person_outline
search
hrendeitpt

Viktor Orban Sorosevim LGBTQ-ovcima zatvara državnu sisu!?

Vladajuća Orbanova stranka Fidesz zajedno s koalicijskim partnerom osvojila je dvotrećinsku većinu u parlamentu izazvavši pravi šok kod Sorosevih parapolitičkih udruga, ili utvrda koje su živjele na račun državne sise.

Tisuće LGBTQ-ovih, protuvladinih, demonstranata prosvjedovale su u Budimpešti zbog nedavne pobjede Viktora Orbana i njegove stranke Fidesz na parlamentarnim izborima. LGBTQ-ovci su se okupili u centru grada i u povorci do zgrade parlamenta skandirali uzvikujući „Mi smo većina“, pritom naglašavajući svoje nezadovoljstvo izbornim rezultatom.

Vladajuća stranka Fidesz zajedno s koalicijskim partnerom osvojila je dvotrećinsku većinu u parlamentu, dok je na drugom mjestu završio nacionalistički Jobbik s 26 mandata, odnosno 13 posto glasova. S obzirom da možemo sa sigurnošću zaključiti da ovi prosvjednici očito nisu glasali za Jobbik, postaje jasno da ne samo da ''dotični'' ne mogu predstavljati „većinu“, kako sami sebe nazivaju, već ne mogu čak predstavljati niti nekakvu značajnu manjinu, a ponajmanje mađarski narod kao takav, jer sve ostale parlamentarne stranke zajedno jedva da su osvojile dvadesetak posto glasova.

Prosvjednici su zatražili ponovno prebrojavanje glasova (jer očito misle da bi na taj način od 20 posto nekim čudom mogli doći do 50 posto glasova), novi izborni zakon i nepristrane javne medije, te bolje odnose vlasti s opozicijom.

Soroš, ako je živ, ili njegovi nasljednici nikoga više ne mogu impresionirati zato dime na svakom koraku. I to je dobro. Nažalost, u Hrvatskoj još uvijek prolaze jer u EU parlamentu imaju 5 svojih (hrvatskih) plaćenika, a u hrvatskom saboru najmanje 100 koji donose  (izglasavaju)  Soroseve - cionističke zakone!

Izvor:  http://tribun.hr/   / Foto: Bernadett Szabo / Reuters

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – političara – cionista koji otvoreno rade protiv, kako hrvatskog, tako i protiv interesa ostalih naroda u regiji! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

Last modified on Friday, 22 June 2018 20:57
(5 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: