person_outline
search
hrendeitpt
Je li naša predsjednica uopće normalna žena?
Is our president a normal women at all?
  • Posted
  • Read 17426 times

Je li naša predsjednica uopće normalna žena?

Izjaviti da današnjem svijetu treba više, a ne manje NATO-a je isto kao da je rekla da 20 i više milijuna NATO žrtava i još toliko raseljenih nije bilo dovoljno?

Veseliti se ulasku Srbije i Crne Gore u NATO može samo žena koja nikome ne želi dobro. NATO i njegovi saveznici najveći su svjetski teroristi izravno odgovorni za preko 20 milijuna mrtvih i još toliko raseljenih ljudi i djece. Amerika nikada neće moći platiti štetu koju je nanijela suverenim državama i jedino rješenje im je izazvati Treći svjetski rat. Pobiti pola svijeta i tako se riješiti duga. Oni su toga itekako svjesni. A tko vodi Ameriku? Psihopate, Cionisti i njihove političke marionete kakva je i sama Kolinda Grabar Kitarović.

U kanadskom gradu Halifaxu izjavila je da će Trump, nakon inauguracije i upoznavanja s informacijama, međunarodnim obvezama koje SAD ima prema NATO-u i činjenici da današnja situacija u svijetu zahtjeva Sjevernoatlantskom suradnju, ostaviti pozitivno nasljedstvo u tom Paktu. Svakome je danas jasno da je SAD NATO, a NATO SAD !

'Vjerujem da ćemo u budućnosti pronaći zajednički jezik, ali sam suglasna i sa činjenicom da trebamo ispunjavati naše obveze, počevši od moje države Hrvatske', poručila je Kitarović.

Po čemu je to Hrvatska njena država. Po tome što se tu rodila pa je već prisvaja? Možda po slanju naših vojnika na tuđe granice bez suglasnosti zastupnika u saboru? Kad smo to mi slali naše vojnike na tuđe granice? Je li ona uopće normalna i ne čemu je?

Hvali se da Hrvatska nije povećala svoja izdvajanja za obranu. Zašto nije rekla koliko smo prodali i sa Plesa isporučili oružja teroristima? Zar misli da jednog dana nećemo morati zbog toga nekome položiti račune? 'Za mene tu nije riječ o troškovima, nego o investicijama, te o ispunjavanju međunarodnih obveza', rekla je Kitarović i izrazila zadovoljstvo što Vlada Hrvatske ozbiljno pristupa međunarodnim obvezama i novom konceptu nacionalne sigurnosti.

Čega se to trebamo bojati? Takoreći goloruki smo porazili JNA, treću silu Europe. Možda Rusa? Koga su to Rusi napali? Krim? Za one koji ne znaju Židovi Hazari smatraju da je Ukrajina njihova pradomovina pa su je krenuli najprije ekonomski uništiti kao što su uništili Hrvatsku i druge europske zemlje. Nakon toga su planirati istjerati kršćane i pretvoriti Ukrajinu u neki drugi Izrael. Putin ih je, zauzimanjem Krima, spriječio u namjerama. Isto tako im je poremetio račune i u Siriji.

Govoreći o 'ruskoj prijetnji', izjavila je da nikoga neće 'uplašiti milijarde dolara ulaganja' u obranu, kao i da su potrebne 'solidarnost i brze i okretne reakcije na rusko djelovanje'. 'Pogreška koju smo napravili s Krimom i Ukrajinom je bila u tome što smo bili prespori u svojem odgovoru', rekla je.

Koliko osoba mora biti glupa da ovako nešto izjavi i koga ona tuca u zdrav mozak? Jurkotić kad 'tuca' barem je originalan i zabavan. A ona?

Trebamo li i dalje podnositi njene glupost ili još bolje njenu shizofreniju za koju psihijatri kažu da je to bolest koja oboljeloj osobi onemogućava razlikovanje realnog od nerealnog, ometa logičko razmišljanje i narušava društveno funkcioniranje.

Čitatelji, vi prosudite je li taj termin najbliži stanju predsjedničina uma? Svojim izjavama i postupcima Kolinda Grabar Kitarović nanijela nam je, u relativno kratkom vremenu, previše štete koja sve više i više izbija na svjetlo dana.

Savjet: Predsjednice vratite se prirodi, kravama, mužnji i zdravom životu. Zdravlje uvijek treba biti na prvom mjestu. Nakon toga ozdraviti ćemo i mi!

(39 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: