person_outline
search
hrendeitpt

Amerika/ LGBT-ovce potpuno izgubile busolu. Nastavnici u školama nacionalne američke zastave zamjenjuju LGBT-ovim!

Amerika je totalno propuvala. LGBT-ovce su toliko uzele maha da gaze sve pred sobom. Prisjetimo se kada je Sorosev aktivista i plaćenik Oliver Frljić na Dan državnosti objesio LGBT-ovu zastavu na zgradi HNK Ivana Pl. Zajca u Rijeci.

Američki nastavnici zamijenili su američke zastave s LGBT Rainbows (duginim) u gimnaziji u Oregonu izazvavši bujicu protesta roditeljima kada su čuli jednog učenika koji je na lokalnoj radio rekao da su američke zastave -ponos Amerike -zamijenjene LGBT-ovim, bez pristanka roditelja ili javne rasprave. Ravnatelj gimnazije Jeff Leo na kritike je odgovori e-mailom:

„Pratimo naša pravila školskog odbora i Oregon State Lawa, koji izričitonavode da se niti jedan učenik ne smije diskriminirati u školskom okruženju." Jedan roditelj mu je odgovorio: "Ovdje se ne radi o diskriminiranju i pravima studenata, već o nacionalnoj američkoj zastavi koja je skinuta i zamijenjena s LGBT-ovim u učionicama''.

„Ovo nije politička odluka već odluka nastavnika koji žele pomoći učenicima da služe LGBTQ zajednicama''. On dalje tvrdi da su Pride zastave dozvoljene na kampusu i napad na ovo je govor mržnje. U osnovnim školama su knjige o transrodnost u službenom programu po novom vodiču raznolikosti za nastavnike koji jemodificiran kako bi se omogućilo osoblju i učenicima da nose odjeću koja odgovara njihovim željenom rodu’', kaže LGBT-ov ravnatelj Jeff Leo.

Američki LGBT Kurikulum koji i nama uporno pokušavaju uvaliti raznorazni Jokići uz svesrdnu podršku trilateralke Kolinde, provodi se od najmanjih uzrasta. Mediji, TV, reklame, djeca sa zastavama … sve je u njihovim rukama i mogu napraviti što god požele. Do kada?

By: Daniel Newton

Amerika je totalno propuvala. LGBT-ovi bolesnici toliko su uzeli maha da gaze sve pred sobom. Prisjetimo se kada je Sorosev aktivista i plaćenik Oliver Frljić na Dan državnosti objesio LGBT-ovu zastavu na zgradi HNK Ivana Pl. Zajca u Rijeci. Predsjednica i kardinal Bozanić nisu smjeli ni komentirati ovaj Frljićev čin!

Ove Soroseve plaćenike ili bolesnike, u službi nacista 21 stoljeća, treba konačno zustaviti jer oni sami od sebe neće stati.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi


Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

Last modified on Monday, 22 January 2018 09:45
(5 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: