnog financijskog sustava povezani sa samozvanom „dobrom stranom“ obitelji Rothschild. A ovo je samo uvod u ono što obećava da će mjesec rujan biti pun događaja.

Gašenje satelita prvo je objavio tajnoviti bloger „Q“, a neovisno je potvrđeno od strane tri odvojena izvora. „Dana 30. kolovoza, CIA-ini sateliti i superračunala su uklonjeni i vjerojatno su zaplijenjeni od strane Trumpovih novih svemirskih snaga, a GCHQ (britanska obavještajna služba) je uklonjena iz NSA baze podataka kako bi oglušili i oslijepili elemente kabale u Velikoj Britaniji, Australiji, Kanadi, Novom Zelandu, Japanu, Francuskoj, Njemačkoj i Izraelu“, objašnjavaju izvori iz Pentagona.

Izvor CIA-e u Aziji koji je sudjelovao u postavljanju tajne satelitske mreže koja je prošlog tjedna isključena, objavio je sljedeće upozorenje kolegama: „U potencijalnoj smo opasnosti. Nadam se da vaša vozila imaju goriva i da imate hranu i vodu za hitne slučajeve pri ruci. Nema govora o tome tko je to učinio i zašto… i sada kad su neki od naših satelita oboreni, samo Bog zna što nam se sprema.“

U međuvremenu, treći izvor kaže kako je frakcija Nathaniela Rothschilda bila uključena u pucnjavi, rekavši: „Nat se vraća u igru. On je s nama. Mi uništavamo nacističku antarktičku globalnu komunikacijsku mrežu. To uključuje nekoliko orbitirajućih satelita, od kojih je jedan već eliminiran.“ Prekid komunikacija uvod je u vojnu i financijsku ofenzivu protiv kabale. Zbog operativne sigurnosti, izvori iz Pentagona ne mogu puno reći o vojnoj akciji osim da je vojna ofenziva u SAD-u u tijeku kako bi se završilo s bespomoćnom i dezorijentiranom kabalom.

Međutim, financijska dimenzija uklanjanja kabale uključuje „dolar sa zlatnom podlogom i uhićenja idućeg tjedna“, kaže bivši agent CIA-e i časnik mornaričke obavještajne službe Robert David Steele. Odvojeni izvori CIA-e povezani s Rothschildima dodaju: „Mi smo već u globalnom rastapanju valuta. To se ne može zaustaviti. Financijski reset je neizbježan. Pogledajte što se događa s cijenom zlata i srebra. Sve to se događa prije prosinca 2018. Trump ima vrlo veliku ulogu u igri. On je usko povezan s dobrom stranom Rothschildovog klana (Nat je ponovno u igri).“

U međuvremenu, mračna strana financijske sile također je uposlena. Indonezijska rupija se drobi naspram USD. To je rezultat preuzimanja PT Freeport-a (gigantskog rudnika zlata) u Papui, Nova Gvineja, od strane Jokowijeve vladine većine. Nepopustljivi kazarski cionisti u Gradu Londonu (City of London) uništavaju valute u zemljama koje se ne pokoravaju njihovim zahtjevima. Brazil, Argentina, Venecuela, Turska i Indonezija su prve koje će biti pogođene. Kazari povlače novac iz svih tih zemalja jer su očajni zbog zlata sada kada je Švicarska prisiljena vratiti BIS-ove zalihe zlata njihovim zakonskim vlasnicima, kažu izvori Društva Bijelog Zmaja (WDS).

To bi mogao biti razlog zašto su se britanski obavještajni izvori, koji su prekinuli sve kontakte s WDS-om ubrzo nakon nuklearnog i tsunami terorističkog napada na Japan od 11. ožujka 2011, odjednom pojavili nudeći podršku WDS-ovim planovima za preuzimanje Bank of Japan. Sastanak je zakazan za sljedeći tjedan. Do kontakta bi moglo doći jer: „Čini se da listopadsko iznenađenje dolazi ranije s oružjem kolovoza, kako je Trump proglasio 31. kolovoza da je rujan „mjesec hitnih slučajeva“ i on može baciti „prave bombe“ o 9/11 i 3/11“, objašnjavaju izvori iz Pentagona.

