person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 4492 times

Prodaja migranata u roblje! Židovi nas pomalo pripremaju na feudalno (robovlasničko) uređenje!

Na snimci koja je procurila u javnost (odmah je blokirana) vidi se kako se muškarci nude za 800, 900, 1.000, 1.100, 1200 libijskih dinara ( 1200 libijskih dinara je oko 800 dolara).

Nakon što su sredili Gadafija u Libiji su se počeli prodavati ljude u roblje na javnim aukcijama koje smo gledali u američkim filmovima i serijama iz prve polovice 19. Stoljeća. Migranti iz Nigerije i Malija i drugih afričkih zemalja, koje su porobili (oteli zlato) Rothschild, Soros i ostala svjetska zločinačka oligarhija, predani su Sorosevim krijumčarima ljudi, odnosno robovlasnicima koji su ih kupili za par stotina dolara. 

 

Na snimci koja je procurila u javnost (odmah je blokirana) vidi se kako se muškarci nude za 800, 900, 1.000, 1.100, 1200 libijskih dinara ( 1200 libijskih dinara je oko 800 dolara).

20171126 094259

Hrvatsko Ministarstvo vanjskih i europskih poslova koje vodi Marija Pejčinović-Burić, predsjednica Kitarović i premijer Plenković nisu se oglasili na ovu prodaju migranata što govori da je feudalizam krenuo sa Afrikom, a nastaviti će se i Europom koja na ovo gledaju benevolentno iako je proces porobljavanja naroda i čovjeka već odavno započeo u gotovo svim EU državama. Zar nije?

Licemjerni UN (pokriće za sve ratove) i Rothschildov pijun, tajnik Ujedinjenih naroda Antonio Guterres, ''osudio je'' ovaj čin nazvavši ga “mogući zločin protiv čovječnosti” i “najgora povreda ljudskih prava”.

Naravno, nije zaboravio osuditi svoju cionističku ispostavu EU koja nije ništa učinila da spriječi aukciju ljudi!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

(3 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: