person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 35275 times

Ne kupujte uvezenu hranu iz država EU jer je gotova sva genetski modificirana!

Bayer i Monsantno, dvije najveće nacističke korporacije, godinama nas, uz svesrdnu pomoć domaćih političkih korumpiranih izdajnika, nemilosrdno truju

Podsjetimo: postavilo se pitanje jesu li hrvatske službe nadležne za kontrolu hrane zakazale kad javnost nisu upozorile da je u pilećim fileima, uvezenima iz Poljske (nakon uvoza jaja zbog čega je umrlo djete), izolirana Sallmonela enteriditis? Na europskim stranicama RASFF 11. objavljeno je da su pileći filei koji su bili na tržištu u Hrvatskoj zaraženi salmonelom, a analiza je provedena čak 20 dana ranije, 21. listopada.

Postavlja se pitanje zašto je nalaz poslan sa 20 dana zakašnjenja i zašto o tome nije obaviještena hrvatska javnost!?

Iz Ministarstva poljoprivrede tada su pojasnili kako je Hrvatska kao članica RASFF sustava, dostavila obavijest da je jedan trgovački lanac 21 listopada proveo uzorkovanje piletine iz Poljske te utvrdio prisutnost salmonele. -Toj piletini je i prije dobivanja laboratorijskog izvješća prošao rok valjanosti te se iz tog razloga više nije nalazila na tržištu, a informacija je zbog toga u RASFF sustavu klasificirana samo kao ‘obavijest za informaciju’ Dakle, ta piletina se ne nalazi na tržištu u Hrvatskoj – rekli su u Ministarstvu. Piletina se ipak našla na tržištu, dok se čekao nalaz!

Iz HAH-a (Hrvatske agencije za hranu) za taj konkretan slučaj rekli su da je za pitanja kontrole i poduzimanja eventualnih potrebnih mjera nadležno isključivo Ministarstvo poljoprivrede, a ne HAH!? Zanimljivo je da se uzimanje uzoraka koji su doveli do otkrića salmonele u piletini odvijao u jeku afere zbog salmonele u uvezenim jajima, također iz Poljske. Prisjetimo se i dječaka iz Bregane koji je umro nakon konzumacije jaja koja su bila zaražena Salmonellom enteriditis, a kupljenima su u samoborskom Kauflandu. 

Netko se gadno igra sa zdravljem naših građana. Toga prije nije bilo. Ulaskom u EU raznorazne 'zaraze' postaju sastavni dio života u kojem najprije stradavaju djeca. Sutra može biti bilo čije dijete. A glavni mediji u službi cionista mnogo toga sakriju. Službeno, Hrvatska je ''zahvaljujujući GM0 hrani'' na prvom mjestu u Europi po broju umrlih i oboljelih od malignih bolesti. Koliko hrvatskih građana to zna? 

Zar nije jednostavnije izaći iz EU i riješiti se svih 'zaraznih' europskih problema koji su iz dana u dan sve veći i veći?

Domaći farmeri godinama upozoravaju da nema apsolutno nikakve prepreke da meso koje ne smije na tržište europskih zemalja dođe šleperima u naše trgovine. Rok trajanja u Hrvatskoj određuje proizvođač koji za napisano na ambalaži odgovara kazneno i materijalno. No, nema nikakve pravne prepreke da proizvođač u svojoj zemlji stavi rok trajanja od šest mjeseci.

Da u Hrvatsku ulazi ''europsko smeće'' potvrdila je i predsjednica Hrvatske poljoprivredne komore, koja je kazala da domaći proizvođači godinama upozoravaju na tu apsurdnu situaciju koja omogućava da europsko “smeće” dolazi k nama. U Njemačkoj se meso koje je smrznuto šest mjeseci više ne može prodavati, pa se uglavnom koristi u proizvodnji životinjske hrane ili se izvozi. Hrvatska nema nikakvih propisa koji bi regulirali to pitanje. I preko svojih trgovačkih kanala ga takvog uvoze! 

Poznato je da je Todorić, kao ekskluzivni Monsantov partner, uvozio meso i druge GMO proizvode iz EU i cijelog svijeta. Prema važećim propisima, moramo proizvođačima vjerovati na riječ kada tvrde da je meso ispravno i kvalitetno te da nije prestaro! Nevjerojatno, vjerovati na riječ! 

Nitko više ne vjeruje Monsantu ni Todoriću. Ne vjeruju ni Zoranu Milanoviću, kandidatu za predsjednika na slijedećim predsjedničkim izborima, koji je Monsantu ukinuo Uredbu o obveznom označavanju GMO na proizvodima.

Veliku ulogu odigrao je i bivši ministar poljoprivrede Jakovina koji se od poreznog dužnika (400.000 tisuća kuna) nakon četverogodišnjeg ministriranja pretvorio u milijunaša kupivši vilu od 1,6 milijuna kuna, stan od par stotina tisuća eura. O njemu nitko više ne govori, a svima je poznato da je Jakovina SDP-ovom poduzetniku, bez ijednog uposlenika, na tri novootvorene tvrtke vrijednosti 30 kuna, odobrio tri puta po 5 milijuna eura nepovratnih poticajnih EU sredstava. Svi ''naši'' političari, na vlasti i pri vlasti (lažna oporba), uredno rade na depopulaciji Hrvata! 

Podsjetimo još jednom da su zastupnici Bojan Glavašević i Ivica Mišić, sa svoja dva veleizdajnička glasa ozakonili rad Monsanta u Hrvatskoj koji je do tada radio nezakonito, jer su se sve županije izjasnile za GMO Free! 

Tzv. hrvatski političari rade što ih je volja. Ulaskom u EU raznorazne bolesti postaju sve više i više sastavni dio života u kojem najprije stradavaju djeca. Sutra to može biti bilo čije dijete? Zato izađimo što prije iz EU tvorevine, jedino tako se možemo riješiti raznoraznih bolesti uzrokovane GMO hranom…. Meso, piletina, jaja, kobasice, voće, povrće…

o9e18ae44efb984e430f0539350fef656 L

Monsanto u tišini i dogovoru sa EK patentira gotovo svo sjeme za sadnju, paralelno nas trujući chemtrailsom. 

Zato kupujte samo ono što je proizvedeno u Hrvatskoj i što je označeno orginalnom naljepnicom. Jedino tako možete tužiti proizvođača za nekvalitetan proizvod. Eventualno sudovanje sa proizvođačima iz EU država Sizifov je posao i unaprijed izgubljena parnica.

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru… javite nam na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(33 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: