person_outline
search
hrendeitpt
Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 724
EKSKLUZIVNO! EU nudi veliki novac Assadu da prepusti dio teritorija Al-Qaedi!
Breaking news! EU is offering huge money to Assad if it gives a part of territory to the Al-Qaed
  • Posted
  • Read 2980 times

EKSKLUZIVNO! EU nudi veliki novac Assadu da prepusti dio teritorija Al-Qaedi!

Dok se zmiji ne odreže glava neće biti mira u svijetu. Upravo mito Assadu je pokušaj, koji nudi NATO preko svog predstavništva Europske unije, da se ostane ili vrati u igru!

'Duran' je jučer prenio izjavu visoke predstavnice EU Federice Mogherini, tijekom konferencije u Rimu, da pad Aleppa neće donijeti okončanje rata u Siriji.

Britanski Times izvještava da EU priprema zlokobnu i mračnu ponudu za Assada kojom će navodno okončati rat u Siriji, dok će sa druge strane EU globalisti ulagati ogromna financijska sredstva u daljnju obuku i naoružavanje džihadista i pobunjenika, sve u cilju da bi se srušila Assadova vlada.

RT također izvještava o velikom mitu Europske Unije da po svaku cijenu spasi Al-Qaedi koja im je potrebna za stalno ratovanje i nemire kako bi se nastavio šverc oružjem, naftom i drogom. Predstavnici opozicije ukazuju na događaje na terenu koji su se dogodili, izražavajući zabrinutost činjenicom da je sirijska vojska odnijela nekoliko pobjeda i time pokazala spremnost i odlučnost da preuzme kontrolu nad cijelim Aleppom.

Jedan od izvora blizak zapadu, koji podržava sirijsku opoziciju (Al-Qaedu), izjavio je za Times:
”Ono što je Mogherini htjela predstaviti kao plan Europske Unije jeste način na koji treba da se riješi sukob.
Tu nailazimo na takozvanu “tranziciju”, ali su detalji potpuno nejasni. Ono što je ponuđeno jeste da ako se sve strane, onda će se nesumnjivo odvojiti velika količina novca.”

"Politička tranzicija" je termin koji se koristi za sve strane aktera u sirijskom sukobu da opiše kraj neprijateljstva i formiranje novog sistema upravljanja u zemlji, iako različite strane imaju veoma različite stavove o tome što je tranzicija i kako će ona izgledati.

Pobunjenici su godinama insistirali da tranzicija mora uključivati svrgavanje predsjednika Assada, a njihove zapadne pristalice ponavljale su mantru: “Assad mora otići”. Ali posljednji europski plan ne spominje budućnost predsjednika, navodi se u izvještaju.

Bruxelles sada nema ništa protiv da Assad ostane šef sirijske vlade, ali želi prenošenje vlasti u Sirijskim provincijama, što će omogućiti umjerenim pobunjeničkih snagama da budu integrirane u lokalnim snagama sigurnosti.
“Europska unija je spremna ponuditi veliku financijsku pomoć kako sirijskoj vladi tako i pobunjenicima misleći da će tako zadovoljiti sve strane”, piše Times

U izvještaju se sugerira da je bolje platiti Damasku nego da se bave nastavkom egzodusa sirijskih izbjeglica u EU, migrantskim krizama, a koje “doprinose biračkom kaosu širom kontinenta” i “uništavanju političke strukture u Europi.”

Da rezimiramo: Bankrotirana EU je spremna platiti Assadu velike količine novca ako pristane na autonomiju u različitim dijelovima Sirije, kojom će vladati Al-Qaeda.

'Naravno' da Al-Qaeda nikada neće pokušati rušiti vladu u Damasku.
Također smo 'sigurni' da će Saudijska Arabija, SAD, Turska i EU zaustaviti dalji odliv oružja i novca u budući Al Quada-in protektorat.

I 'naravno' bila bi to  prava pobjeda EU… bez obzira na bankrot i potpuni slom Europske Unije i svih njenih članica, ali i onih koje to nisu. Mogherini je čudo! Prava dobitna kombinacija za cijeli europsku regiju!

Samo svijet nije više glup kao što misli ova britanska EU služavka Mogherini (Britanija je izašla iz EU, ali ona nije!).

EU je pročitan, NATO, Britanija i Izrael prozvani i proglašeni svjetskim teroristima, Hillary nije pobijedila, zločinac Biden najavio kandidaturu za slijedeće predsjedničke izbore, režiseri Novog svjetskog poretka su nokautirani...raspada se san o Velikom Izraelu!

I sada traže rješenje jer su previše novca (bez pokrića) uložili u ratove i depopulaciju stanovništva. Oni su svjetski zločinci i treba ih sada dokrajčiti kako se nikada više ne bi oporavili.
Upravo mito Assadu, koje nudi NATO preko svog predstavništva Europske unije, je pokušaj da se ostane ili vrati u igru.

Dok se zmiji ne odreže glava neće biti mira u Svijetu!

Izvor: Global media

(8 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: