Print this page
Juncker, Merkel, Soroš i ostali EU šljam traže od hrvatskih zastupnika redefiniciju braka! Prvi korak je progurati zakon kojim će homoseksualci moći usvajati djecu da bi ih nakon toga prodavali pedofilima!
  • Posted
  • Read 6902 times

Juncker, Merkel, Soroš i ostali EU šljam traže od hrvatskih zastupnika redefiniciju braka! Prvi korak je progurati zakon kojim će homoseksualci moći usvajati djecu da bi ih nakon toga prodavali pedofilima!

Obitelj je izgrađena na osnovi dvaju suprotnih spolova - žene i muškarca. Ne smijemo dopustiti redefiniciju braka čiji je prijedlog stigao na klupe sluganskih, tzv. hrvatskih, zastupnika!

Naime, u posljednje vrijeme sve više zemalja svojim zakonima redefinira brak te se u skoroj budućnosti može očekivati velik pritisak kako bi se isto nametnulo svim zemljama članicama EU, uključujući i Hrvatsku (prijedlog je već stigao) koja je Ustavom zaštitila brak kao zajednicu žene i muškarca.

1. prosinca 2013., zajedničko zalaganje mnogih omogućilo je svim hrvatskim građanima da na najdemokratskiji način, javno, iskažu svoje vrijednosti i stav o braku, posvajanju i podizanju djece te obitelji.

Članak 61, kojim je Ustav promijenjen 1. prosinca 2013., potvrdio je da je brak kao zajednica žene i muškarca temeljna vrijednost u Republici Hrvatskoj.

Definiranje i regulacija obitelji i braka u cijeloj Europskoj uniji još je (uvijek) u nadležnosti država članica. Ipak, pritisak svakodnevno raste jer Soroševi LGBTQ-ovci pokušavaju prilagoditi zakonodavni sustav svojim željama. Posljedica toga su suprotstavljene definicije obitelji koje se sve češće pojavljuju u dokumentima EU. Te dokumente postaje nemoguće tumačiti i primjenjivati.

EU hitno traži točnu definiciju braka i obitelji. Što im to nije jasno? Hoće ga redefinirat!?

Upravo zbog toga pokrenuta je europska građanska inicijativa „Mama, tata & djeca“ koja od EU komisije traži predlaganje zakona kojim bi se u europskom zakonodavstvu brak definirao kao zajednica žene i muškarca, a obitelj kao zajednica temeljena na braku i/ili potomstvu. Naravno, odmah su krenuli lobirati voditelji Sorosevih LGBT zajednica i to sve agresivnije i glasnije jer zato imaju velike financijske resurse.

Franz Timmermans, dopredsjednik Europske komisije, na gala večeri koju je organizirala ILGA, najveća europska LGBT organizacija za lobiranje u Europi, izjavio je: „Komisija Europske unije trebala bi otići korak dalje i potaknuti sve zemlje članice na bezuvjetno prihvaćanje redefinicije braka za istospolne parove.“

Poznato je da članove Europske komisije ne biraju članice Europske unije već gremiji koji stoje iza svih zakona usmjerenih protiv čovjeka i obitelji. Zato je vrijeme da ustanemo i završimo sa ovim bolesnicima i njihovom produženom rukom - tzv. hrvatskim zastupnicima koji će progurati zakon koji bi istospolnim parovima dozvolio usvajanje djece.

Obitelj je izgrađena na osnovi dvaju suprotnih spolova - žene i muškarca. Ne smijemo dopustiti redefiniciju braka čiji je prijedlog stigao na klupe sluganskih, tzv. hrvatskih zastupnika, posebice predsjednika SDP-a Bernardića koji je nedavno izjavio da istospolnim zajednicama treba omogučiti usvajanje djece!

Jasno je da se iza fiktivnih istopspolnih zajednica kriju mnogi pedofili koji čekuju da gremijevi zastupnici proguraju ovaj perverzni zakon.

 

oiScreenshot 8

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru.. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

 

(21 votes)
Copyright © 2016 Istinom protiv laži - Ne govoru mržnje | Sva prava pridržana | All rights reserved