person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 22212 times

Tuđman, Milošević i Izetbegović su, uz pomoć Sorosa i drugih cionista, srušili Jugoslaviju kako bi opljačkali 98% narodnog vlasništva!

Sorosevim padom, efektom domina, padati će i svi ostali cionistički fašisti koji su se opasno poigrali sudbinama milijuna nevinih ljudi. Padati će i naši, hrvatsko-srpsko-bosanski političari, odnosno slijednici korumpiranog trojca Tuđman-Milošević-Izetbegović!

Američki milijarder George Soros i njegove nevladine organizacije (NVO) imaju ogromnu moć, a dokumenti koje je objavio DCLeaks objašnjavaju kako Soros svrgava vlade i potiče na građanske ratove, kako bi sa svojom cionističkom oligarhijom ostvario velike financijske profite. To je ogromna zbirka isječaka, radova, listova o namjenskim sredstvima i pojedinostima medijskih planova o tome kako Soros i njegove NVO upravljaju vladama i financijskim institucijama.

Možete pronaći kompletnu dokumentaciju na stranici DCLeaks, koja opisuje kako se Soros i njegova mreža nevladinih organizacija i tvrtki 'koristi krvlju milijuna i milijuna ljudi, samo kako bi se Soros i ostali cionisti-fašisti još više obogatili.'

George Soros je magnat, investitor, filantrop, politički aktivista. Vodi više od 50 programa i fondacija na globalnom i regionalnom nivou. Soros se naziva arhitektom i pokroviteljem gotovo svake revolucije i državnog udara u svijetu u posljednjih 25 godina.

Dokument, 'Open Society Initiative for Europe (OSIFE) List of European elections in 2014. Projects', je samo jedan u nizu, ali omogućava da vidite barem jednu tajnu 'Fondacije Otvoreno društvo' Georgea Sorosa i sličnih organizacija, kao i njihove planove rada, strategije, prioritete i druge aktivnosti.

Ti dokumenti bacaju svjetlo na jednu od najutjecajnijih i najaktivnijih mreža u svijetu. U njemu možete vidjeti kompletan popis Sorosevih nevladinih kompanija, koje manipuliraju izborima u svim državama članicama EU, te njihove ciljeve, osobe za kontakt osoba i planove financiranja.

Zero Hedge izvještava 'kako je DCLeaks objavio 2.576 dokumenata', a hakirali su ih navodno američki aktivisti koji štuju i cijene slobodu izražavanja, ljudska prava i žele narodnu vladu.
'Fondacija Otvoreno društvo' je grupa s najvećim brojem nekad tajnih dokumenata, koji dolaze iz gotovo svih regija svijeta, od Sjedinjenih Država, preko Euroazije, Azije, Latinske Amerike, Afrike, do Europe.

U njima se vidi kako je 'pala i Jugoslavija.

Već smo pisali da su, usred rata, raznoraznih vojski, paravojski, plaćenika, klanja, ubijanja, paleži sela i crkvi, silovanja, pljački, troje ratnih vođa Hrvata, Srba i Bošnjaka, Tuđman, Milošević i Izetbegović imali zajedničke banke u inozemstvu i zajedničke bankovne račune za obavljanje raznoraznih transakcija.

Za Miloševića nisu prali novce, kao što režimski mediji pokušavaju prikazati, ni Rusi ni Kinezi ni Grci, nego Hrvati!
Financijski transferi su išli Beograd- Cipar, Cipar-Zagreb, na tajni račun kod zagrebačke banke koji je dalje transferiran u ‘Anglo Yugoslav bank limited’(London), ‘Bank Franco Yugoslav’( Pariz), ‘IHB internacional handelsbank Ag’(Frankfurt) i ‘Adria bank AG’(Wien), poznatoj udbaškoj banci koja je likvidirana čim se počelo njuškati po njoj.

Usred rata, 'ljuti suparnici' Milošević i Tuđman bili su većinski suvlasnici banke ‘Bank Franco Yugoslav’ u Parizu i za zajedničkog predsjednika banke su postavili Miloševićevog brata, Boru Miloševića!

Glavni šef Jugoslavenske UDBA-e Joža Manolić je izjavio da je 'rat' trajao točno onoliko koliko je bilo potrebno da se narodno vlasništvo(vlasništvo je neotuđivo) pretvori u državno valsništvo, a nakon toga (pro)da komunističkim, udbaško-kosovskim, kadrovima…. Greguriću, Todoriću, Vlahoviću, Lukoviću, Hanžekoviću, Tadiću, Dinkić, Č. Jovanović, Čović, Izetbegović mlađi, Dodik....

Nakon toga pojavili su se raznorazni investitori za 'ulaganja'(danas znamo da su to bjelosvjetski hohštapleri) i neprofitne organizacije koje su imali cilj, uz režimske medije, animirati građane (obećavajući med i mlijeko) za ulazak u EU- produženu cionističku tvorevinu.

Sandra Benčić iz Centra za mirovne studije Hrvatske je primila 46.840 dolara "kako bi u vrijeme izbora za Europski parlament vodila projekt kojem je cilj potaći javnu raspravu i odaziv na izbore neodlučnih birača kako bi se spriječio izbor ksenofobnih, rasističkih i drugih radikalnih političkih opcija koje predstavljaju Hrvatsku na nivou EU".

GONG i Saša Šegrt su za promoviranje demokracije dobili 49.843, "budući da imaju bogato iskustvo u olakšavanju javne rasprave i imaju ugled među donosiocima odluka, osobama koje utiču na javno mišljenje, političare, tradicionalne medije i širu javnost".
"GONG može potaći ljude da se uključe u dnevni red bottom-up agende za predstojeće izbore za EP 2014. u Hrvatskoj. GONG također treba poticati neodlučne birače da izađu i učestvuju na izborima. GONG će surađivati s OCD koalicijom Platforme 112 i Centrom za mirovne studije", stoji u dokumentu.

O izbornim prijevarama u kojima aktivno učestvuje i GONG sve znamo. Anketne kuće Crodemoskop-'Promocija Plus i 'Ipsos Puls' odrađuju svoj posao prikazivanja lažnih rejtinga političara kako bi usmjerili građane, koji se ne služe internetom već im mišljenje formiraju elektronski mediji, na njihove kandidate.

Soros je opasan čovjek. Vladimir Putin mu je presudio: ŽIV ili MRTAV je slogan koji se proširio društvenim mrežama. Je li mrtav (svi mu to pošteni ljudi žele) nije nam poznato. Ali sigurno znamo da je za njega pitanje 'biti ili ne biti' (ne)ulazak Trumpa u Bijelu kuću.

Zato se i događaju ovi antitrumpovski prosvjedi i najava da mu se neće dozvoliti inauguracija za predsjednika Amerike! Ako je vjerovati neovisnim medijima ne piše se dobro ni Sorosu ni Hillary Clinton. Njihovim padom (masovno se potpisuju peticije) efektom domina padati će i svi ostali cionistički fašisti koji su se opasno poigrali sudbinama milijuna nevinih ljudi.

Padati će i naši, hrvatsko-srpsko-bosanski političari, odnosno svi slijednici korumpiranog trojca Tuđman-Milošević-Izetbegović!

https://www.youtube.com/watch?v=zTWlS0W0h9w

https://www.youtube.com/watch?v=afj970cd3FI&feature=youtu.be

Izvor:Altermainstreaminfo

(12 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: