Europa

EU KREĆE PREMA ČIPIRANJU STANOVNIŠTVA SVOJIH ČLANICA! stars

Nakon uvođenja kartičnog plaćanja 'dolaze kartični teroristi', a da bi se i od njih 100% 'obranili' EU će uvesti potpunu zaštitu 'svog stanovništva' - ČIPIRANJE kako bi mogli dignuti u zrak svakog onog koji im bude smetao. Jer se ČIPA, kad ga ugradite, ne možete više osloboditi!

LIVE STREAM! DANAS ĆE EU PARLAMENTARCI PRIHVATITI CETA-u ŠTO JE NOVA VELEIZDAJA!

751 zastupnik u EU parlamentu danas odlučuje o sudbini 500 milijuna europljana, ili svaki zastupnik odgovoran je za približno 870 tisuća građana Europe. Svi glavni europski mediji o tome šute! Svatko normalan treba se upitati zašto mediji šute? Još jedan dokaz da Židovi cionisti (nacisti) upravljaju medijima u Hrvatskoj i u Europi! 

RUSIJA PROGLASILA IZVANREDNO STANJE ZBOG GRUPIRANJA NATO SNAGA / VIDEO /

Grupiranje NATO snaga blizu ruske granice je židovski cionistički plan sprječavanja inauguracije Donalda Trumpa, odnosno pokretanje rata između NATO saveza i Rusije što je praktički uvod u treći Svjetski rat, odnosno nuklearni rat, kako mnogi vojni analitičari prognoziraju.

AFGANISTANSKI MIGRANT NOŽEM NA ŽENU JER JE ČITALA BIBLIJU!

Vrijeme je da im pokažemo zube i postavimo ih na svoje mjesto. Najprije trebamo početi mesti prag ispred svojih vrata, a najveće smeće su naši političari, najobičniji židovski slugani i suučesnici zločina protiv kršćana i kršćanstva.

ROLAND DUMAS: BRITANIJA JE U LONDONU PRIPREMILA RAT PROTIV SIRIJE!

‘Moja domovina Britanija Majka je svih prijevara, a njeno čedo Amerika je naslijedilo tu vještinu, iako možda nema njenu suptilnost, koja se stječe nakon mnogih stoljeća iskustava u obmanjivanju svijeta. Britanija laže i skriva svoju tiraniju bolje od Amerike, mada, ako govorimo o nacionalističkom samo-zavaravanju, obje te zemlje stoje vjerojatno rame uz rame.

500.000 EURA KAZNE FACEBOOKU AKO NE UKLONI SADRŽAJE KOJI NE ODGOVARAJU EU ELITI!

Europskoj lopovskoj eliti sve više smetaju društvene mreže koje ih razotkrivaju! Posebice im smeta Facebook. Sve evidentnijim padom omrznute kancelarke Merkel na saveznim izborima, pasti će svi drugi njemački politički slugani koji se bogate pljačkom i prijevarama služeći cionističkim bankarima.

RIM GORI! MEDIJI ŠUTE! /VIDEO/

Rim je na rubu rata između ilegalnih useljenika i osiromašenih građana!Švedska, Njemačka, Italija…. imaju sve više problema sa izbjeglicama.

Pretplati se na ovaj RSS feed