Google, Twitter, YouTube..na nišanu

Ključni igrači u društvenim medijima (Facebook, Google, Twitter i YouTube) suočavaju se s trostrukom prijetnjom zbog njihovog ujedinjenog isključivanja alternativnih desnih medija (Alternative Right media) Alexa Jonesa. Tužba klasne akcije je podnesena i postoje indikacije da bi mogle biti podnesene tužbe klasne akcije, svake od raznih konzervativnih diskriminiranih glasova protiv njih i svojevoljno zatvorenih. Nedavno otkriće da je sve to ne samo planirano godinama unaprijed, već i da su koristili specijalni NSA softver da love i digitalno ubiju konzervativne misaone vođe po imenu, potiče predsjedničko zanimanje za RICO istragu.
https://phibetaiota.net/…/ed-jewitt-conservatives-hunted-a…/

O pozitivnim bilješkama, vodi se rasprava o predsjednikovom napuštanju Twittera, ali samo kada zaživi alternativa. Izvršnim direktorima Mastodona, Gaba, Mindsa i Plurka približio se konzervativni milijarder sprema da financira neprimijetno integriranu novu ekologiju koja uključuje tekstualne poruke, online pohvale (možda se mogu nazvati trube), videozapise (BitChute je u njima zaključan kao jezgra), dijeljene datoteke, i aplikacije za sastanke na višoj razini i umrežavanje.” Napad na tehnološke divove sa sjedištem u Kaliforniji također će vjerojatno dovesti do stvarne vojne okupacije mnogih visokotehnoloških kompanija u toj državi, napominju drugi izvori iz Pentagona.

Drugi veliki kabalin front je Ukrajina, i izgleda da će ovdje doći do ozbiljnog rata. Službena ruska Nova Tass Agencija priopćila je da će vjerojatno doći do rata koji uključuje kanadske, američke i NATO snage koje se bore protiv etničkih Rusa ovog mjeseca u istočnoj Ukrajini: Nacisti iz grupe Azov bit će zaduženi da podrže ofenzivu u pozadini. Svim tim operacijama zapovijedat će vojska SAD-a, Kanade, ili, drugim riječima, NATO vojska”, prema Daniilu Bezsonovim, glasnogovorniku Narodne republike Donjeck (DPR), navodi Tass, citirajući Novinsku agenciju Donjeck.
http://tass.com/world/1019641

''Putin će vratiti natrag cijelu Ukrajinu. Ubojstvo vođe DPR-a prevagnulo je na vagi. To je već pokrenuto”, kažu izvori CIA-e. http://tass.com/society/1019633 . Postoje naznake da će Kina i Francuska podržati Rusiju u ovom potezu protiv Ukrajine. Kina će uskoro sudjelovati u ruskim vojnim vježbama koje uključuju 300.000 vojnika, 900 tenkova i 1.000 zrakoplova. https://www.militarytimes.com/…/300000-troops-900-tanks-it…/

Izvori iz Pentagona, sa svoje strane, kažu da se američka vojska neće boriti protiv Rusije da štiti naciste u Ukrajini. Ako je to slučaj, kazarskoj nitkovskoj državi u Ukrajini dani su odbrojani. Druge kazarske države, Izrael i Saudijska Arabija, vjerojatno će moliti za mir prije nego što budu eliminirane. Za sada, “Rusija završava rat u Siriji sa završnim napadom na Idlib”, napominju izvori iz Pentagona.

Ono što trebamo gledati sljedećih nekoliko dana i tjedana je hoće li preostali viši sotonistički kabalisti kao što su Benjamin Netanyahu, George Bush mlađi, Hillary i Bill Clinton, Dick Cheney, Barack Obama i drugi (bili oni klonovi, dvojnici, ili računalna grafika) javno uhićeni i kao žabe skakutati pred kamerama. Druga stvar koju treba vidjeti je hoće li Trump konačno javno krenutii s istinom o 9/11, kako je obećao u svojoj predizbornoj kampanji.

Preveo: Fredi / Budjenje čovječanstva

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj facebook stranici https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

Last modified on Thursday, 06 September 2018 07:44
(5 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: