person_outline
search
hrendeitpt
Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 723

ANKETA:VIŠE OD 50% NIJEMACA PODRŽAVA MERKEL!

Više od polovice njemačkih građana će glasovati za Angelu Merkel na skorašnjim izborima za mjesto saveznog kancelara Njemačke!?

Ove rezultate pokazuju ankete javnog mnijenja Istraživačkog instituta Emnid, koji ga je proveo za Bild am Sonntag.Istraživanje je pokazalo poboljšanje javnog mijenja Merkel.

U kolovozu ove godine ankete su pokazivale da samo 42 posto Nijemaca želi ponovno vidjeti Agelu Merkel na čelu države. Prema nedavnom istraživanju, 55 posto podržava Merkel, a 39 posto Nijemaca glasovao bi protiv njenog novog mandata.

Ovo sve više podsjeća na lažne ankete koje su davale Hillary 90 postotnu pobjedu pred Donaldom Trumpom. Poraz Merkel značio bi i poraz američko-englesko-njemačke politike koja je Njemačkoj donijela pad BDP-a, pad standarda građana, mnoge zakone protiv Boga i obitelji i izbjeglice koje dnevno naprave 100-njak kaznenih djela.

Nedavno je Berlin Yournal objavio da je njemački sud odobrio pedofilsko-incestnu vezu 15-godišnje djevojčice sa trostrukom starijim ujakom. Isto tako donesen je zakon općenja sa životinjama i sličnih zakona psihopata Novog svjetskog poretka.

Zanimljivo je da se građani svih europskih zemalja pomoću lažnih anketa usmjeravaju da daju glas upravo onim političarima koji su najnepopularniji u zemlji.

(2 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: