person_outline
search
hrendeitpt
Ministar Marić vanbračni sin Ivice Todorića! 7 DNEVNO skinut sa kioska!
Headline:Minister Maric illegitimate son of Ivica Todoric
  • Posted
  • Read 180301 times

Ministar Marić vanbračni sin Ivice Todorića! 7 DNEVNO skinut sa kioska!

Do kada će građani Hrvatske biti taoci isprepletene HDZSDP hobotnice, lukavo posložene u dvije boje plavu-lažnu domoljubnu i crvenu- lažnu antifašističku.

Zdravko Marić, zamjenik bivšeg ministra financija Ivana Šukera, danas ministar financija vanbračno je dijete Ivice Todorića! Kod Ivice Todorića, vlasnika Agrokora radio je, prije nego je postao ministar financija, na poziciji izvršnog direktora za strategiju i tržište kapitala.

Je li otkriće tjednika 7 Dnevno glavni razlog zašto se mogao obrazovati u inozemstvu i to na prestižnom američkom sveučilištu Harvard, na kojem je 2007. godine pohađao obrazovni program Upravljanje javnim financijama (Executive Education Program „Public Financial Management”) i zašto je 7 Dnevno skinut sa vidljivog mjesta kioska Tiska?

SKLONITE 7 DNEVNO S KIOSKA!

Prodavačice na kioscima crvenile su se pred svojim kupcima koji su, kao i svakog petka, došli kupiti najčitaniji tjednik 7 Dnevno.
"Morala sam ga skloniti", objašnjavale su zbunjenim kupcima.

Naime, javljaju se njihovi čitatelji, da je zadnji broj tjednika 7 Dnevno po nalogu iz vrha, na kioscima Tiska sklonjen s vidljivog mjesta.
“Jeste li zabranjeni?”, zove čitatelj iz Kaštela i s nevjericom priča što se dogodilo jutros dok je išao po svoje omiljene novine.

Drugi kupac pita prodavačicu je li izašao 7Dnevno i zašto ga ne vidi. Prodavačica mu potvrdno odgovara da je izašao, vadi ga sa police unutar kioska i daje kupcu zamolivši ga da ne priča gdje ga je kupio jer je dobila nalog da ga pod hitno makne s vidljivog mjesta.

Provjerom na desetke kioska diljem zemlje ustvrđeno je kako je situacija svugdje ista. Dnevno je kao i mnogo puta do sada dirnuo u 'osinje gnijezdo' i napisao ono što svi skrivaju. A što je to točno dirnulo nekog u ovom broju tjednika 7 Dnevno?

Između ostalog 158. broj 7Dnevno donosi priču o imovinskom putu ministrice Dalić koja je od skromne prizemnice u Velikoj Mlaki dospjela do vlasništva luksuznih nekretnina u Zagrebu i Petrčanima.

Također, 7Dnevno doznajte kako vanbračni sin Ivice Todorića, a danas ministar financija Zdravko Marić pomaže ocu da se spasi od financijske propasti.

Dva najvažnija ministra je i previše za objaviti imajući u vidu da nam režimski mediji serviraju samo ono što im pošalju ili odobre da mogu pisati njihovi politički mentori.

Do kada će građani Hrvatske biti taoci isprepletene komunističke HDZSDP hobotnice lukavo posložene u dvije boje: plavu-lažnu domoljubnu i crvenu- lažnu antifašističku?

Netko je rekao da se cijela Europa može sakriti iza hrvatskih političkih lopova!

Mislite li i vi čitatelji tako?

Idemo dalje ....

(237 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: