person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 106672 times

Belgijski gradonačelnik zaklan nakon što je javno obećao imenovati sotoniste, pedofile i ubojice koji vode politiku Europske unije!

Je li nam sada malo jasnije što je EU i EK? Izađimo iz ove tvorevine u koju su nas protuustavno i lažnim pečatom utrpali židovski konvertiti i sotonisti Ivo Josipović i Jadranka Kosor!

Belgijski gradonačelnik Alfred Gadanne pronađen je mrtav na groblju prerezanog grla, nakon što se javno obećao "identificirati i javno osramotiti" "moćnu skupinu štovatelja Sotone, ubojice i pedofile" koje vode europsku politiku.

Tijelo Alfreda Gadennea (71) gradonačelnika južnog belgijskog grada Mouscrona, otkrila je njegova supruga u ponedjeljak navečer na groblju Luingne. Prijatelji i suradnici tvrde da je ubijen nakon što je otkrio svoje planove da javno identificira i prozove imenom i prezimenom članove Europskog parlamenta u Bruxellesu.

"Rekao je da ima dokaz da je Europskom unijom upravljaju sotonisti sa naprednim planom smrti i uništavanja europskih naroda najmračnijim zločinima. Rekao je da je Bruxelles vuk u ovčjem odijelu, koji propovijeda ljubav i otvorenost, ali zapravo sprema europskim narodima pakao", izjavio je za medije Alfredov prijatelj i bivši zaposlenik.

Gadenne je bio konzervativni gradonačelnik Mouscrona, industrijskog grada koji se nalazi južno od Europskog parlamenta u Bruxellesu, sjedištu Europske unije. Njegova smrt šokirala je zemlju, a belgijski premijer izrazio je 'užas' zbog ovog brutalnog čina!

"S užasom sam primio smrt Alfreda Gadennea", rekao je premijer Charles Michel, porukom na Twitteru. "Sve moje misli su sa tvojom obitelji i prijateljima."

Među mnogima koji su izrazili sućut bio je Martine Aubry, bivši vođa francuske socijalističke stranke i dugogodišnji gradonačelnik Lillea.

Philippe Courard, predsjednik parlamenta na jugu francuskog govornog područja Belgije, tweetovao je na francuskom: "Užas. U kakvom to svijetu živimo!?

Sve je rekao. 

Je li nam sada malo jasnije što je EU i EK? Izađimo iz ove sotonističko-pedofilske tvorevine u koju su nas protuustavno i lažnim pečatom, utrpali židovski konvertiti i sotonisti Ivo Josipović i Jadranka Kosor!

Nema se tu što više čekati! 

Komentirajte na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

13. rujna 2017. Baxter Dmitry News, Svijet

(24 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: