person_outline
search
hrendeitpt

Austrijski ministar unutarnjih poslova Wolfgang Sobotka otkačio Angelu Merkel i njene izbjeglice!

Austrija ne želi više primati Merkeline izbjeglice! Austrijski ministar unutarnjih poslova Wolfgang Sobotka pokazao je srednji prst Angeli Merkel i eliti EU-a ignorirajući napore europskih elitista koji su vršili pritisak na Austriju da preuzme više migranata

Breitbart.com izvještava: Wolfgang Sobotka je opravdavao svoje stajalište prije sastanka s dužnosnicima EU u Bruxellesu, rekavši kako je Austrija bila jedna od zemalja posebno opterećena velikim brojem useljenika od 2015. godine naglasivši da Austrija "ima dovoljno svog posla" da bi se bavila radikalnim islamistima koji lutaju ulicama. 

 

Unatoč njegovoj nesklonosti da Austrija preuzme još ''izbjeglica'', ministar Sobotha je dao svoju potporu nedavnoj presudi Europskog suda pravde, koja prisiljava Mađarsku i Slovačku da preuzmu migrante, izvještava Kronen Zeitung. Sobotkina izjava došla je odmah nakon što je povjerenik EU Dimitris Avramopoulos Austriji ''obećao'' preseljenje oko 40.000 migranata iz Grčke i Italije.

Mađarska vlada također je zauzela čvrsti stav odbijanja preuzimanja redistribuiranih migranata usprkos presudi Europskog suda pravde.

Kao odgovor na pesudu glasnogovornik mađarske vlade Zoltan Kovacs napisao je: "Nema europskih pravnih osnova za prisilno preseljavanje stanovništva na kontinentu. Za to imamo vrlo dobar razlog. Posljednji put vidjeli smo to tijekom nekih od najmračnijih godina prošlog stoljeća. "

Ali zato ima mjesta u Hrvatskoj. Naša vlada će jedva dočekati da ih zvrcne Merkelica i pošalje kontingent od par stotina ili tisuća jadnih ''izbjeglica'', starih između od 18 i 28 godina! Sve za lovu primamo i sve za lovu poklanjamo!

18. rujna 2017. Sean Adl-Tabatabai vijesti, Svijet

Komentirajte na našim Facebook stranicama
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

 

 

Last modified on Friday, 22 September 2017 15:58
(1 Vote)

Leave a comment

Donirajte

Amount: