person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 6911 times

RIM GORI! MEDIJI ŠUTE! /VIDEO/

Rim je na rubu rata između ilegalnih useljenika i osiromašenih građana!Švedska, Njemačka, Italija…. imaju sve više problema sa izbjeglicama.

Perfidna Soroseva politika da sa izbjeglicama ubaci i svoju vojsku sa zadatkom izazivanja kaosa nije mimoišla ni Italiju. Rim ,Milano, Padova su gradovi koji gore …. a scenarij je uvijek isti.

Izbjeglice spasiš, toplo primiš, smjestiš, nahraniš, neko vrijeme šute i onda krenu najprije sa protestima zbog 'loše hrane'…. 'hoćemo našu hranu'…'vi nas mrzite'.. a onda sa onim što najbolje znaju… razbijanjem, tučama, paljenjem auta, razbijanjem izloga, krađom i silovanjima. Mediji šute i na kapaljku pustaju informacije.

Nevjerojatno, u svim EU državama društvo se 'podijelilo' na elitu, nešto srednje klase, a ostali građani krpaju kraj s krajem. I nitko ništa ne razumije! Naravno, kad ih pokrivaju svi mainstream mediji koji su u vlasništvu iste cionističke oligarhije.

Rim je na rubu rata. Stanje u Rimu nazivaju sjevernoafričkim cunamijem. Gradonačelnici moraju biti prvi koji će dočekati izbjeglice sa "toplinom, skloništem i smještajem" naredili su europski lideri ili gremiji kako ih naš Šeks zove.

U južnoj Italiji i Siciliji nakon muslimanske 'invazije' iz Libije i drugih dijelova Afrike, imali su najviše negativnih utjecaja na lokalno stanovništvo. No, sada se sve preselilo na Rim pa do Sjeverne Italije gdje muslimanski ilegalci rade dar- mar, dovodeći situaciju da usijanja i na sam rub građanskog rata. Italija je ove godine imala najveći porast dolazaka migranata nakon sklopljenog dogovora s Turskom što je imalo za posljedicu da su migranti krenuli u Italiju umjesto u Grčku. Posljedice uviđaju iz dana u dan zbog čega su građani sve ogorčeniji na ponašanja izbjeglica.

Zato ne trebaju nikoga čuditi poruke: "Dosta nam je ovih neciviliziranih osvajača, „Moramo stvar preuzeti u svoje ruke“. Situacija je tako krhka u predgrađu talijanske prijestolnice između osiromašenih mještana i onih koji su ilegalno ušli u Italiju, da je sukob neminovan.

Gradonačelnik Vatikana je rekao: "Mi se trudimo osigurati stabilnost sa privremenim skloništima i šatorima. Želimo da svi imaju krov nad glavom. Bez obzira na ono što radiš za njih, to nikada nije dovoljno za ove nezahvalne freeloaderse koji se žale na uslove života i lošu hranu.“

U Rimu, Milanu, Padovi, interventna policija se sukobila sa demonstrantima koji se bore protiv masivne imigracije. Demonstranti su zatražili da lokalni izbjeglički centar u Rimu bude zatvoren, žaleći se da imigranti u centru stvaraju nerede što stvara nesigurnost življenja. Papa Franjo je pokušao opravdati ponašanje izbjeglica i smiriti tenzije.

"Rim pripada Talijanima", "Filthy Arapi", "Out All Blacks", "Dosta je stranaca", " Muslimani idite kući“, poruke su ogorčenih demonstranata. Kada su izbjeglice protestirale prošlog mjeseca kako jedu "dosadnu hranu" (tradicionalna talijanska hrana) zatraživši afričku hranu, situacija je eskalirala do usijanja.

Rat može početi svaki tren. Sorosevi plaćenici znaju što treba raditi i kako isprovocirati situaciju.

Nažalost, demonstranti trebaju tražiti rješenje kod korumpirane vlade koja je najodgovornija za stanje u zemlji. Izbjeglice dolaze dogovorno, a ubačeni Sorosevi plaćeni imaju zadatak raditi nerede. Talijanski kao i ostali političari EU članica 'svoj izdajnički' mandat debelo su naplatili, a ti narode sada ratuj.

Istina se konstantno zataškava. Prijenosa informacija nema. Crkva šuti! Poznata priča, zar ne?

Pogledajte kratki poučni video. Mislite li da se  slično ili isto neće uskoro događati i u Hrvatskoj?

Idemo dalje ....

(10 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: